Posted June 10, 2013 Zdravo! Moze li nesto od ovih predmeta kao rucni ortljag: http://www.mckinley.eu/hardware-tents-bali-p2523 http://www.mckinley.eu/hardware-tents-kea-3-p2498 http://www.google.com/m?q=palica+na+izvlacenje&client=ms-opera-mini-android&channel=new Fala vi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2013 akom moze da se upakuje u rajanove dimenzije prtljaga i odgovara tezina, sto ne bi moglo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2013 Pozdrav ljudi.... s'a ima Jel neko nabasao skoro na neku bagateliju da i mi stari malo putujemo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2013 Pozdrav ljudi.... s'a ima Jel neko nabasao skoro na neku bagateliju da i mi stari malo putujemo? A gde ste vi? Eno ljudi pitaju za Portugal, a nema ko da odgovori!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2013 akom moze da se upakuje u rajanove dimenzije prtljaga i odgovara tezina, sto ne bi moglo? Pa pitam najvise zbog te palice na izvlacenje, tj. da li se tretira kao hladno oruzje, jer ipak sluzi sa samoodbranu...ili napad Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2013 Palica se smatra oružjem i nije dozvoljeno unošenje u letilicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2013 Pa, tako sam i mislio...hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Pozdrav ljudi.... s'a ima Jel neko nabasao skoro na neku bagateliju da i mi stari malo putujemo? A gde ste vi? Eno ljudi pitaju za Portugal, a nema ko da odgovori!!! Malo smo zabusavali .... sad ce vidimo zaostalo gradivo.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 velkam bek Wulfovi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 sağol! Efharisto Poli Danke.... eto, vezbalo se malo na druge strane...da se uzelimo Portugala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Ryaniar je za sve nas pripremio veeliko iznenadjenje.. Svi oni koji bukiraju hotel preko ryanaithotels.com dobijaju voucher od 10 funti za ryanov let.. Eh,sad,ako ima ko voljan da vidi da li voucher ostane nakon otakzivanja onog smjestaja koji ima "free cancelation",zo bi bilo super.. pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Piše u pravilima da sobe moraju biti "non-refundable". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2013 Ovih dana bi trebalo da kupim karte preko Rynair-a. Je l moze neko da mi kaze i kojoj banci da uzmem karticu za placanje preko internet tj koja banka je najpovoljnija za to? I da li mogu preko interneta odmah da platim i kartu, i kofer, i takse i sve svee sto mi je potrebno da stignem do odredjenog mesta? (da mi ne traze na aerodromu opet da placam neke takse) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2013 буди ___________ отвори нову тему иако имаш исту 3 места испод Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 Zaista mi je nepregledan sajt i niko ne pita konkretno, svi se nesto prebace na nesto drugo..tupe tu 5 dana i o online taksama za Ryanair nisam nasla nista..pregledala sam sve teme Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 to sto pise to je krajnja cena nema dodatnih placanja na aerodromu, mozes da doplatis sve preko neta kad rezervises karte Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 to sto pise to je krajnja cena nema dodatnih placanja na aerodromu, mozes da doplatis sve preko neta kad rezervises karte Pazi i za ovo ima izuzetaka. Na primer, na aerodromu u Rigi Ryanair-ovi putnici moraju da doplate 7 eur za security charge posto je Ryanair za razliku od ostalih avioprevoznika odbio da uljuci ovu taksu u cenu karte: http://www.riga-airport.com/en/main/passengers/useful-information/aviation-security-requirements/security-charge Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 Zahvaljujem da li moram uzeti osiguranje? Je l mogu da ne cekiram ovaj kvadratic za sedista, da ne platim 10e, posto mi je svejedno gde cu sedeti?! Mislim na ovo: RESERVE YOUR SEATS AND ENJOY √ Includes PRIORITY BOARDING √ EXTRA LEG ROOM in over-wing seats √ Sit with family and friends Please check box if you wish to reserve seats. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 "Please check box if you wish to reserve seats." Sve ti se samo kaže. You don't wish... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2013 Kakve su gnjide ovi u Ryan-u... tek sad videh da ako ne uzmeš čekirani prtljag prilikom kupovine karte, nego ga naknadno dodaš, to je 5 €/£ skuplje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2013 Kakve su gnjide ovi u Ryan-u... tek sad videh da ako ne uzmeš čekirani prtljag prilikom kupovine karte, nego ga naknadno dodaš, to je 5 €/£ skuplje. Sram ih bilo, pokusavaju da zarade i uspesno vode firmu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2013 Najavljuju jeftine letove preko Atlantika po ceni od 10 dolara. http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/najavljuju-jeftine-letove-preko-atlantika-po-ceni-od-10-dolara/95290.phtml Sta mislite? Ima li sanse da uopste polete do Amerike (zbog flote), a pogotovo po ovoj ceni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2013 Verovatno ako nabave avione i cena od 10 dolara ce vaziti za nekoliko karata. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2013 rajan je i planirao pre svetske krize da uvede interkontinentalne letove. ne znam da li sam ili u saradnji sa virginom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 Da li na salteru Ryanaira traze licnu kartu?Imam staru,pa ne znam da li da menjam,imam jos 10 dana do leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites