Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Hvala puno, na pomoci...

Malo sam se igrala i trazila pa sam nasla iz Temisvara za 250 eur pa cu to uplatiti...

Edited by bojanab

ZAG-SEA 410 €, nekoliko datuma u martu/pocetkom aprila.

condor.com

BTW SEA je Seattle, ne South East Asia. :smile:

On 1/14/2017 at 4:51 AM, samsung said:

Da li je ovih 65 minuta dovoljno, što za mene, ali pre svega da prebace prtljag iz jednog u drugi avion?

Bilo je 85 minuta i naravno nisu prebacili torbu :smile: 

Treba da uvezu novi kontigent tih Indijaca što rade u Abu Dabiju ili da im povećaju plate ili nešto, treći put ista stvar na tom aerodromu :/

Etihad Airways 10%

Promocode: AMXROW

Na base fare,naravno...

Edited by deki011

Evo jedan OT koji se moze odlicno iskoristiti sa jeftinim avio kartama:

$10 popusta na Travelocity.com, bez minimuma. Drugim rijecima, u hostelima u Evropi je moguce platiti samo porez za sobu, skoro besplatno. :yok:

Detalji ovdje.

Nisam znao u koji forum da napisem, pa ga evo ovdje (ako je negdje prikladnije, molim vas da premjestite post :smile: ).

Flydubai

Beograd - Dar Es Salaam (DAR) 342EUR https://www.kayak.com/flights/BEG-DAR/2017-05-16-flexible/2017-05-29-flexible

Beograd - Zanzibar (ZNZ) 384EUR https://www.kayak.com/flights/BEG-znz/2017-05-16-flexible/2017-05-29-flexible

Beograd - Kathmandu (KTM) 346EUR https://www.kayak.com/flights/BEG-KTM/2017-05-16-flexible/2017-05-29-flexible

Maj/Jun, datumi su prilicno ograniceni.

Za povratak, StudentUniverse i STA Travel imaju odlicne popuste za studente na  TAP-u (Venecija, Milano, Rim i sl.).

Na sajmu turizma airserbia prodaje karte u jednom smeru za dosta destinacija za 19 evra bez takse tj 40 evra sa taksom i NY za 149 tj 205 evra. 

8 hours ago, mveruovic said:

Na sajmu turizma airserbia prodaje karte u jednom smeru za dosta destinacija za 19 evra bez takse tj 40 evra sa taksom i NY za 149 tj 205 evra. 

Za koje datume? Pretpostavljam nisu za letove u sezoni (druga polovica augusta)? Je li moguce ikako kupiti bez odlaska na sajam? :smile:

Šta mislite, hoće li nam neko na aerodromu praviti problem zbog toga što na informacijama o putniku za jednu drugaricu piše da je MR?

Nešto mi se ne daje 50e na promjenu te sitnice, a opet...

Ja sam jednom kupovao drugu karte i stavio Ms umesto Mr. U pitanju je bio interkontinentalni let, Lufthansom, sa presedanjem u Nemackoj i sa Svajcarskom kao konacnom destinacijom. Obzirom koliko su oni pedantni i vode racuna o detaljima, ocekivao sam probleme, ali, apsolutno ih nije bilo, niko nista nije rekao. U principu, tvoja je licna odluka kojom titulom hoces da te oslovljavaju, tako da verujem da drugarici niko ne bi smeo da prigovori. Hipoteticki, mozda ima spoljasnot zene, a hoce da je oslovljavaju kao da je musko, to danas nije neuobicajeno :smile:

O tome sam i razmišljao i mislio sam da joj to i kažem, ako dođe do nekog problema, mada ne bi trebalo, naš aerodrom je u pitanju. :smile:

Finair imao jako lepe cene sa open jaw letove ... iz mnogo gradova Evrope, za mnogo gradova Azije.

Tipa Budimpesta - Bangkok - Tokio - Budimpesta, 240eur ..... ITD ITD

Beograd-Colombo 250 evra povratna, Flydubai, oktobar-decembar, mozda i jos poneki datum.

Beograd-Dubai 170 evra.

Edited by Dragance

Qatar ima promociju iz Beograda do 24.03, putovanja 17.04.17-10.02.18, no blackout dates. Nekoliko finih cena: Peking 390 EUR, Delhi 450, Hanoi 530.