Posted May 25, 2011 Dragi prijatelji, putnici i saputnici, Klub putnika Srbije upravo je otvorio online Putnički dućan. Pričali smo pre nekog vremena o tome šta je idealan suvenir iz Srbije - možda se nekome od vas svidi ono što za sada ima u našem dućanu Za početak, tu je nekoliko stvari - majica, šolja, prišivaljka i knjiga, ali ideja je da dodajemo nove stvari u budućnosti Pogledajte, javite kako vam se čini, i kupite ako vam se svidi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2011 Sve pohvale za majice, fantastične su!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2011 Jel imate ove majice a da su belo-crne (obrnuto od sadasnjeg)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2011 Nemamo, za sad ima samo ova varijanta u ponudi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2011 И ја би узо маијце и у још некој боји. Било би фино да се уз наруџбину добије за џ и налепница-две дас лепи којекуде. Ниш боље од пропаганде у клоњи, таман кад се намерачиш и концентришеш видиш "Клуб путника Србије" налепницу и све ти буде јасно. Зен! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2011 Dobra ti je to ideja, samo ih treba odštampati prvo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2011 Svaka cast za ducan, odlicna ideja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2011 Svaka cast za ducan... :spot:Ali i meni bi vise odgovarala bela majica... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2011 Biće u budućnosti, ali tek pošto se prodaju ove Mada, s obzirom na to kako ide, ta budućnost možda nikad ne dođe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2011 Da smo napravili bele majice, onda bi ljudi pisali kako bi eto baš kupili ali - da je crna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 27, 2013 Izgleda da cu ubrzano pazariti majicu dok ne izbrisete i sa njih ono Srbija... Jednostavno mi bas nista ne znaci samo Klub putnika, to mi dodje kao kad bi stavili Airlines, ali ne i , recimo Turkish Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 27, 2013 pa eto vidiš da akcija već daje rezultate Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2013 mogli bi sad da daju majice na snizenje jer ionako KPS vise ne postoji...pa eto prilike da se rese starih zaliha Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2013 :D :D :D :D :D :D lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2013 pa sta bi sad, ima li popusta ili nema? S obzirom da cete da menjate i logo i sve ostalo, ostatak majica je besmislen Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2013 pa sta bi sad, ima li popusta ili nema? S obzirom da cete da menjate i logo i sve ostalo, ostatak majica je besmislen Могу да буду само скупљи, сад су то раритети/антиквитети Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2014 Danas uplaćeno za žensku crnu majicu, veličine L. Po protokolu poslao info na adresu iz uputstva, ali mi mejl vraćen. Pa reko da ne zeznem stvar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2014 Ćao Duki, S obzirom da smo primili tvoj mejl i odgovorili, možeš li da mi proslediš preko privatne poruke grešku koja ti se javila i da potvrdiš da li si primio odgovor? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites