Posted April 19, 2012 Došao sam na ovu temu sa namerom da proverim za jednog kolegu da li je neko bio prošle godine ili možda i ove godine u turama do Kaira, Luksora, Sinaja i sl.? Mada vidim da je mikal već napisao da ne bi išao. Imate li neke prijatelje tamo, šta kažu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2012 Evo pitao sam prijatelja iz Kaira. Kaže da je Egipat u ovom trenutku sasvim bezbedan za putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Prosle godine, u ovo vreme, isli roditelji mog sefa, , malo kasnije, i moj direktor, i svi se extra proveli. Ja sam htela ove godine da idem krajem juna , pocetkom jula al sam, teska srca, odustala zbog ovih njihovih izbora i ludila koje je krenulo, pa se odlucila za Grcku i komsiluk. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Dosao sam iz Egipta prije 10ak dana, Kairo i Aleksandrija, planiram da napisem putopis a do tada mogu reci da su ova 2 grada bezbjedna bila za mene.Danas su izbori, moguce je ocekivati malo truskanja u narednim danima ali mislim da nista bitno nece da se promjeni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2012 zanima me iskustvo sa press karticama u egiptu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 meni nije prosla samo u nekom muzeju u aleksandriji, vise se ne secam tacno u kom, a svuda dalje jeste, s tim sto skoro nikad nije besplatan ulaz vec bude 50% popust. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 hvala golosina. A da li je neko imao iskustva da u lokalnim turistickim agencijama, kad se uplacuje aranžman za npr. luxor ostvari neki popust Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 hvala golosina. A da li je neko imao iskustva da u lokalnim turistickim agencijama, kad se uplacuje aranžman za npr. luxor ostvari neki popust vozovi u egiptu su super, a taksi jeftin. mozes do luksora verovatno i u privatnom aranzmanu (odakle bi isla?). ja sam trazila agenciju samo za ono sto bas ne moze bez njih, tipa letenje u balonu, itd i tu je uvek moguce cenkanje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2012 iskustvo sa lokalnim turistickim agencijama: Ukoliko idete na izlet tipa ronjenja ili snorklinga to vam preporucujem jer su dosta jeftinije od nasih agencija, cak duplo. sto se tice izleta u kairo ( u Luksor nisam otisla, ali verovatno vazi isto) izbegavati ih u sirokom luku iako su jeftiniji (40 umesto 70e), osim ako ne zelite da se osecate kao ovca za sisanje i provedete vise vremena u fabrici parfema ili papirusa, nego na samim piramidama. moje iskustvo je bilo da je vodic trazila dodatne pare za voznju camcem po nilu, za ulaz u piramide * tu prolazi press kartica), a kad smo dosli pred piramide umesto da nesto prica o njima pitala je ko hoce da jase kamile za 10e, i dok su 4 Danca jahali mi smo cekali na suncu. Ispred sfinge nas je ostavila i rekla da se za 20 minuta nadjemo u busu. A isla sam sam sa agencijom , kojom je isla i moja drugarica pre 2 godine, kad je sve bilo mnogo bolje. kriza menja ljude, valjda. Jos da napomenem da se agencija zvala GEMI i da je izbegavate u sirokok luku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2013 fenomenalno mi je bilo tamo. jedva smo uspeli da pogledamo piramide posto se ide na sopstveni rizik. al je bilo bajkovito~ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2013 Izvini, a šta to znači "na sopstveni rizik"? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2013 Pa valjda ako ides sam a ne organizovano sa turistickim busevima, onda moze da bude malo rizicno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2013 Pa valjda ako ides sam a ne organizovano sa turistickim busevima, onda moze da bude malo rizicno Cesto moze da bude rizicnije u tim turistickim busevima nego u sopstvenom aranzmanu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2013 Pa valjda ako ides sam a ne organizovano sa turistickim busevima, onda moze da bude malo rizicno Cesto moze da bude rizicnije u tim turistickim busevima nego u sopstvenom aranzmanu... sto se do sad i potvrdilo dosta puta, pogotovu u egiptu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 Sta ce biti ako pocne u Egiptu kao u Siriji??Morace se izgleda preorijentisati na Maroko..Jesen mirise na zlo.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2013 Zdravo ljudi! U februaru sledeće godine planiram po prvi put posetiti Kairo Tamo me čeka jedna devojka, internet romansa Kako što jeftinije doći i ostati tamo? Svaki savet je dobrodošao! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 U međuvremenu, daj nam savet kako se pravi internet romansa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2013 Pa znaš kako...odeš na Omegle i nadaš se najboljem opereš zube prethodno! savet za savet? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2013 Okani se Kaira, nek ona dođe malo u Srbiju dok se dole ne smiri stanje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 Ma hajde, otvorimo temu Ratno dopisništvo putnika Srbije ako ništa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2014 Pozdrav svima... Zelim u Afriku u decembru ali sam cula da u Africi vlada neki opasan virus.... Da li znate nesto o tome?? Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2014 Kako ne!? Izuzetno opasan virus "maksimalnouzivanjeuzivotu" ili tako nesto slicno...ne secam se najbolje naziva... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2014 U Africi vlada novac a ne virus Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2014 (edited) Чекај бре, немо се зафркавате, стварно шта је с том еболом у Гвинеји, Сијера ли је Леоне, Либерија ли је... ?http://en.wikipedia.org/wiki/2014_West_Africa_Ebola_outbreak Edited August 9, 2014 by Relja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites