Posted February 1, 2012 drugari, da dodam i ja nesto,ne znam kako je bilo prosle godine ali evo ovih mesec dana koliko pratim karte za brisel neverovatno se menja cena iz dana u dan i na gore i na dole... tako da smatram da im je to neka fora pa app-ako prodje prodje... elem ono sto mene zanima je kako funkcionise taj bank trasfer preko wizza tj. prvo treba da odem u unicredit i otvorim racun jel? i sta onda? fale mi neke kockice...molim vas za pomoc Evo ovako .registrujes se na njivovom sajtu..rezervises i u roku od 24 sata moras da uplatis u dinarima ili evrima....odes do najblize Uni credic banke(ovako je placanje najjeftinije ubedljivo)otvoris racun ,besplatno uplatis pare koliko ti treba ,das im papir koji si odstampao kad si rezervisao let..oni prebace pare za neku smesnu proviziju ...tipa na 10000 din je 300 din, sacekas par dana da prodje uplata i da ti se status na njihovom sajtu(na tvoje rezervacije) promeni na"potvrdjen"onda ugasis racun besplatno ili sacekas za nedaj boze ako otkazu let da ti tu uplate novac ili ostavis za sledeca putovanja, sve ovo traje 15 min..........ako te jos nesto zbunjuje pitaj .SRECAN PUT Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 Sve je tako i nikako drugacije . Nego, smem li da nosim konzerviranu hranu u avion? Idem 19-tog februara u Rim, povratak 22-gog, ako neko ide u tom terminu bice mi drago da se upoznamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 mislim da ce ti konzervisanu hranu tretirati kao tecnost (po njima je i karmin tecnost kao i pomada i kaladont) tako da nisam sigurna... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 Ja sam u decembru putovao Wizz-om do Memmingena, ja i devojka smo nosili neke konzerve i vakumiranu hranu u rucnom prtljagu i carinici nam nisu pravili nikakav problem oko toga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 Konzerva je i sa pasuljem i sa pastetom...licno mislim da se drugacije tretiraju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 Ako se ostavi otvoren račun kod Unikredit banke za sledeća putovanja, koji su troškovi? Ima li ono mesečno održavanje računa i koliko je? Da li vi svaki put otvarate i zatvarate račun? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 Meni je jos otvoren i odrzavanje kosta cini mi se 250 dinara (cista otimacina). Ako si ispod 26 godina onda je besplatno . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2012 To se onda isplati ako svakog meseca putuješ negde. Ako ne, kad sabereš sva ta održavanja, opet izađe ko da se plaća karticom od kuće, bez cimanja do banke. Jedino možda još ovo plaćanje on-line bankingom, neko reče da to funkcioniše. Ja online banking kod Inteze koristim za sva dinarska, domaća plaćanja (sa tekućeg računa) i radi odlično. Ne znam kako bi se to izvodilo u slučaju Wizza, i kolika je tu provizija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2012 Onolika da ce ti presesti, zato placaj ili karticom, ili otvaraj racun u Unikredit banci, uplati, pa zatvori racun. Kasnije ga opet mozes otvarati radi nove uplate, ako imas vremena i zivaca za obimnu proceduru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2012 kupila sam 24 karte od novembra kada sam otvorila racun..... tako da je provizija za odrzavanje neprimetna. Za 2 karte godisnje naravno da se ne isplati... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 ili ako si student ne placas odrzavanje racuna.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Ti vodis decu na ekskurzije .gif' alt='::'>. Povedi i meneeeeee... kupila sam 24 karte od novembra kada sam otvorila racun..... tako da je provizija za odrzavanje neprimetna. Za 2 karte godisnje naravno da se ne isplati... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 kao i ostala deca....plati cenu karte i proviziju i ....pici na ekskurziju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Jel vam se desavalo da ne mozete da se chekirate ili da sajt nesto ne radi, pokusavam da se cekiram i non stop mi izlaiz error , mada gde god da kliknem izadje mi error.. npr..kontakt wizz air i odmah mi izbaci error... jel moguce da im je sajt trenutno nesto u kvaru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 zavisi ponekad od toga šta koristiš da li je to mozzila explorer, opera, chrome. probaj to da promeniš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 ok, pokusacu, hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Jel je potrebno u cekiranju da se pisu isto velika slova, posto mi izbacuje da sam pogresno unela podatke Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, najavila je da će u svojoj bazi u Budimpešti povećati kapacitete nakon gašenja Maleva. Prema saopštenju Wizz Air-a, na aerodromu Ferenc List u Budimpešti biće stacionirana dodatna dva aviona (A320) čime će kapacitet ove baze biti povećan za 66%. Wizz Air je povećao projekciju broja putnika u ovoj godini sa aerodroma u mađarskoj prestonici, sa 1,4 na 2 miliona i time direktno najavio da će ući u tržišnu utakmicu sa svojim najvećim konkurentom, irskim Ryanair-om, koji je još u petak 3. februara najavio otvaranje velike baze i 31 nove linije. Novi avioni će omogućiti povećanje frekvencije na pojedinim linijama kao i otvaranje nekih novih. Planirano je uvećanje nedeljnih letova iz Budimpešte sa postojećih 67 na 129. Nova linija koja je planirana je Budimpešta-Bukurešt i ona će biti uspostavljena od letnjeg reda letenja, krajem marta. Planirana su četiri polaska nedeljno. Biće uspostavljena i linija ka finskom gradu Turku, dva puta nedeljno, a aktiviraće se ponovo i sezonske linije prema destinacijama za odmor: Antalija, Palma, Krf, Katanija i Burgas. Wizz Air će značajno povećati broj polazaka prema većini svojih destinacija. Prema londonskom aerodromu Luton Wizz će leteti tri puta dnevno, prema Briselu (Šarleroa) leteće dva puta dnevno umesto jednom. Šest novih nedeljnih letova dobiće Ajndhoven, Rim i Milano. Madrid, Barselona i Malme postaće svakodnevne destinacije dok će ostale linije dobiti dodatni let ili dva nedeljno. U saopštenju Wizz Air-a se naglašava da će povećanje saobraćaja sačuvati minimum 700 radnih mesta na aerodromu Ferenc List nakon što je Malev prestao da leti. Izvor: http://www.aviokarta.net Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Ovo me i raduje i ne raduje :-\. Bolje bi bilo da povecaju broj linija iz Beograda, da odavde uvedu Moskvu, Antaliju, Pariz, Barselonu, Madrid, Maroko, Tunis Kijev itd, itd....sto vise destinacija otvore u okolini, to ce biti manje potrebe da otvaraju kod nas... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Pa bankrotirao je Malev, kad bankrotira JAT bice vise letova odavde. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Malo me zabrinjava to sto "redovne" aviokompanije propadaju, a lowcost kompanije preuzimaju trziste i polako prestaju da budu lowcost Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 meni je ovaj sajt dosta pomogo oko rezervacije i svega,ali sad ne mogu da nadjem odgovor na ono sto me buni pa ako moze neko iskusniji da mi odgovori.Rezervisala sam kartu povratu iz Beograda do Ajdhovena i ispala mi je oko 15000,uplatila,i sve to proslo,samo kad mi je stigla potvrda ona glasi samo na let iz Beograda do Ajdhovena,nema povratnog.Jel tu postoji neka greska ili je prosto tako.Sigurna sam da sam rezervisala povratnu kartu za nas dvoje i dete. Molim vas...POOOOMOOOCCC Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Koliko je bila karta... 2190din? U tom slucaju bi 3 povratne izasle oko 15000. Confirmation mail od wizza (to je mail gde u naslovu pise Your confirmation code: XXXXX) sadrzi sve podatke o kupljenim kartama....reservation info, passengers info i flight info.... Tu ti sve pise. Da li si platila karticom ili bank transferom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 drugari, da dodam i ja nesto,ne znam kako je bilo prosle godine ali evo ovih mesec dana koliko pratim karte za brisel neverovatno se menja cena iz dana u dan i na gore i na dole... tako da smatram da im je to neka fora pa app-ako prodje prodje... elem ono sto mene zanima je kako funkcionise taj bank trasfer preko wizza tj. prvo treba da odem u unicredit i otvorim racun jel? i sta onda? fale mi neke kockice...molim vas za pomoc Evo ovako .registrujes se na njivovom sajtu..rezervises i u roku od 24 sata moras da uplatis u dinarima ili evrima....odes do najblize Uni credic banke(ovako je placanje najjeftinije ubedljivo)otvoris racun ,besplatno uplatis pare koliko ti treba ,das im papir koji si odstampao kad si rezervisao let..oni prebace pare za neku smesnu proviziju ...tipa na 10000 din je 300 din, sacekas par dana da prodje uplata i da ti se status na njihovom sajtu(na tvoje rezervacije) promeni na"potvrdjen"onda ugasis racun besplatno ili sacekas za nedaj boze ako otkazu let da ti tu uplate novac ili ostavis za sledeca putovanja, sve ovo traje 15 min..........ako te jos nesto zbunjuje pitaj .SRECAN PUT HVALA PUNO !!!! PUNO!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Ako se ostavi otvoren račun kod Unikredit banke za sledeća putovanja, koji su troškovi? Ima li ono mesečno održavanje računa i koliko je? Da li vi svaki put otvarate i zatvarate račun? TACNIJE 235din je mesecna provizija a mozes i da uzmes sve kartice master visa isl i odrzavanje racuna i sve spada u tih 235din Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites