Posted August 30, 2019 Ako se obratiš direktno Air Srbiji, u tom slučaju ti refundiraju samo cenu karte, koja je često manja od 250 EUR koliko iznosi naknada u slučaju da let kasni iz EU na EU ili ne-EU destinaciju. Ne znam kakvi su propisi kada je u pitanju let koji je potpuno izvan EU teritorije. U principu ti možeš da ih pitaš da to rešite sporazumno i da ti isplate onoliko koliko bi ti sledovalo po propisima, a njihovo je da ti izađu u susret ili ne. Pretpostavljam da je takva neka priča bila sa kašnjenjem u Splitu. Ako odbiju da ti refundiraju punu cenu ili smatraš da iznos nije dovoljan, uvek ostaje mogućnost da se ganjaš s njima preko agencije ili advokata. Stavi svaku varijantu na papir pa proceni šta ti se najviše isplati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2019 (edited) Letim sutra iz Niša za Rim, najjeftinijom klasom (mislim da je super light). Znam da imam pravo na prtljag do 8kg 55x40x30cm, ali da smem da ponesem i ranac koji bi bio ispod sedišta? Edited October 10, 2019 by DusanV Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2019 https://www.airserbia.com/informacije/prtljag/rucni-prtljag/dozvoljena-kolicina-rucnog-prtljaga?gclid=Cj0KCQjwrfvsBRD7ARIsAKuDvMNp4p30ZIR8NEybHRpDvdU-aCdbZcz82MOf98wZkEfpmwjzOp1h6FUaAltgEALw_wcB Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2022 Air Serbia otvara novu rutu , za Malagu , ove zime..Krece od 19. decembra....Barselona 9 puta nedeljno, Madrid, Valensija- all year round, Palma tokom letnje sezone, i evo sad Malaga all year round....Bogami, svaka cast...samo da ih zadrze sve, mada mislim da hoce, jer je popunjenost letova odlicna, do sad sam leteo s njima i za Barsu i Valensiju i Palmu, i uvek je avion bio skoro pa pun...za Barsu druga polovina avrugsta nije bilo ni jednog slobodnog mesta, a slali su sirokotrupni avion.... Spanija je dugo bila zapostavljana, a potraznja je bila uvek prilicna za tu zemlju.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2022 1 hour ago, bam-bam said: Air Serbia otvara novu rutu , za Malagu , ove zime..Krece od 19. decembra.... I cena "super", 185 evra povratna u decembru i januaru, bez prtljaga. Sta li ce tek biti u sezoni Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2022 1 hour ago, Dragance said: I cena "super", 185 evra povratna u decembru i januaru, bez prtljaga. Sta li ce tek biti u sezoni ma dobro, oni to uglavnom kad puste neku liniju stave neke morske cene, bas sam tako nesto primetio...i za valensiju su u startu bile velike, pa si posle mogao da uzmes i za 50 evra u jednom pravcu.....jedino je za madrid uek bila jaca cena, od pocetka, i nisu skidali.....mada kapiram da je i barahas dosta skup aerodrom za sletanje, dok malaga nije.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites