Posted August 11, 2015 Da, nisam videla....hvala ti...javlja mi drugar da ima nesto do dominikanske republike pa idem onda to da gledam....ako neko nesto nadje od tih dalekih egzoticnih destinacija ya period sledece godine od februara do maja (za bilo gde ) molim ga da ostavi ovde info.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2015 JAR i Sejseli na jednoj karti, za ok cenu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2015 (edited) Cao! Mozda sam propustila, ali da li site budjet.guru funkcionise ili ne? Vidim samo zastarele ponude.....Sta se desava? Edited August 13, 2015 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2015 traveleasy, super je to , ali moram nekada i da radim... sledece godine mogu da putujem ,februar, mart, april....sada ne....hvala svakakoako naidjes na nesto jeftino za tada, ostavi ovde.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2015 (edited) Budapest - Jakarta - ViennaBudapest - Kuala Lumpur - ViennaBudapest - Ho Chi Minh City - ViennaBudapest - Seoul - ViennaBudapest - Singapore - ViennaBudapest - Bangkok - Viennaoko 400eur, do marta sledece godine. Moguce i odraditi DOJ, tipa Budapest - Jakarta / Bangkok - Vienna.Kompanija je China Airlines, a pretrazivanje zeljenih datum na recimo ... kayak.de Edited August 13, 2015 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2015 (edited) Ja sam hteo da kupim kartu danas za BKK iz Moskve, 16.DEC - 5.JAN. preko kayak.de. izlazilo mi je 351€ preko fluege.de i kad dodjem do kraja, ispadne mi cena karte 1600€. U pitanju je isto Air China.pokušavao sam i druge gradove i opet isto... Edited August 13, 2015 by dadinho Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2015 Kayak ume da pokaze cene koje su u 'cache' memoriji [njihovoj] - tj. bile su prethodno dostupne, ali vise nisu.S druge strane, fluege.de nije bas najpouzdaniji sajt, tako da je tesko reci gde je greska... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2015 (edited) Ajd probaj ovo,kraca presedanja a zadnji segment leta mozes da propustis ako te ne interesuje Edited August 14, 2015 by deki011 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2015 (edited) Beograd - Manila, Jan/Feb/Mart. Kayak.de Mozda mogu i raniji i kasniji datumi ali ovo sam probao. Cena je dobra, a kompanije kojima se leti jos bolje Turkish i CathayEdit: Kome je blizi Zagreb, moze i za 440 iz ZG Edited August 16, 2015 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2015 I recite mI molim vas ako neko zna---u slucaju da otkazujemo let da li postoji mogucnost refundiranja novca-tj da agencija vrati novac(ili deo)...negde sam procitao nesto slicnohvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 lepe cene za Bangkok iz Budapesta, jan/feb/marKayak Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 sreca pa ne kupih one karte za Tajland...nista od tih bombama napadnutih mesta.....ako nadjem jeftino Za Kubu, definitivno tamo...eto na sve moguce forume trazim pomoc, svuda sam okacila, pa i ovde cu...direktan let iz Evropskog bilo kog grada do Kube,...help...thanks...condor u maju 800eura povratna, iz frankfurta-najjeftinije sto imam.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 i...pitanje:Da li ima neka tema na kojoj svi mi obavestavamo druge kada neka avio kompanija daje popuste, jer ja znam samo za wizz za rodjendan i nista drugo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 Kuba aeroflotom preko Moskve, oko 770 e (93 000 dinara) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 da, hvala, ali do Moskve mi je puno skuplje nego do Frankfurta...koliko videh...hvala svakako... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 BG-Havana, sa tranzitom u Moskvi je toliko....licno sam kupila pre par dana, polazak u januaru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 i...pitanje:Da li ima neka tema na kojoj svi mi obavestavamo druge kada neka avio kompanija daje popuste, jer ja znam samo za wizz za rodjendan i nista drugo https://www.klubputnika.org/forum/topic/3464-jeftine-avio-karte Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 da, hvala, ali do Moskve mi je puno skuplje nego do Frankfurta...koliko videh...hvala svakako...Nije iz Moskve nego preko Moskve, dakle Beograd - Moskva - Havana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 (edited) Ne verujem da ce bas naleteti neka ok cena iz BG-a. Lete samo cetiri kompanije odavde, AF, SWISS, KLM, Aeroflot. Od svih tih Aeroflot ispade jos najjeftinija, ali skoro svi letovi imaju neko uzasno cekicanje u Moskvi. Moji pokusaji su bili usmereni da se dovucemo do Cancuna jeftino, sto je realnije, pa ondade Interjet do Havane ... Ali jos uvek nist' pametno ni na vidiku. Edited August 18, 2015 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2015 Trst - Rio de Janeiro u januaru za 465 evrića.Alitalia sa odličnom konekcijom u Rimu. Ako ima zainteresovanih, možemo da budemo i saputnici jer sam ja jednu već kupio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2015 ...eh da, thanks Jelena, Jeste taj preko Moskve najjeftiniji, jos samo da skrate to cekanje...tebi srecan put .gif' alt='::'>Dragance, mislila sam vise kao mesto gde samo ostavimo to jeftino sto smo nasli i to je to , bez komentara, prepiski i td...pure place for cheaps flight...elem, hvala opet svima, ukoliko nista sem preko Moskve ne nadjem, to cu, sta da radim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2015 nije strasno cekanje, u odlasku 3 h 15 m, taman da predjem na drugi terminal odakle se leti za Kubu.U povratku se ceka oko 11 h, dolazak u Moskvu u 10 ujutru a let za Beograd oko 21, pa cu mozda aeroexpress-om otici do centra, bar za sat-dva setnje po Crvenom trgu i rastu cene karata koliko sam videla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2015 Dragance, mislila sam vise kao mesto gde samo ostavimo to jeftino sto smo nasli i to je to , bez komentara, prepiski i td...pure place for cheaps flight...Ja stvarno ne razumem da li treba da otvorimo posebnu temu i zabranimo da se komentarise Upravo na ovoj temi radimo to sto te zanima, ako prelistas prethodne poruke, videces da svako ko nadje nesto povoljno, postuje ovde. Pa tako i ti, slobodno postuj i izvini ako bude dodatnih komentara I tema se zove "Jeftine avio karte", ne znam je l' te muci srpski, da trazimo mozda da se preimenuje u "Cheap flights" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2015 (edited) Zagreb - Dar es Salaam (septembar - mart)Milan - Johanesburg Edited August 19, 2015 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2015 (edited) Evo ovima sto kukaju za Kubu Samo se snadjite kako do Milana sto jeftinije momondo.deIli iz Bolonje, Venecije .... skyscanner.it Edited August 19, 2015 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites