Posted February 7, 2012 drugari, da dodam i ja nesto,ne znam kako je bilo prosle godine ali evo ovih mesec dana koliko pratim karte za brisel neverovatno se menja cena iz dana u dan i na gore i na dole... tako da smatram da im je to neka fora pa app-ako prodje prodje... elem ono sto mene zanima je kako funkcionise taj bank trasfer preko wizza tj. prvo treba da odem u unicredit i otvorim racun jel? i sta onda? fale mi neke kockice...molim vas za pomoc Evo ovako .registrujes se na njivovom sajtu..rezervises i u roku od 24 sata moras da uplatis u dinarima ili evrima....odes do najblize Uni credic banke(ovako je placanje najjeftinije ubedljivo)otvoris racun ,besplatno uplatis pare koliko ti treba ,das im papir koji si odstampao kad si rezervisao let..oni prebace pare za neku smesnu proviziju ...tipa na 10000 din je 300 din, sacekas par dana da prodje uplata i da ti se status na njihovom sajtu(na tvoje rezervacije) promeni na"potvrdjen"onda ugasis racun besplatno ili sacekas za nedaj boze ako otkazu let da ti tu uplate novac ili ostavis za sledeca putovanja, sve ovo traje 15 min..........ako te jos nesto zbunjuje pitaj .SRECAN PUT ah da ,vesna jos nesto,pise da za srbiju ne moze online da se rezervise nego mora da se rezervise preko call centra? ono sve za unicredi mi je jasno ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2012 Kakav call centar. Ne unosi zabunu, neko ce mozda stvarno da ih okrene i uzalud potrosi pare. Pratiti uputstva koje je Vesna12 napisala i ne boli glava... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 pa ja bih i mozda okrenula jer pise da nije moguca online rezervacija za srbiju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 Gde piše, ajde citiraj taj deo ili stavi link? Ne zbunjuj ljude, naravno da je moguće. OT-990 via TT Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 pa ja bih i mozda okrenula jer pise da nije moguca online rezervacija za srbiju evo....buljim u sajt....uzgred, uradila sam rezervaciju karte za Brisel i nigde ne mogu da nadjem da za Srbiju ne moze On line da se kupi karta. A stvarno se trudim da nadjem takvo nesto ili barem slicno da pise... Dakle, kao sto rece nvukelic.....citiraj ili baci link. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 Sjajne vesti za Budimpestu. Ubacili 10 novih linija! Takodje povecali su frekventnost ka nekim destinacijama. Broj letova nedeljno i kad krecu da sibaju... Malaga (NEW) 2 2 April Larnaca (NEW) 2 4 April Cluj (NEW) 3 3 April Sofia (NEW) 3 3 April Warsaw (NEW) 4 2 April Thessaloniki (NEW) 2 3 April Zakynthos (NEW) 1 16 June Rhodes (NEW) 1 16 June Heraklion (NEW) 1 16 June Bucharest (NEW) 4 2 March Izgleda da su resili da se takmice sa Ryanom, koji je isto ubacio dosta linija ovih dana iz BUD. Tek sad se vidi koji je prostor ostavio Malev iza sebe i koliko je veliko trziste Budimpesta. Na kraju pobednici ce biti putnici iz BUD Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 i ovi omasili porto... :'( bas su mogli da se prosire jos na zapad... pih! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 wizz do sada nije ni leteo za portugal Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2012 i ovi omasili porto... :'( bas su mogli da se prosire jos na zapad... pih! i obe kompanije lete za Madrid koji je super povoljan posle za Faro , porto i Lisabon (kruzna tura sada moze da se iskopa za 50e) a idijoti imaju letove u razmaku od pola sata kasno uvece. Wizz slece u BUD oko 23 a Ryan oko 23.30.... Svi prevozi za Bgd otisli... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2012 mhm.. nego ja do madrida nikad nista povoljno nasla nisam... al cackacu. ako nadje neko nesto jeftino za kraj juna za PT javljajte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2012 Nisi nasla iz PT do Madrida ili iz Srbije za Madrid? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 Nisi nasla iz PT do Madrida ili iz Srbije za Madrid? ne, iz pt za madrid je stalno povoljno, nego iz temisvara/budimpeste za madrid bas i nije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 Dobar dan svima, danas sam prvi put pronašla ovaj sajt i kako bi bilo lepo da sam ga pronašla ranije a ne da za većinu stvari za koje ovde vidim da ste razmenjivali iskustva moram sama da istražujem .Uspela sam mnogo da obavim sama,ali sada osim već prevazidjenih tema tj.oprobanih ,veznih za reyervacije ,čekiranja,plaćanja javlja se novo pitanje i bilo bi mi dragoceno da čujem ima li neko iskustva vezana za WIZ FLEX. Desilo se da sam već čekirala kartu i dobila visoku temperaturu i naravno-sve mi propalo.NIsam mogla odraditi ni izmenu rezervacije za dodatnih 3300rsd kako kažu da može.Pošto uvek gledamo da nađemo najpovoljnije opcije(WIZ club je odlična samo i isplati se vć samo ako jednom ili 2 puta putujete) ne plaća nam se unapred više,ali ....ako sam dobro shvatila ,doplatom od 1100rsd bez bilo kakve naknade može se kasnije menjati let,datum.... To je manje nego 3300 ili da sve propadne ,a u pitnju mi je rezervacija za april . Kaže se da se flex uzima prilikom rezervacije,a ja sam to u decembru rezervisala i nisam uzela flex. IMA li neko iskustva ,da li ja mogu sada da dodatno uzmem Wiz flex za taj aprilski let (dalko je ,možda se opet nešto desi do tada pa se mora pomeriti let) Pokušala sam da odem i na dodatne usluge i ne nude mi mogućnost da to uradim?? Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 mislim da mora da se uzme uz rezervaciju jer inace, recimo, znas da ces pomeriti let, i onda prvo dodas wizz flex, a posle pomeris let. tako da...znaju oni za jadac Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 Dali je neko imao problema oko vraćanja iznosa od strane Wizz-era ukoliko odlože let.Kod mene se to desilo za let koji sam platila dinarski i koji je promenjen.Tražili su od moje strane da pošaljem swift,currency,naziv banke itd. Međutim banke swift izdaju samo za devizni račun koji sam imala i poslala sam instrukciju da mi uplate na taj devizni račun .Oni su mi javili nakon mojeg upita posle mesec dana da su uplatili dinarski iznos što je nemoguće i u banci mi kažu da nema nikakve uplate ,neznam šta dalje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 Tara, obe smo imale isti problem, sa istim letom, ja sam se odlucila za povracaj novca na wizz account, i jos su me pitali da li cu u dinarima ili evrima i ja samse odlucila za evre. na wizz account su mi uplatili posle tri dana, ali , ja sam imala jedno dve nedelje prepiske sa njima dok mi to nisu vratili. oni ti verovatno jesu uplatili ali konvertovano u evre. I koliko je protekl od njihovog obavestenja da su ti uplatili do tvog odlaska u banku? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2012 Ja sam juče dobila email od njih da su mi uplatili 31.jan. a zahtev sam poslala još 4.jan.Ja mislim i dalje da je to ozbiljna kompanija samo treba malo duže vremena da se to reguliše. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2012 mislim da nije problem, meni se desilo sa booking.com neko refundiranje, duga je to rica, i rekli su mi da ce procedura trajati oko dve nedelje. tako je i bilo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2012 Jeste li imali problema sa bar kodom na karti? Ja sam svoju odstampala pre 2 dana i bar kod izgleda nekako "isprekidano", kao na primerku koji je dat na wizzovom sajtu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 Uradio sam :chek in: i skinuo dokument koji je ustvari karta. Vidim da mi je odstampana na tri strane (na trecoj su one reklame samo, ali nisam siguran da sme ne zezaju zbog toga sto nje karta na dve strane. Odavde do Rima je na tri strane, a povratna je na dve. Jeste li imali slicno iskustvo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 I da li se karta stampa u jednom ili vise primeraka? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2012 Mislim da nema potrebe za stampanjem u vise primerka, a na dve je strane jer je prva za avio kompaniju, a druga za tebe, bar tako pise na sajtu-ne primaju karte koje ne sadrze 2 stranice, tako da nemas brige Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 Nadam se, mada moja karta ima tri stranice i to samo ona do Rima, "povratna" je normalna", sa dve stranice:). Videcemo u nedelju sta ce biti, pa kom obojci, kom opanci:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 za primer ce spaliti trecu stranu pred svima.... :death: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2012 Ima da je odstampam da mogu to da urade u dva primerka .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites