Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Beograd od rodjenja... mada mi je poreklo iz Knjaževca (Gurgusovac ili Mala Venecija kako su je nekada zvali od miloste) iako su mi i otac i deda i pradeda i čukundeda rodjeni u Beogradu... a pradeda je imao i kafanu u Skadarliji  :P

Čoveče, ovaj forum nam je baš aristokratski.  :D

Београд:

1980 - 1983 : Дорћол

1983 - 1987 : Блок 45

1987 - 1990 : Црвени крст

1990 - 2007 : Баново Брдо

2007 - данас: Центар, Краљице Наталије

ВОЛИМ БЕОГРАД И НЕ МРДАМ ИЗ ЊЕГА!

1986-па до данас живим на Новом Београду, али ако Бог да кад завршим факс селим се у неку вукојебину у Африци, :mrgreen: Азији, Јужној Америци или Карибима. 8-)

SILBAŠ!  clap.gif' alt=':clap:'> Za one koji slucajno ne znaju gde je, 35km od NSa ka severu (pre ce biti severozapadu :roll:)

U NSu studiram 1.5 godinu a vecina mojih khm....koleginica  :D me nagovara da se ne vracam na selo....inace se vracam solo :cryy: teska odluka... :102:

ja sam ceo zivot na granici....prvo sam bio na novom beogradu bizu granice sa zemunom do 1996 a od tada pa nadalje sam u zemunu na samoj granici sa novim beogradom :)

• 2 months later...

Rumenka - od rodjenja, prigradsko naselje Novog Sada.

A sada tu samo jedem i spavam s obzirom da je škola u Sr. Karlovcima...  :bag:

SILBAŠ!  clap.gif' alt=':clap:'>

uuuuuuu najbolje lubenice...  :eat:

Nis, od rodjenja pa tako.. Mada zbog posla u poslednjih godinu dana na relaciji Zagreb - Nis - Skoplje, sad trenutno u Skoplju. A ko zna kako ce bude, al da ostanem u Nisu na neodredjeno, slabije.

Rodjen u Panchevu, odrastao u zaseoku Vuchinac, opstina Barajevo, 1992 se selim u Tripoli, Libija, gde zivim i radim sledecih 8 godina. 2000-e se vracam za SER a 2001 se selim za Kazahstan gde ostajem 5 godina. 2006-e se selim na krajnji severo-zapad Kanade gde ostajem godinu dana, spustam se malo nizhe u podnozhje roki planina, u gradic Chetwynd koji je poznat po tome sto se tamo svake godine odrzhava svetsko prventstvo u pravljenju drvenih skulptura motornom testerom (neke su zaista pravo remek delo), a pre dve godine se selim josh malo juzhnije u Prince George, BC, grad od oko 80 hiljada stanovnika. Zbog prirode mog posla a i zbog toga sto mi je to strast, mogu da kazem da sam proputovao skoro celu zemaljsku kuglu a jedini kontinent gde jos nisam bio je juzna Amerika, koju planiram da posetim sledeceg meseca. Pocetna destinacija ce biti Rio de Janeiro a posle ko zna gde… Eto toliko od mene, ako iko ikada planira put u “moj” kraj neka mi se slobodno javi a ja cu se postarati da pruzim svu pomoc koliko bude u mojoj moci (u mom profilu cete naci i email adresu).

ziveli  :pivoooo:

Novi Sad -Beogradski Kej dvadestetak godina

Bulevar(Betanija)narednih dvadesetak,tridesetak.... ;D

Rodjen i osnovnu skolu zavrsio u prestonici grozdja i vina, u podnozju Zeljina, u Aleksandrovcu... potom sam otisao nesto severnije, na obale Zapadne Morave, i 4 godine srednjoskolskog doba proveo u Trsteniku... sada studiram u Nisu i vrlo retko idem kuci u Zupu vinorodnu  :( ali se svakako javite ako vas put ponese u neki od ovih krajeva  ;)

• 2 weeks later...

Ne računajući beogradske lude godine 1998-2008, stalno se vraćam u jedino srpsko Potemkinovo selo - u Inđiju..

....a nadam se jednoj jurti  pokraj šume na Fruškoj pa da me vidi Bog...  :)

Do pre mesec dana Niš, sada Afula, a na leto idemo južnije... Kao i svi nomadi.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Evo posto smo krenuli sa nekoliko tema na temu upoznavanja, mozda je zanimljivo da znamo i kuda nam se sve proteze KPS mreza :) Ima nas i u dijaspori, i sirom Srbije. Ovo moze da bude korisno i ako jednom budemo aktivnije hteli da predstavimo klub javnosti, pa da znamo gde koga ima. Dakle, koje je vase selo/grad/naselje/kontinent?

Dubai, middle east! :mah:

• 2 weeks later...

Od rodjenja do danas u Pancevu,mada nadam se da ce se za koju godinu to promeniti i da ce me put odvesti u Portugal

• 2 months later...
  • 2 months later...

Rodjen u Samcu/Bosanskom Samcu (cuvena radna akcija izgradnja pruge Samac-Sarajevo), 2004.-2005. Beograd pa nazad u rodni kraj, a od 2008. u Banja Luci sa kracim ili duzim prekidima (posao na granici BiH-HR u Samcu) dok ne zavrsim faks, vjerovatno...