Posted April 18, 2013 Imaš Wizzair Beograd-Dortmund; 27.4 je 6,900 RSD, a 25.4. 4,600. Od Dortmunda do Štutgarta je mnoštvo opcija. Za povratak je skupo, 12,600 4.5 ili 7.5. To su cene samo s ručnim prtljagom, i bez Wizzairovih vazdušarina (ne znam im trenutno iznos, menjali su nedavno). Pogledaj temu o Wizzairu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2013 JAT ima promociju, pise na njihovom sajtu Frankfurt povratna 169 evra. Koliko vidim za datum koji ti trazis nema karata po toj ceni. Nisam nista nasao po toj ceni. Pre neki dan kad sam trazio kartu,tolko odprilike je bio montenegro airlines,znaci let do podgorice pa sutradan za frankfurt...?! Imaš Wizzair Beograd-Dortmund; 27.4 je 6,900 RSD, a 25.4. 4,600. Od Dortmunda do Štutgarta je mnoštvo opcija. Za povratak je skupo, 12,600 4.5 ili 7.5. To su cene samo s ručnim prtljagom, i bez Wizzairovih vazdušarina (ne znam im trenutno iznos, menjali su nedavno). Pogledaj temu o Wizzairu. Da,sad vidim to nije lose,185eur ali kolko jos moze da izadje put do Frankfurta sto je oko 200km udaljen? I kolko sam shvatio nije bas jeftino ako se ima prtljak,recimo obicna putna torba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2013 Imas Montenegro airlines preko Podgorice, 200 evra, 27. april, povratak 4. maj. Konekcija je dobra, nema nikakvog nocenja u Podgorici. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Kupio sam kartu Sidnej-London-Dubai-Sidnej za 1150 dolara u decembru ove godine. Najjeftinija karta na australijskim sajtovima je bila oko 1800 dolara. Neverovatno je koliko su brazilski sajtovi jeftiniji. Preporuka za https://www.decolar.com i brazilsku Expediu, ubedljivo najjeftinija Expedia. Sada pitanje posto nisam bio u Evropi 5 godina: kako najjeftinije iz Londona za Srbiju? Vidim Croatia airlines ima London-Pristina povratna za oko 100 dolara. Koliko je onda autobus Pristina-Beograd? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Sada pitanje posto nisam bio u Evropi 5 godina: kako najjeftinije iz Londona za Srbiju? Wizzair leti Luton-Beograd. Jeftini su i Montenegro Airlines [Gatwick], i Jat Airways [Heathrow/Gatwick]. Ponekad su najjeftiniji Swiss i Alitalia. Vidim Croatia airlines ima London-Pristina povratna za oko 100 dolara. Gde vidis ovu cenu? Toliko je samo basefare, ukupna cena karte je oko €230. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Sve gledam na Decolar. U pravu si, porez ubija kada se doda. Ok, pogledacu taj low cost. Hvala ti. Jms, izgleda da ce opet morati Budimpesta, sve direktne cene su jeza. Ne mogu da verujem da su toliko skupe karte za tako kratku destinaciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Gde nadje brazilski decolar Kod njih je jedino dobro sto za neke aviokompanije, kad se leti iz Brazila, nude placanje na rate, bez kamate. A i to mislim da vazi samo za brazilske kartice. Moje iskustvo govori da su najbolje cene na nemackim sajtovima, expedia.de, ebookers.de, kayak.de. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Ne mogu da verujem da su toliko skupe karte za tako kratku destinaciju. Nije popularna destinacija, pa nije jaka konkurencija [plus monopol Lufthansa grupe]. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Gde nadje brazilski decolar Kod njih je jedino dobro sto za neke aviokompanije, kad se leti iz Brazila, nude placanje na rate, bez kamate. A i to mislim da vazi samo za brazilske kartice. Moje iskustvo govori da su najbolje cene na nemackim sajtovima, expedia.de, ebookers.de, kayak.de. Nisu losi Decolar i XP.br - dobro rade i za fuel dumping Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Moje iskustvo govori da su najbolje cene na nemackim sajtovima, expedia.de, ebookers.de, kayak.de. Mozda za letove koji tebi trebaju. Za letove iz Australije su daleko najbolji Decolar i Exp br. Evo sad sam pogledao let koji sam kupio za 1150 dolara 1600 eura je na Exp. de Jos je taj let bio oko 1000 dolara do pre par dana na brazilskim sajtovima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Cene se stalno menjaju, iz minuta u minut, tako da poredjenje necega sto si kupio pre koji sat, dan, vec gubi smisao. Govorim o iskustvu iz raznoraznih pretraga za svakojake destinacije, pa sad, neko moze da se slozi, neko ne. Nego, daj ti meni neki australijski sajt, mozda su tu karte iz Brazila jeftinije, bas ih sad trazim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 Cene se stalno menjaju, iz minuta u minut, tako da poredjenje necega sto si kupio pre koji sat, dan, vec gubi smisao. Govorim o iskustvu iz raznoraznih pretraga za svakojake destinacije, pa sad, neko moze da se slozi, neko ne. Nego, daj ti meni neki australijski sajt, mozda su tu karte iz Brazila jeftinije, bas ih sad trazim Jeste, ali poredjenje velikih razlika u ceni na razlicitim sajtovima itekako ima smisla jer se moze ustedeti i do 50% cene karte. Australijski sajt nikako jer su cene po defaultu vise od cena na svim ostalim lokacijama. http://www.smh.com.au/travel/travel-news/australians-pay-double-for-flights-20121208-2b28q.html http://www.smh.com.au/travel/blogs/travellers-check/the-great-aussie-airfare-ripoff-20121015-27m01.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 expedia.com.au ume ponekad da da dobre rezultate Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2013 expedia.com.au ume ponekad da da dobre rezultate Moguce, ja ne letim toliko cesto kao ti. Mozda cak i izbacuju razlicite rezultate u zavisnosti od IP adrese pa ti vidis dobar deal na Exp.au a ja vidim samo da hoce da me deru. Svakako da je mnogo jeftinija povratna karta iz Londona nego iz Sidneja kao sto i pise u clanku (link iznad u prethodnoj poruci). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 Jms, mozes li molim te da nadjes jeftiniji let London-Beograd pocetak decembra-kraj decembra od 260 dolara? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 Jms, mozes li molim te da nadjes jeftiniji let London-Beograd pocetak decembra-kraj decembra od 260 dolara? Hvala. Koliko vidim, nema nista jeftinije od toga [za sada]. Pretpostavljam to je ili Alitalia ili Swiss? Generalno, primetio sam da je u poslednjih godinu-dve doslo do poveceg rasta cena letova izmedju UK i Srbije. Takodje, period koji gledas je vreme kada puno gastosa dolazi u Srbiju, pa se jeftine karte brzo rasprodaju. Wizzair koji leti Luton-Beograd ume da bude jeftiniji, ali nemaju red letenja na toj ruti posle kraja oktobra [ne znam da li je ukidaju, ili tek nisu jos objavili zimski red letenja]. Disclaimer: moguce je da ima za manje para ako uzmes 2-3 odvojene karte [Ryanair, Wizzair, Easyjet i sl], ali za to ces morati nekog drugog da pitas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 Wizz jos nema nista objavljeno posle oktobra iz BGDa. Pretpostavljam da ovaj let ostaje i preporucujem ti da sacekas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2013 Kupljen Wizz povratna Luton BEG za 117 dolara pocetak i kraj decembra, druga najjeftinija karta je 300 dolara tako da se svakako isplati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2013 Zdravo, ja sam nova ovdje i zanima me karta do Pariza i da li ima low cost letova iz Osjeka ili Beograda posto mi je sve ostalo daleko??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2013 drungli.com pokusaj sa ovim sajtom za pretragu low cost letova. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2013 Znam da je na ono sto cu sad pitati verovatno odgovoreno do sada, ali posto ima tri teme po pedeset strana stvarno nemam vremena da citam, hitno je. Sinoc sam video da se za Eeasyjet u oktobru mogu naci karte za 55 eura povratne do Milana... A danas su najjeftinije 70... Dakle zanima me, da li je ta cena koju platim krajnja, tj ima li ikakvih obaveznih dodatnih troskova?? (ne mislim na prtljag i rezervaciju mesta, to znam, nego na sve ostalo... Npr nije mi jasno ono o troskovima za rezervaciju karticom i da li se ista jos placa na aerodromu u BG i Milanu).. Nikad nisam putovao avionom, pa zato mozda pitam gluposti I jos jedno, bitno, ima li ikakve nade da ce biti oko 50 kako vreme odmice ili ce biti sve skuplje, pa da rezervisem sad sta ima?/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2013 tebe je bas mrzelo da citas....i toliko hitno, da ti se cini brze da ce neko da ti odgovori nego sto ces naci odgovor na pitanje - zilion puta postavljeno....ali ajde ovako, kupuj sad kartu, obicno su cene vise sto se priblizava vreme polaska, sto se tice takse za placanje karticom, to se placa kad i karta, onu cifru sto vidis u zadnjem koraku to je to: cena karte, dodatak za prtljag ili sta vec jos zelis i naknada za rezervaciju karticom. Da li je bilo brze cekati mojj odgovor ili pronaci odgovor na forumu? Razmisli malo i o tome.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2013 Mislim da je najbrži način da se rezerviše karta do trenutka kada je potrebno platiti račun. Tu se vidi tačna cena samo što se stvarno ne plaća. Naravno slažem se da je search mnogo brža opcija nego čekati da ti neko odgovori, ali Serbistan je ovo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2013 Molim vas ako mi neko može dati savjet preko koje stranice da tražim letove iz Kine ili cijele Azije? Znači nešto slično holidaypirates ali da su polasci iz Azije. Sve što nalazim je polasci iz Europe, Amerike ili Australije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites