Followers 0

Wizz Xclusive Club?

226 posts in this topic

toliko su i meni rekli da moram da uplatim ali cu da se pravim lud, sve dok me ne budu zvali opet a onda cu im traziti da preciziraju sta je to kostalo 1532din i saljem narodnoj banci(zvao ih i rekli su mi da tako postupim). Znam da nema vajde ali ipak da mi troskovi transakcije budu 22% je nenormalno(glupa rec za nase banke ali je ponoc ne mogu da smisljam bolju)...

Kod mene je problem sto ja inace imam tamo tekuci racun preko koga primam platu pa su se sami posluzili mojim parama. Mozes da mi kazes koga i kako si zvao u NBS?

Ja sam pre par meseci otvorila racun u Unicredit banci za placanje Wizz air karte i nisam zatvorila racun. Nije valjda da me zaduzuju svakog meseca za tih 300din ili koliko vec. Ahahhaa ima da se roknem, mada mi se cini da mi je ona teta rekla da je za studente odrzavanje besplatno  :potty:

Ima da se zalimo, ovo je diskriminacija :cry22:. ;D. Nego, ima li jos koja banka osim unikredit za placanje wizz-u, i moze li se u unikreditu racun zatvarati i otvarati vise puta po potrebi?

što verovatno znači da će sutra biti popust i za sve ostale, tako je bar bilo poslednja dva puta

Juce na akciji Bg-Memmingen 3290din za 24.01. a danas je to redovna cena a sa wizz exclusive 2190...

Pozdrav svima  :mah:

Juce oko 10h sam rezervisala karte i oko 12h ih platila u Unicredit banci putem bankovne doznake. Danas jos uvek ne dobijam nikakav mail ili bilo kakvu potvrdu da su dobili novac i da mi potvrdjuju kupovinu karata. Interesuje me koliko je normalno da se ceka jer ipak rezervacija traje samo 24h a meni to za sat vremena istice?  :(

Ciao svima...nova sam na forumu, ali procitala sam sve savete koje ste ovde napisali, kao i na forumu "Saveti u vezi sa putovanjem wizzair-om"..Mnogo korisno...Jos nisam putovala lowcostom ali planiram uskoro i nasla sam povoljnu povratnu varijantu za Brisel sad u utorrak, rezervisala, otisla do Unicredit banke istog dana da platim, (samo ne odmah posle iyvrsenja rezervacije)  kad ono guzva, jedna sluzbenica pojma nema kako se placa preko bankovne doznake, dolazi druga, koja zna i radila je to kaze, ali kaze ne vredi vam to vise, da danas placate...posto kod njih (u wizz-u) rezervacija vazi 24 sata a ako sad uplatite (bilo je 18h a rez.izvrsena u 9h ujutro) njima pare nece leci u roku od 24 sata. Kaze da napravim novu rezarvaciju i dodjem odmah ujutru... I kao ubedi me...Naravno cena iste te relacije sa istim datumima je istog tog dana (veceri) bila vec za 30€ skuplja tako da novu nisam pravila, samo sam pratila kako menjaju cene na sajtu... Danas citajuci vasa iskustva naidjem negde da pominjete da ako uplata ne legne do 5 dana od pravljenja rezervacije ista ce biti otkazana...pa sam potrosila neka 2-3 minuta na poziv call centra da vidim, da li mozda jos uvek vredi da uplatim onu rez. od utorka i ljubazna zenska osoba mi objasni da oni tu uplatu cekaju cak do 01.04...znaci ako im pare ne legnu do tog datuma, rez.se smatra otkazanom... tako da cu sutra otici da uplatim ako ubedim sluzbenicu u banci  :P

Joj, kako te zeznula. Tada si sigurno mogla da uplatis, a verujem da ni sada nije kasno. Ja bih uplatio sutra.

I ja se nadam da ce sve proci kako treba...napisacu kako je prosla avantura u banci  :)

Ako si iz BG vidi po forumu koje ekspoziture znaju posao. Mogu da ti preporucim onu u 29.novembra kod hale Pionir.

Meni je poslednji put 6.dan proknjizena uplata tj rezervacija potvrdjena.

Ciao, ciao...

nisam iz BG, iz NS sam ali uspela sam da otvorim racun i uplatim danas (bio je drugi sluzbenik, ekspozitura ista - Bul.oslobodjenja 30) koji nije oko datuma postavljao pitanje..e sad, videcemo kad ce wizz-u leci uplata...

Ciao, ciao...

nisam iz BG, iz NS sam ali uspela sam da otvorim racun i uplatim danas (bio je drugi sluzbenik, ekspozitura ista - Bul.oslobodjenja 30) koji nije oko datuma postavljao pitanje..e sad, videcemo kad ce wizz-u leci uplata...

Istog dana, ako si uplatila pre 13h.

Jos jedna zavrzlama  ;)..kad sam kod kuce uporedjivala brojeve racuna na mojoj potvrdi iz banke, koja sluzi kao dokaz o uplati i racun na "itinerary" od wizz-a uopste nisu bili isti...daj, zovem banku, covek koji mi je to radio vise nije tamo, zena koja se javila se pravi da nema pojma sta sad, vidi i ona da to nije to, nesto kucka po tastaturi, vidi da na taj racun koji stoji na mojoj potvrdi nista nije leglo ali usput prica kako je to u svakom slucaju wizz-ov racun (neki, samo ne taj koji treba)... kao nista, neka zovem u ponedeljak kad bude tamo kolega...posle opet nesto gleda u kompjuteru i kao skonta da sad vidi da su oni tamo u BG uvideli "gresku" i proknjizili uplatu na ispravan racun... i kao valjda ce sve biti u redu, jos cemo se cuti u ponedeljak...unbelieveble...jos mi je prokomentarisala-morate da gledate sta potpisujete...sto i jeste tako ali meni iskreno nije palo na pamet u tom trenutku da uoipste obracam paznju na br.rn...u sustini neznam ni kod kuce zasto sam na to bacila pogled...cisto eto... tako da avantura jos traje  :)

A da ipak ti odustaneš od tog leta, možda sudbina pokušava nešto da ti poruči  ;D

Javi da li je uspela rezervacija na kraju

Ni slucajno nemoj da odustajes zbog smotanih bankarskih sluzbenika, koji misle da su najpametniji na svetu, a realno, nemaju pojma! Bice sve ok, bez brige :mah:

Juhuuuuuuu...

samo da vam kazem, da mi je malo pre stigo mail od wizz-a, obavestenje/potvrda rezervacije i "status rezervacije"  na njihovom sajtu je potvrdjen...Izgleda da su se "bankari" nekako izvukli  :) i odradili uplatu kako treba... :)

Eto, ovakvo iskustvo nisam videla da je neko imao, pa mozda nekom pomogne ovo moje...