Followers 0

Putnička kuća 2013: Granada

38 posts in this topic

Zdravo!

Ideja je sjajna,

dugarica i ja bismo volele da provedemo koliko je god moguće vremena u avgustu/septembru beležeći Alhambru i konačno šetajući Granadom, Barselonom i ostalim divnim mestima u Španiji,

pa se pitamo da li možemo da rezervižemo avionske i vozne karte sa sigurnošću da će Putnička Kuća moći da nas ugosti?

Donacije ćemo uplatiti u narednih par dana.

Veliki pozdrav~

Kupite karte i prijavite se preko formulara za prijavu, da vam rezervišemo mesta :)

E nije kasno da rezervisemo krajem juna? Tek tad cemo znati kako stojimo sa obavezama, godisnjim odmorima i tome slicnim  :roll:

Kakva je politika Kuće prema deci?

Kapiram da niste do sada imali takve slučajeve, a ja imam klince pa zato i pitam.

Dvoje Granađana, tekstovi na netu i uobičajena vremenska prognoza upozoravaju da nije nimalo preporučljivo ići u Granadu u avgustu jer su temperature često oko 40 stepeni a grad potpuno pust- većina ljudi je na odmoru, a oni što su tu ne promaljaju nos iz kuće od 10h do 18h  zbog žege.... :(

Baš bez veze.

Bez brige: uradili smo svoj domaći zadatak. Pogledali smo temperature i razgovarali sa više Granađana. Naravno, sve se može predstaviti i kao da je Granada zapravo srce Sahare, ali nešto mi kaže da ljudi koji tako predstavljaju stvari nisu uobičajeni posetioci ovog sajta :)

vlak bcn-granada bez ikakvog popusta, 45e dvosmjerna

e, koliko je ovo sigurno? ja sam sad nešto čačkao i piše da je voz oko 70 evra.

The train from Granada to Barcelona takes about seven hours and costs about 70 euros. There are only two trains a day and they tend to sell out well in advance in summer. If you want to just walk into the station and buy your ticket, the bus is a safer bet (though much slower).

Cao!

Prijavila sam se s drugaricom za boravak u kuci pocetkom avgusta. Mogu da rezervisem avionske karte, stan je definitivno iznajmljen?

Pozdrav!

Molim vas da mi neko odgovori da li je iznajmljivanje kuce sigurno- datum se blizi, a ja treba da kupim karte!!

Ana

Ćao Ana,

Stan će biti iznajmljen krajem jula :) Za koji si se datum prijavila, ne vidim nijednu Anu u listi prijavljenih? Sem ako tvoja drugarica nije poslala prijavu za vas dve :)

Bilo bi dobro da neko postavi kao sto je bilo prosle godine..Kako doci do Granade? Ja sam nesto proveravao sa interrailom..i preskupo je..Ako neko ima neku ideju ya neke jeftine letove..ili neki drugi nacin kako ce otici neka okaci

Pozz svima

Emperor, bilo je priče o tome na više mesta na forumu.. Najkomotnija varijanta je preko Budimpešte Wizzair-om, međutim nije povoljno.. Povratni letovi su trenutno oko 240e bez prtljaga, a dodaj i voz do tamo i nazad..

Preko Skyscanner-a koji je izgleda počeo da prikazuje nešto širu pretragu pa sada uključuje i kombinacije sa lowcost kompanijama, nalazio sam povratne i za 160, ali sa predugim čekanjima na drugi let (tipa po 16 sati), i sa sumanutim rutama, tipa preko Skandinavskih zemalja :D Čini mi se da sam takođe birao Budimpeštu, ne sećam se sad..