Posted June 27, 2013 Da, ali izvod iz maticne knjige rodjenih moze i bez hologramskog ziga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 Je li to 100% sigurno?Uz pasos ponesem izvod iz maticne knjige rodjenih i necu imati problema? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 Ma ponesi pasos i kartu i to je to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 Al da bude overen apostilom. Ma ložimo te, nijedna aviokompanija nikome ne traži LK. Isključivo pasoš. Uglavnom ti ne treba ni karta, kad ukucaš podatke s pasoša imaju te u sistemu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 Boarding kartu bolje da ponese Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2013 Jel salju neku potvrdu ili obavestenje na mail kad se cekira karta? Cekirao sam se,odstampao kartu i spreman da podjem na prvo letenje u zivotu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2013 pošto ne razabiram baš najbolje ove fore oko (ne)uračunatih dodatnih taksi, zanima me zašto kada gledam odlazni i povratni let na sajtu ryan-a, za jedan piše regular fare a za drugi no taxes? da li je ukupna cena koju daju na kraju stvarno ukupna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2013 Da, ukupna cena je obicno ukupna cena To sto pise "regular fare" i "no taxes" se samo odnosi na tarifu po kojoj se data karta prodaje. Kao sto mozes da vidis, u prvu kartu su uracunate takse, a iz druge su izuzete takse, jer je tarifa "no taxes", pa je samim tim i ta tvoja karta za povratak jeftinija. Ukupan zbir koji ti pokaze pre samog koraka placanja je ono sto ces zaista i platiti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2013 Hitnooo! Ako je neko kupovao kartu preko e-dreams -a, da li je konacna cena na sajtu cena sa aerodromskim taksama i prtljagom ili bez??? :-\ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2013 Edreams obicno prvo pokaze nesto nizu cenu, na koju se u poslednjem koraku pred kupovinu dodaje jos ponesto novca. To poslednje sto pise u samom koraku kad se kupuje karta je i konacna cena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 Taj e-dream je malo cudan... jako cesto se desava da par dana nakon sto rezervises karte posalju ti e-mail sa informacijom da ne mogu da ti prodaju kartu po kojoj si kupio, vec je potrebno da doplatis odredjeni iznos ili da ti poniste rezervaciju i refundiraju novac. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 Stigao sam danas u Barselonu iz Budimpeste,nisam se nikom nista prijavljivao,posto sam sa rucnim prtljagom.Kako sam izasao iz aviona pravac na voz.Da li je trebalo zbog nekog pecata mozda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 Leteo si unutar EU, nema tu pecata. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 Sumnjiv mi je taj E-dreams. Pise kao takse 0, ne pominje se prtljag, nista nema Kupujem sutra karte Budimpesta - Madrid, Madrid - Porto, i nazad sve. Dakle 4 leta. Da li prtljag placam jednom ili dva puta? (s obzirom da mi izabaci 17 000 huf (oko 60e) kada krenem da rezervisem kartu - nije malo) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 Sumnjiv mi je taj E-dreams. Pise kao takse 0, ne pominje se prtljag, nista nema Kupujem sutra karte Budimpesta - Madrid, Madrid - Porto, i nazad sve. Dakle 4 leta. Da li prtljag placam jednom ili dva puta? (s obzirom da mi izabaci 17 000 huf (oko 60e) kada krenem da rezervisem kartu - nije malo) 4 puta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2013 Kada se ocekuje letnji red letenja i pocetak prodaje karata za April-Oktobar 2014? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2013 Kada se ocekuje letnji red letenja i pocetak prodaje karata za April-Oktobar 2014? Naredne godine u ovo vreme. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2013 da li neko zna nesto vise o ovim jeftinim kartama do Pariza iz Pule i Zadra na Ryanair-u??? http://www.putoholicari.com/jeftini-letovi-iz-hrvatske-za-pariz-aviokarte-vec-od-1499e-12715/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2013 Idi na Rayanov site i izaberi datume, pa ćeš videti cene i uslove. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2013 uzela kartu Pula-Ryanair 14.99 eura ! nsam mogla da verujem da je tako jeftino pa sam se zato zacudila da li ej istina sta je covek napisao ! samo sto povratna vec nije bila 30 eura, vec 48, tako da sam uzela u jednom pravcu. sad mi treba Pariz-Pula ili jos bolje Pariz-Budapest ili Pariz-Beograd do 25 eura za 25,26.27,28,29. ili 30.oktobar.. v.v ko nadje neke promocije na Ryanair, molim vas da javite. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2013 Od novembra Ryan leti i za Lisabon. Za sada potrvdjene linije su: Stansted (London), Charleroi (Brisel), Beauvais (Pariz) e Hahn (Frankfurt). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2013 Napokon Uzeleh se Lisabona Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2013 Ryanair to refund grieving father http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24171384 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2013 dragi forumasi, imam jedno pitanje u vezi putovanja za Porto,tj trazenja letova...intersuje me da li se prilikom gledanja rasporeda letova racuna sat unazad za Portugal,posto su u toj vremenskoj zoni koliko ja znam...Znaci ako avion iz Porta krece u 16:30,to je po nasem vremenu u stvari 17:30 ako sam dobro razumeo...avion slece u Milan u 20:15...po mom proracunu to je 2h i 45 min,a ne 3h i 45 min...jako mi je bitno da li let traje 2:45 ili 3:45 jer nisam u mogucnosti zbog zdravstvenih problema da letim duze od 3 sata...nadam se da je neko imao iskustva sa ovim letom,ili slicnom situacijom???pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites