Posted April 18, 2013 Gde su ljudi od prosle godine da se ukljuce u odlucivanje, ako je vec bilo lepo...Koliko vas je islo? Pridruzicu vam se ove god, samo da odredimo tacan datum... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2013 Vecina vas vec znas sta bih ja rekao dalje od civilizacije, umalo ne poginusmo prosle godine od lika koji je bio ubedjen da smo mu pivom pregradili reku dakle ja sam za Homolje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2013 Тачан датум је 18. мај, а да ли је Бобија или Хомоље... о треба да се одлучи. Треба да буде вукој.. овај дивљина. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2013 Uh, ovaj datum me malko zeza, ali mislim da se gledamo i ove godine... A, gde? Gde hoćete, samo mi blagovremeno javite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Datum je urezan u kamenu a di cemo... mene mindegy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Дакле 18. мај Торничка Бобија - ствар решена. За који дан иде инфо Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2013 Ima li neko viška podloga za vreću? Jedno četiri bi mi bile potrebne da ždrebetu ne bude hladno. Pitam da ne teglim iz Ljubljane ako neko može da nam pozajmi. Ove godine dolazimo bez Jake, tako da su bejbisiteri-volonteri dobrodošli Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2013 Све информације о 8. планинрењу ал' ноћу биће објављене у понедељак Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 До када је последњи рок да се пријави? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 До четвртка 16. И после тога се може доћи, ал' у апсолутно свом аранжману. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 hej dragi ljudi ima li ko visak mesta u satoru za jednu do dve devojke? imamo svoje tople vrece i podloske.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Koliko km planinarimo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Дакле 18. мај Торничка Бобија - ствар решена. За који дан иде инфо Lepa planina, al' nećete imati pogled sa vrha. Vrh je na livadici koja je okružena visokom šumom. Doduše, blizu vrha ima lepo mesto za pogled i odlična strana da se survate niz sipar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Мој шатор је пун, ал' никад се не зна ко ће како и где завршити @acketa Нека, само да се догегамо до горе па ћемо да гледимо А пешачи се 5-7км, зависи где поставимо камп. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Acketa jel to znaci da ti ne ides??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Ja bih išla na ovo planinarenje, ali sam totalno neiskusna, nemam šator, ni vreću, ni lampu ali sam lepo raspoložena i baš mi se ide (već vidim kako kukam na komarce) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Лампа има код Кинеза за 200 динџи, врећа се може пазарити за 1200 или позајмити, аутан је за комарце којих махом нема јер нисмо близу воде а и ту је дим ватре + аутан. Шатор мож бит проблем Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Лампа има код Кинеза за 200 динџи, врећа се може пазарити за 1200 или позајмити, аутан је за комарце којих махом нема јер нисмо близу воде а и ту је дим ватре + аутан. Шатор мож бит проблем Prelepo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Ja najverovatnije ne idem, al' moj šator za dve osobe stoji na raspolaganju onome ko je voljan da dođe (u Novi Sad) po njega, i da mi ga posle uredno vrati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2013 Acketa jel to znaci da ti ne ides??? Tehnički tajmaut Gledaj na to sa vedrije strane, bar neće biti gubljenja po planini A duhom ću biti s vama. I imamo isti broj postova što mora da je neki omen. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 Ja najverovatnije ne idem, al' moj šator za dve osobe stoji na raspolaganju onome ko je voljan da dođe (u Novi Sad) po njega, i da mi ga posle uredno vrati. Meni bi dobro došao ako bi ga pozajmio, evo Bjuti garantuje da ću da ti ga vratim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 Je l' Bjuti garantuje životom? Onda mi slobodno nemoj vratiti Okej, šator rezervisan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Нагласио бих свима који долазе у петак 17. маја на планинарење као претходница да ако желе понесу роштиљске кобаје како би их пекли као и до сада - традиционално. Ја ћу се потрудити да понесем справу ако је преживела од прошле дине Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Odlična akcija,jes da nisam bio do sada al definitivno idem. Već sam se organizovao oko slobodnog dana na poslu. Vreću za spavanje i podlogu imam a ne znam koliko će mi trebati šator pošto se dogovaram sa još nekim drugarima da idemo zajedno a prevoz nije siguran,hocje li imati neko mesta u kolima da me odšlepa sa njim? Čorbu pošteno plaćam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites