Followers 0

Beograd - Lisabon (avion) najpovoljnije?

363 posts in this topic

Ne znam za koji termin gledaš, ali ja sam kupio odlazak/povratak septembar 2012.

Jbg. Meni treba kraj jula...

Daj neke konkretne datume, polazak između tog i tog, povratak između tog i tog datuma.. Ja sam uspeo i u julu da nađem povoljno...

Nažalost nisam fleksibilan sa datumima, polazak 26 jul, povratak 5 avgust...Zato i ne očekujem ništa povoljno...

Nažalost nisam fleksibilan sa datumima, polazak 26 jul, povratak 5 avgust...Zato i ne očekujem ništa povoljno...

Iz Beograda oko 300€.. za te fiksirane datume... uglavnom kombinacije Lufthansa / Swiss. Iz Budimpešte imaš Wizzair koji je trenutno 182€, bez kofera.

@Thias

ako si spreman na polazak iz Budimpeste racunaj da ce povratna do madrida biti ispod 100e, samo sacekaj jos koji dan. Naravno, u tvojim terminima. Prati Ryan svakodnevno, sada su cene povoljne za prvu polovinu jula....u tvojim terminima je jos uvek regular fare ali svakako ce biti karata za 8,414 HUF i 10.547 HUF...

Uglavnom, to je trenuno najpovoljnija varijanta do Madrida....

Karte i jesu oko 11.000 huf ali takse i prtljag i raznorazne gluposti i eto ti 200 i nešto eura...U svakom slučaju čekam drugara koji se vraća u Srbiju 10. juna pa ćemo da kupujemo, bilo bi ekstra kad bi pojeftinilo, ali koliko sam primetio cene trenutno rastu a nema još mnogo slobodnih mesta (ako ne laže sajt :P)

P.s. Preko Budimpešte sam i planirao, pošto iz BG-a nema lou kostova za Madrid...Ryan i Wizz su za sada tu oko 200-220 eura (sa prtljagom), i u principu mi to odgovara, mada bi bilo ekstra kada bi naleteo na nešto povoljnije...

Pa osim 6e provizije za placanje nemas nikakve dodatne troskove. Sada je super sto je sada cena u pretrazivacu na Ryan-u konacna (sa uracunatim  check in-om, taksicama i ostalim onim sitnicama od evro, dva).

Ako je karta 11000HUF to je 35e plus 6e provizija i to je 41e.

Na 2-3 putnika vam je dosta jedan cekirani prtljag uz po 10kg rucnog sto ce vas izaci 5-10e po putniku (sem ako ne planirate da idete u sverc).

Za avgust....Bez brige, sacekaj...

Ide nas dvoje, planiramo jednu torbu. Koliko sam primetio, te taksice su skuplje od same karte...370e dve povratne bez prtljaga i provizije.   (Doduše, sad je oko 16000 HUF)

Regular Fare

Depart

Budapest T2 16:40

Arrive

Madrid T1 19:50

2 x Adult 32,978.00 HUF

Fare: 32,978.00 HUF

EU 261 Levy: 1,360.00 HUF

Web Check in: 4,080.00 HUF

ETS Levy: 170.00 HUF

Taxes/Fees: 18,758.30 HUF

Total Price: 57,346.30 HUF

-----

Regular Fare

Depart

Madrid T1 20:15

Arrive

Budapest T2 23:25

2 x Adult 32,978.00 HUF

Fare: 32,978.00 HUF

EU 261 Levy: 1,360.00 HUF

Web Check in: 4,080.00 HUF

ETS Levy: 170.00 HUF

Taxes/Fees: 13,465.42 HUF

Total Price: 52,053.42 HUF

Osim ako ne misliš na 11000 HUF kao konačnu cenu? To bi već bilo super.

wolfs, kad je ovo:

Cene koje sada mogu da se iskopaju za Portugal

Wizz-Bg-Memmingen  23e

Ryan Memmingen-Porto(Faro) 27e

Ryan Porto(Faro)-Brisel 34e

Wizz Brisel - Beograd  28e

ukupno 112e

Bilo za 03/08.jul...

nisam gledala da li jos uvek vazi ali vidim da wizz ima 20% za clanove pa mozda nije mnogo skocilo.

@ thias

evo, danas vec za tvoje termine nije regular fare vec su ti karte po osobi u tvojim terminima ispod 100e plus 12e za rezervaciju.

Pise da ima 1ili 2 po toj ceni ali mislim da opet ne treba paniciti, pustice ih jos. Ipak, ako imas parica a neces da se kockas, mislim da je 35e u pravcu dobra cena.

No Taxes

Adult

10,574.00 HUF

Only 2 seats left at this fare

Thu 26 Jul 12

Flight FR8367

No Taxes

Depart  Budapest T2 16:40

Arrive  Madrid T1 19:50

1 x Adult  7,769.00 HUF

Fare: 7,769.00 HUF

EU 261 Levy: 680.00 HUF

Online Check-in: 2,040.00 HUF

ETS Levy: 85.00 HUF

Taxes/Fees: 0.00 HUF

Total Price: 10,574.00 HUF

Vukovi, ajmo jedna lagana pomoc ;)

Srbija - Lisabon

odlazak 28.07.

povratak 05.08.

HVALA UNAPRED !

alitalia 586 eura. polazak 28.07 ti je katastrofa.

lufthansa je malo jeftinija i krace vreme konekcija 49 500 dinara.

ne znam sta da ti kazem losi su ti termini, jako su losi, za jeftine karte.  :cryy:

udarni vikend feragosta.  nono

alitalia 586 eura.

Ejjj bre, pa toliko nisam potrosio na sve letove u svom zivotu (a nije ih bilo bas malo)...nesto mislim da bi sa time obisao ceo krug oko ove nase planete ;)

svasta, za tu cifru bi do kube sitlga. a da pogledas malo wizzair do rima pa easyjet ili iz budimpeste, ili iz milana? mene su karte kostale 90 eura ali sam ih uzela 9 meseci pre putovanja. ali svejedno ove cifre su previsoke

Pa direktno iz Bga...

Moze BG-RIm (pa se bleji taj dan i noc u Rimu da bi se sl jutra krenulo RIM-LISABON (easyjet)) (28.07. 3290 din cista cena karte)

Rim-Lisabon (sad vidim da je preskupo preko easy-a, cak 100E po pravcu, sto je premnogo!)

Moze da se ide i Bg-Memmingen, slece u Memm u 16.20 (ima 28 ista cena kao do Rima), i bolja je konekcija posle. Ide se Memm-Porto, ima 28.07. u 21.20...s tim da su opet karte skupe u tom periodu 96E, pa kad dodas troskove dodatne ispadne mnogo.

Mislim ipak da je malo kasno naci nesto dobro kada su ti datumi u pitanju....

najcesce je jeftinije leteti u porto ili faro nego u lisabon tako da pogledaj i te opcije. jedino sto posle racunaj i 50 evra povratna vozna porto-lisabon

28.07. Bg-Memmingen  25e

ja bih pazarila a verujem da ce jedna od dve destinacije (Faro ili Porto pasti na prihvatljivih 30tak e)

Lako je otici, treba se vratiti.

Da putujem sada i da moram da biram odabrala bih Budimpesta-Madrid-Lisabon(Porto)-Madrid-Budimpesta.  Sada je povratna Bud-Mad-Bud oko 150e jer je regular fare ali ce sigurno moci da se kupi za 80tak e povratna.

Od Madrida do Lisabona ili Porta imas odlican izbor

28.07. Bud - Mad  11:50 Depart  15:00 Arrive

Madrid-Porto  18:40 Depart  18:55 Arrive  25e

05.08.  Porto-Madrid  06:30 Depart    08:45 Arrive  25e

Madrid-Bud  20:15 Depart  23:25 Arrive

Ovako sam ubedjena da ces iscupati za 120-130e povratne.

Ili EasyJet Madrid-Lisabon-Madrid  koji uvek ima cene oko 40-50 evrica povratno ali ne mogu da vidim jer im sajt trenutno ne radi. Ja sam kupila pre neki dan za 17,99e 21.jul kartu Madrid-Lisabon. I da, tu ima dosta letova tako da ti se sve odlicno uklapa.

Jbg, na sve ovo moras da dodas auto do Budimpeste i nazad... 30tak e. Mi smo prosli put ostavili auto kod zgrada blizu zeleznicke stanice Vecses. Kako je ostavljen takav je i nadjen. Nema naplate parkiranja.

Da ne pametujem, redovnim kompanijama ima povratnih za 300e ali si to vec iskopao...

http://www.raiffeisenbank.rs/code/navigate.aspx?Id=32

Jel se može ovime platiti karta? Razmišljam da izvadim...Ili electron...

P.s. Prvo sam planirao da idem ryanom, ali sad su cene kod ryanaira i wizzaira slične, a dozvoljeni prtljag kod wizza je čak 32 kg po torbi, koliko sam shvatio, što je duplo više od ryana :P

P.p.s. Ako imam let u 12.20h iz Budimpešte, da li mogu da se uputim za Budimpeštu večernjim vozom prethodni dan? Da li ću stići na vreme?

Može Visa Virtuon Raiffeisen banke i kod Wizza i kod Ryana, ja uglavnom sa njom plaćam. Njihovom Visom Electron ne može da se plaća preko interneta.

valjda je osnovna poenta odgovoriti na postavljeno pitanje.

variajnte koje su pojedinci naveli nije ono sto je čovek pitao.

Pitano je Beograd-lisabon polazak 28.07. povratak 05.08

poštujući datume ( da se iz beograda krene i stigne 28. u lisabon i isto to u povratku) onda je van price ici dan ranije vozom za budimpestu, i vratiti se malo posle 05....

ono sto nam nije receno , je razlog puta, a to onda odreduje cenu.

jer ako ima samo tih sedam dana odmora, onda je bilo koja varijanta osim  varijanti  sa tradicionalnim avioprevoznicima  manje atraktivna.

ako ide poslom a hoce da bude u petak na poslu, pa onda da iskoristi dan dva u lisabonu pre posla a onda posle posla da ostane do nedelje ,opet malo da svrlja, i da u ponedeljak bude fit za posao, kao sto sam i naveo...

i poslednja opcija ako mu je cena primarna ,onda mu datumi nisu fiksni.( u tom slucaju je pogresno postavljeno pitanje)

a posto je vrlo nezgodan datum, voleo bih da cujem sta ce do kraja ispasti.

udarna dva vikenda.

sta god da ispadne nece biti jeftino, osim ako ne bude nekih ultraveleobrta.

Evo, proradio je i Easy sajt za direkt do Lisabona...

28.07. Bud - Mad  11:50 Depart  15:00 Arrive

Madrid-Porto  18:40 Depart  18:55 Arrive  25e

Madrid-Lisabon  19:55 Depart  21:40 Arrive  24.99e

05.08.  Lisabon -Madrid  13:00 Depart  15:25 Arrive  20.99e

Porto-Madrid  06:30 Depart    08:45 Arrive  25e

Madrid-Bud  20:15 Depart  23:25 Arrive

Dakle, navedenog dana polazak, takodje i povratak. Ukoliko se u ponedeljak ide na posao onda je preslikana varijanta da se vraca u subotu 04.08. cime bi sa voznjom do Beograda kod kuce bili u nedelju oko 05.00 sabajle.

Ponavljam da je varijanta autom do Budimpeste ispitana i sto se tice parkinga a ubedljivo najpovoljnija sto se tice cene. Na kraju krajeva, neko ce u tom terminu sigurno ici ili se vracati sa Ferihegy zracne luke a naposletku, neko od nas ko je dokon ce vas odbaciti /ili vratiti.

ponavljam : Mi smo prosli put ostavili auto kod zgrada blizu zeleznicke stanice Vecses. Kako je ostavljen takav je i nadjen. Nema naplate parkiranja.

dalje... @Singapurcanac  nije sve tako crno. Ako covek hoce da se samounisti moze i sa 380e Beograd-Lisabon-Beograd.....

Belgrade (BEG) to Dusseldorf (DUS) - 6, 7 27 

Jat Airways 360 Dep: 8:05AM Arr: 10:15AM 2h 10m Boeing 737 Economy (Q)   

Layover in DUS  3h 0m   

Dusseldorf (DUS) to Lisbon (LIS) - 6, 7 27 

TAP 541 Dep: 1:15PM Arr: 3:10PM 2h 55m Airbus A319 Economy (Q)   

Lisbon (LIS) to Belgrade (BEG) - 1, 8 5 

Lisbon (LIS) to Milan (MXP) - 1, 8 5 

TAP 804 Dep: 2:10PM Arr: 5:50PM 2h 40m Airbus A319 Economy (Q)   

Layover in MXP  0h 50m   

Milan (MXP) to Belgrade (BEG) - 1, 8 5 

Jat Airways 417 Dep: 6:40PM Arr: 8:20PM 1h 40m Boeing 737 Economy (Q) 

Cost per passenger (including taxes & fees)  42,615.00 

Total cost for 1 passenger  42,615.00

@wolf,

nisam ti se predstavio. NE LETIM JATOM  ZA SVOJE PARE NITI TO IKAD SAVETUJEM DRUGOME ! prosto i jednostavno.  :party:

ja sam dao samo prve cene koje sam naleteo, nemam pristup nekom operativnom sistemu ili šta tome slično.

recimo da sam rešaavo da me šef zovne i kaže idi za lisabon tad i tad i ostani do tada i tada, tako bih ja sebi to uradio.

proverio lufthansu i alitaliju i posto je je datum taj koji jeste i platio bih toliko jer mislim da je to za taj datum realna varijanta,opet imajuci u u vidu neke svoje principe i ideje. i ne bi me niko optuzio za nenamesko trosenje sredstava jer 400 eura za sluzbeni  put po evropi je manje vise realno( leti pogotovo) .

U mojoj firmi bi 250 bilo odobreno bez podpitanja a za preko  bih tarzio  objasnjenje , ali bih u ovoj varijanti odobrio. ( drugo je pitanje ko bi isao u lisabon.  ::crazy: ::crazy: ) ja naravno. I ne bih se ni vracao.  :LOLLL:

sto se tice godisnjeg pri ovoj pameti ne bih isao tada na godisnji te stoga ni ne bih bio u toj situaciji.

ali da cujemo i onog sto je postavio pitanje, mi se raspricali ....