Posted December 24, 2010 Evo jednog vrlo lakog baga koji bi mogao da se popravi. Na naslovnoj strani gde iskoce najnboviji blogovi u sredini strane. E ispod naslova, malo teksta i autora ima dva linka, jedan je komentari a drugi Baci pogled. Problem je kod linka komentari, kada kliknem desni klik nemam opciju ,,open in new tab" a mislim da je sasvim normalno da imam tu opciju. Ispravljeno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2010 Na ovom topicu sam, kada je tek kreiran, predlozio da se naprave profili clanova. Secam se da je ideja podrzana u pocetku... kasnije vise nije pominjana. Ne bih da opterecujem ili pritiskam ljude koji odrzavaju sajt, ali me zanima "status". Da li se od te ideje definitivno odustalo ili je samo odlozena za kasnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2010 Ideja je dobra, ali je odložena za kasnije, iz praktičnih razloga No biće nekad Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2010 koji templejt je koriscen za sajt? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2010 Siteground je (nažalost) uzet kao osnova, a onda izmenjen. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2011 Napravljen podforum o jezicima, kao što je neko u ovoj temi predložio Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 mozda je bilo predlozeno, nisam pratio. uzmem danas da potrazim po putopisima ili gde je vec to, cinilo mi se da je bio neki putopis neke dvojice clanova foruma koji su ako se secam dobro putovali motorima po Rumuniji. mrzelo me da kopam dal je to u putopisima, fotopisima, ili sam ja nesto pomesao pa toga i nema. onda potrazim na glavnoj stranici search formu, kad ono, il je ne vidim, il je nema? ima li ta neka mogucnost, da npr kad se udje u putopise, ili na glavnoj stranici, da se postavi ono prazno polje, i dugme search, npr negde sa strane 'pretrazite putopise po 1)naslovu putopisa, 2) kljucnoj reci u putopisu. ili bilo kakva search varijanta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 "kroz Rumuniju na dva tocka"- to je bio naziv njihovog putopisa, secam se dobro jer sam na osnovu njega pravio voznju po Rumuniji a i momci su skroz ok, sve sto me je posebno zanimalo detaljno su mi poslali na pm. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 https://www.klubputnika.org/Putopisi/186-rumunija-na-2-tocka Može se naći pomoću forme koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Izaberete zemlju iz liste i stisnete "tragaj". Ali slažem se da trenutna pretraga nije najsrećnija, treba to popraviti. I to mi stoji na listi šta sve treba srediti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 Imam jedan predlog. Mislim da bi bilo lakse za citanje da se ispod putopisa komentari redjaju od prvog ka poslednjem, a ne obrnuto. Sta mislite o tome? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 Mislim da to nije dobra ideja. Danas je prilično uobičajeno na netu da komentari idu od poslednjeg, a i mnogo je lakše da kad hoćeš da vidiš jel ima neki novi komentar (ili kad klikneš na link za komentare), samo skroluješ do prvog komentara na vrhu, odnosno automatski skočiš do njega. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 Da li moze da se klikom na, npr, "Opustela sela Srbije" (na naslovnoj Foruma) ode na prvi neprocitani post, u slucaju da smo vec citali tu temu? Ako nismo, onda kako i jeste, na prvi ikada. 24-01-2011, 23:03:06 in Re: Opustela sela Srbije by Vagabundo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 @chivitli Ali kada prvi put citas putopis nekako je bezveze da prvi bude poslednji komentar. Evo, upravo citam sjajan blog "Povratak u Afriku" i prvo na sta nailazim jesu odgovori na prethodno postavljene komentare. I to mi bas zasmeta! Kao da citam knjigu od kraja. Naravno, nije tesko skrolovati na kraj stranice, ali kako cesto koristim mobilni to mi bude problem. Uostalom, na forumu se odmah pojavi informacija ukoliko je bilo novih komentara. Ukoliko je ipak vase misljenje (a vidim da jeste) da to ne treba menjati, ja ga apsolutno postujem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 @blizanci Ima smisla i to što ti kažeš, ali čini mi se da je bolje ovako sveukupno. Doduše, za poslednji post Povratka u Afriku namerno smo izmenili da se komentari prikazuju od prvog ka poslednjem @golosina Jel te baca uvek na početak, random ili kako? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 @chi sad izgledam samoj sebi kao luda jer sam bila sigurna da kad kliknem uvek odem na pocetak. ali evo sad sam usla ovde i dosla automatski na poslednji post. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 #chi, da, u pravu si, to je super stvar u gornjem desnom uglu, al je ograniceno na pretragu informacija po drzavama, a ne po kljucnim recima, na to sam mislio. mada kapiram da kapiras sta sam mislio Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2011 Google custom search је добро решење за претраг овог сајта/форума + дифолт срч који има, гарантујем да ништа никоме неће промаћи Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2011 @chi sad izgledam samoj sebi kao luda jer sam bila sigurna da kad kliknem uvek odem na pocetak. ali evo sad sam usla ovde i dosla automatski na poslednji post. ako kliknes na naslov teme onda ti otvara od pocetka, ako kliknes na dugmence NEW onda ti otvori na prvi neprocitani komentar. Samo gledaj gde klikces Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 4, 2011 Sta mislite o chatu ali samo u okviru teme? Dok se cita tema npr. o putu na tajland a korisnici koji pisali na tu temu i online du u dnu ima opcija chat,da se otvori kao prozorce u koji pozoves nekog od njih..... ali uvek ima ali.... to ne vide drugi korisnici pa ce neko postaviti 176x isto pitanje... bar da ima opcija kao bockanje na FB korisnika. Kad neko postavi direktno pitanje KPS clanu koji negde bio,taj korisnik dobije informaciju da ga je drugi kolega putnik bocnuo sa te i te teme... il zakeram Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Sta mislite o chatu ali samo u okviru teme? Dok se cita tema npr. o putu na tajland a korisnici koji pisali na tu temu i online du u dnu ima opcija chat,da se otvori kao prozorce u koji pozoves nekog od njih..... ali uvek ima ali.... to ne vide drugi korisnici pa ce neko postaviti 176x isto pitanje... bar da ima opcija kao bockanje na FB korisnika. Kad neko postavi direktno pitanje KPS clanu koji negde bio,taj korisnik dobije informaciju da ga je drugi kolega putnik bocnuo sa te i te teme... il zakeram ja sam protiv toga. mnoge stvari ce se reci na cetu a nece se naci na forumu. Meni je dobro ovako, nemoj jos i na KPS cet da se navucem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Pa bar ovo bockanje sa odredjene teme da korisnik koji je bocnut zna gde treba da gvirne Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Po meni, ovde jedino nedostaje vise pozitivnih likova kao sto je Asterix. Ostalo je sve manje bitno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Po meni, ovde jedino nedostaje vise pozitivnih likova kao sto je Asterix. Ostalo je sve manje bitno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Slobo ubijas me,sarkazam te gramatika te kako komplikujem ko da najgori od swe dece Travel a ti me nahvali ko da brat rodjeni :-[i Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2011 Pa nisu te kolege forumasi dzabe izabrali za maskotu foruma... . Zasluzio si. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites