Posted May 30, 2012 Hoće li se skoro pojaviti u javnosti grupna fotografija sa vrha, postajem malo nestrpljiv Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 Hoće li se skoro pojaviti u javnosti grupna fotografija sa vrha, postajem malo nestrpljiv Ja čekam da negde izroni pa da je obesim na fejsbuk, ali zasad ništa! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 Мислим да је Франци фоткао, а неш се не јавља. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 Postoje tri grupne fotke. Jednu je slikao Kika (ne znam sa čijim aparatom). Dve sam uradila ja, jednu sa Francijevim, i jednu sa nepoznatim aparatom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 to sto sam slikao ja nije grupna fotografija jer ja nisam bio na njoj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2012 hahhaha slazem se sa Kikom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 Stanimire i Slobo-hvala vam na svemu, bili ste izvrsni saputnici i cimeri Hvala vama. Bilo je zadovoljstvo deliti sa vama sator, kokice, pivo i rostilj-kobaju. Bese jedno fino druzenje drugari. Ja sam bas uzivao! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 Известио бих да је моја справа за печење кобаја преживела немилосрдну експлоатацију Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 tvoja sprava, bjuti, je bila prava stvar! strasan izum. jedino mi zao sto one dankinje nisu htele da probaju kobaju. ja rek'o- probaj, k'o iz kopenhagena je kobasica. ali djaba... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 Il nisi bio dovoljno ubedljiv il su one nesto vise izbirljive Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 Можда их неко ложи да месо није здраво и да треба да једу Сунца Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2012 Mislis na neke sto su delili sator sa njima? Ma jok- to ne bi bilo patriJotski Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2012 После 100 дина, ево и путописа Planina Beljanica - Noćno planinarenje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites