Posted June 30, 2012 I tako, sasvim neočekivano, našli smo se u deset uveče na ulici, a pored nas je stajao frižider visine prosečnog čoveka. Stajali smo tamo bez ikakve ideje kako da prebacimo to čudo na drugi kraj grada. Da bude zanimljivije, imali smo i orijentalnu garnituru za sedenje i leškarenje... Pročitajte ceo tekst Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Svaka čast! A slika iz frižidera je hit! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 mislim da neću imati prilike da uživo vidim taj stan, ali način na koji vi inače pišete i opisujete, čoveka prosto može da dodirne stvari. obožavam vaš duh i nivo avanturizma koji ispoljavate, prosto dajete vetar u leđa. jedva čekam prve letnje priče iz Putničke kuće. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Slike su vam super , posebno ova iz frizidera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Svaka čast! Ja sam poslao prijavu, ali mi nije stiglo nikakvo obaveštenje..Pa se čudim šta nije u redu..Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Samo nesto da proverim: Da li sam vas dobro razumela da na poslatu prijavu -cu dobiti neki odgovor od vas??? Ok je ako ste u guzvi - nego samo da budem sigurn ada sam vas shvatila.....prijavu sam poslal pre nekoliko dana- tj onda kada ste je izbacili ..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Biće svima odgovoreno, samo malo strpljenja, potrudićemo se što je pre moguće Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Važi...Ja sam se istripovao da mi nije poslalo, pa rekoh možda uzalud čekam.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2012 Podrazumeva se pod obavezno...frizider brutalno nakrcati sa svim i svacim Pa da fercera samo tako Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2012 ...nekada davno, preko sedam mora i sedam gora, bio jednom jedan frižider... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2012 ... i u njega je moglo da stane dosta piva i mesnih narezaka... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Са фрижидером одлично сте прошли Са интернетом је стварно мало незгодно, скупо и није поштено од стране провајдера. Мислим да укључена опција "не приказуј графичке садржаје" може да додатно уштеди мегабајте. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Bravo, vrlo snalažljivo. Ovaj vaš blog biće i upustvo za sve naredne pokušaje da se naprave putničke kuće. Samo napred! I pišite šta se zbiva! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2012 kako ste nagradili Sedata? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2012 Nalepnice i magneti za frižider Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2012 Zaboravih! I KPS prišivač. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites