Ryanair

1,212 posts in this topic

Juce sam uzeo karte AleksiSRB preko neteller-a i stigla mi je komfirmacija ali cekam racun. Na sajtu neteller-a mi stoji pending transaction...

Ajd da vidimo, mozda prodje...

Kako sad uzeti karte bez provizije, bez odlaska u Bosnu po mastercard prepaid?

Milance, imas pp.

Je l' to jos uvek znaci da mozda ne poletim?  :)

he he... moguce, moguce...

Samo, cudi me sto do sada nisu odbili rezervaciju. Na manage my booking stoji confirm...

Trebalo bi 08.11. a povratak 13.11.

Za 08.11. su mi karte ok, stoji i dalje Budimpesta-Brisel-Faro za 20tak e po glavi.

Ali povratak nas ubija. Kombinujemo ali sve je skupo.

Sto, ides i ti?

Ma nesto se lomim vec duze da oko 18.11. idem za Valensiju, pa sam mislio ako ste u istom periodu da to mozda pomogne u odluci...ovako, i dalje nisam pametan  :bang:

Kupio sam karte Neteler karticom i stigao mi je mejl sa itinererom i potvrdom da je transakcija uspešno obavljena. Međutim, posle sat vremena stiže mi mejl da je let otkazan jer plaćanje karticom nije autorizovano i poslali su neki declined reference number  :death:

Šta može biti  pitanju  :102:

sta se na kraju desilo u ovom slucaju? da li je bila neka greska?

Da li neko zna da li ryan planira da ukine BUDT2-LUBECK HAMBURG?

Kada unesem datume od kraja oktobra pa na dalje, apsolutno se nista ne pojavljuje...samo onaj znak krug pa precrtan...i to je to. Bez objasnjenja da li je linija ukinuta i da li postoji neki problem...

Razmišljam sa prijateljima da skoknem do Barselone za NG na 3-4 dana, pa sam gledao cene karata iz Pešte... 100e za povratnu deluje mnogo kad se već za sredinu januara može uzeti za 45e. Ali, ima li uopšte smisla očekivati da cene budu niže?

Nema smisla. U periodu oko Nove godine su uvek najskuplje karte. Ako nije bas neophodno ici tamo za NG, uvek birati neki drugi datum, kao sto i sam rece, u januaru, posle praznika, je vec upola jeftinije.

uglavnom oni/ryanair napise na svojoj pocetnoj strani, do kada je akcija i za koji period su karte.

Zasto mi, kad koristim Google Chrome, na Ryan-ovom sajtu izbacuje:

"You have more than one Ryanair booking page open, this can lead to booking errors. Please close all Ryanair booking pages and start again."

A pritom nema otvorene druge stranice (naravno, sem one spamerske koja se otvara automatski za rezervisanje hotela preko njih). :102:

E i meni se to desava u poslednje vreme, nebitno da li koristim Chrome, Mozila ili Explorer. Obicno sacekam neko vreme pa pokusam ponovo, jednom sam i restartovao komp i posle je funkcionisalo. Samo ne znam koliko je racionlano svaki put paliti i gasiti komp kad zablokira stranica. :)

Ja sam restartovao komp par puta, ne pomaze za Chrome. Dok u IE radi normalno. Znaci, baguje nasumicno. Jako iritirajuca stvar. nono

„Nije vam potreban pojas u podzemnoj železnici, ne stavljate pojas kada ste u vozu koji ide 200 kilometara na sat. Ukoliko u njima dođe do sudara, mrtvi ste“, zaključio je Oliri.

On se nada da će uspeti da zaobiđe bezbednosne regulative EU koje od putnika zahtevaju da budu vezani tokom poletanja i sletanja kako bi Ryanair sklonio 10 redova sedišta iz svojih aviona kako bi omogućio formiranje sekcija sa stajanjem unutar kojih bi putnici let plaćali 1 funtu.

„Više nemamo nezgodnih sletanja. Ukoliko kažete nekome da se uhvati za šipku prilikom sletanja, ta osoba će biti sasvim u redu“, izjavio je Oliri.

JEDVA CEKAM    :banana:teg

Joj a taman cjeli dan provedoh prčkajući po forumu kako da kupim bez naknade i sad sve u bezdan ode :cry22:

Ima li iko Ryan ovu karticu ili bilo kakvu varijantu da mi kupi dvije karte Budapest Dusseldorf za decembar, nisu skupe karte al za nas dvojicu se nakupi tih glupih bookinga?

Nismo iz Srbije ali nije problem da prebacimo novac preko prijatelja.

Hvala puno, putnici namjernici:P

Ima li iko Ryan ovu karticu ili bilo kakvu varijantu da mi kupi dvije karte Budapest Dusseldorf za decembar, nisu skupe karte al za nas dvojicu se nakupi tih glupih bookinga?

Nismo iz Srbije ali nije problem da prebacimo novac preko prijatelja.

Hvala puno, putnici namjernici:P

Izvadi Mastercard Prepaid karticu u Unicredit banci (poklon kartica), dobijes je odmah. Ako ne, javi se na pm, ja je imam.