Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Gledam neke karte na budgetair.com pa samo da upozorim da su na cijenu karte dodali jos 21e za "flight booking fees" a kad se dodje do placanja za sve (Paypal, VISA, MasterCard kreditna itd) sem MasterCard debit uzimaju jos 40e.

Ovo je naravno potpuno obesmislilo taj 'dil' i sad ispada jeftinije da se karte kupe direktno od druge aviokompanije i bez ikakve promocije.

Gledam neke karte na budgetair.com pa samo da upozorim da su na cijenu karte dodali jos 21e za "flight booking fees"

Koja avio kompanija je u pitanju? Npr., LH to je skoro uvela za njihove karte koje se ne kupuju kod njih.

jel zna neko najeftiniju varijantu ka juznoj kini tipa hong kong , guandzhou a igra i shangaj. nisam uspeo da nadjem ispod 1000 za polaske u avgustu mada mi treba let sto pre

Pretpostavljam da ti treba oneway karta. Ako mozes sutra do 12 da se spakujes, mozes leteti za 440eur etihadom. 

Let je blagi krsh jer imas 22 sata u Delhiu da izblejis, ali to je najjeftinije :) 

uLTbLwz.png

Ako ti to ne igra, onda imas isti taj uzasni let ali 05.08. ... sve to na skyscanner.de ili 06.08. za 420eur

WNB8SXe.png

Pozdrav svima!

Treba da putujem za Madrid 24.08. i da se vratim 02.09. Da li neko mozda zna za nesto povoljnije od Wizz-a BUD-MAD 176EUR (+50 evra prevoz do aerodroma iz NS-a), znaci 226EUR povratno.

Mnogo vam hvala unapred!

Provjerila sam par drugih aviokompanija, skyscanner itd. Ryanair leti iz Pešte 200e povratna, iz Bratislave isto 200e povratna. Postoji dobra i jeftina konekcija iz Ženeve Easyjetom, oko 55e povratna i postoji jeftin let Ženeva-Beograd 23e, ali do Ženeve iz Bg-a je preskupo, oko 100e, tako da sveukupno dođe 189e, ali konekcije nisu idealne, tj. ne možeš da spojiš sve letove za te datume. Ispada da je taj let što si pronašla najpovoljniji i najbrži.

Edited by awinaken

Pozdrav svima!

Treba da putujem za Madrid 24.08. i da se vratim 02.09. Da li neko mozda zna za nesto povoljnije od Wizz-a BUD-MAD 176EUR (+50 evra prevoz do aerodroma iz NS-a), znaci 226EUR povratno.

Mnogo vam hvala unapred!

Imas i Iberiu za iste pare iz BUD. Ali isto samo rucni prtljag. Mozda da probas da iskombinujes Iberia/wizz

1964677576.png

Imas fee za placanje karticama 10eur... Sem ako placas Visa kreditnom.

http://www.kayak.de/flights/BUD-MAD/2015-08-24/2015-09-02

Hvala, posto je Wizz poskupeo od sinoc do sada, htela sam da uzmem Iberiu i dok sam kupovala kartu, zapuca im se sajt, kao imamo previse ljudi koji pokusavaju da pristupe sajtu (At this moment, our online services are not available as result of the high number of accesses. Please try again in a few minutes. We apologize for the inconvenience, thank you very much.). Pritom se meni restartuje komp i kad sam uspela da otvorim sajt opet za 10 min, karta je vec bila 350 evra! :( Bas nemam srece. . . OStace verovatno onda Wizz ili Ryan, samo 30 evra skulji nego sinoc. . . 

Dobra prilika da se poseti UAE :)

CXuCWne.png

Banja Luka, Sarajevo, Zagreb, Ljubljana itd ... - AL-ain. oko 100eur od oktobra ove do maja sledece god. 

Letovi iz BG-a su oko 200eur.

Evo npr lepe kombinacije za novogodisnji odmor iz Sarajeva :) 

ThekbTp.png

Nova god u Dubaiu recimo, pa onda pravac BKK i plaze Tajlanda :) 

3PPYCJl.png

Edited by traveleasy

Video sam. Ali kapiram da ce karte biti otkazane jer je error fare, ali opet vredi pokusati.

Leti se do Abu Dhabi-a, pa do tog Al-aina je ide Bus-om, a tako i u povratku.

Edited by traveleasy

treba mi neka jeftina varijanta za  porto ili lisabon ili malagu ili cordobu, ali da istog dana stignemo ja iz beograda i cerka iz osla.

nije vazno u koji od ovih gradova jer ih treba sve obici, ali preferiram prvo porto. komplikovano?

Dobra cena i dobra konekcija (ne treba usa viza) 

Beograd - Asunsion (Paragvaj), oko nove godine, 430-450. Kayak.de

npr:

ciACfU2.png

zaboravila sam da kazem da je za datume od 27.8.do.5.8. polazak

Ti iz Temisvara ovako: 

NX40PSB.png

A ona iz Osla Ryanom za iste novce, ali stize uvece oko 22. 

Ili jos bolje (ako mozes da letis 30og), iz Tuzle da letis za Malagu preko Osla gde pokupis cerku :)

h0h0Nq8.png

w6hEhFl.png

Pa onda iz Porta nazad za BG :)

Gmu1zo5.png

Ista cena je i za povratak iz Lisabona ;)

Edited by traveleasy

bravo, ovo iz tuzle preko osla je super varijanta!

videcu za povratak dok napravim rutu, hvala

povratak treba da je 10 ili 11.9. iz porta za beograd. najjeftinije sto sam nasla je easyjet preko geneve uz nocenje u genevi oko 145e. 

Traveleasy imas li bolji predlog? uzdam se u tebe.

povratak treba da je 10 ili 11.9. iz porta za beograd. najjeftinije sto sam nasla je easyjet preko geneve uz nocenje u genevi oko 145e. 

Traveleasy imas li bolji predlog? uzdam se u tebe.

jvbHmuT.png

Mozda ovako ? :)