Posted June 13, 2012 Izabereš opciju bankovna doznaka, odštampaš i imaš rezervaciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2012 Pozdrav ljudi, Aplicirah za vizu i zakazah razgovor a u medjuvremenu jei matorom istekao ugovor na poslu. Naveo sam da sam izdrzavan od strane roditelja, a sad se ispostavilo da su oboje bez posla... Da li ce mi biti dovoljna potvrda iz banke da matorci imaju neki kes na racunu, ili sam ga ugasio bez potvrde o zaposlenju jednog od roditenja, koje naravno mogu da sanjam... Bilo kakav savet mi je sad dobrodosao Fala vi u napred i u nazad! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2012 Ukucavam sifru za vizu za aplikacioni formular, ne Application Number i kaze mi da nije tacna, trazio sam da mi posalju na mejl remainder word ali mi nista ne znaci, 99% sam siguran da je sifra koju ukucavam tacna. Da li postoji nekako da dobijem sifru nazad? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2012 mozda glupo pitanje ali jel fotografije idu one kao za vozacku dozvolu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2012 Ne idu one kao za vizu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2012 haha ok dobro da imaju i tu kategoriju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2012 hehe narafski da imaju odes lepo kod fotografa i kazes trebaju mi slike za vizu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Prijatelju iz Engleske, koji treba da mi pošalje pozivno pismo, je istekla važnost trajanja pasoša ove godine. Da li mislite da će prihvatiti takvu kopiju jer je pasoš, iako istekao, ipak dokaz da je prijatelj britanski državljanin? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2012 mora da taj prijatelj ima još koji papir kojim se dokazuje da je državljanin UK. Ne moraju svi da imaju pasoš pa opet se zna du UK državljani Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2012 mora da taj prijatelj ima još koji papir kojim se dokazuje da je državljanin UK. Ne moraju svi da imaju pasoš pa opet se zna du UK državljani Ako je rodjeni Britanac onda [long] birth certificate. Ako je naturalizovani, onda sertifikat o naturalizaciji. Nema nista vise od dokumenata koje pokazuju drzavljanstvo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2012 Jeste rođeni Britanac, tražiću onda birth certificate. Hvala vam najlepše na odgovorima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2012 Molim vas da li neko moze da mi pomogne oko zakazivanja termina u VAC-u? Ja sam zakazala, za danas, ali se nisam pojavila jer sam mislila da sam otkazala termin (htjela sam samo da probam, idiot). Danas me zovu da me potvrde i ja naravno na poslu. Onda sam opet zakazala online, i primila mail -your appointment has been scheduled. E sad - da li ce me vratiti kada odem jer sam zakazala prakticno 2 termina ili je sve ovo legitimno? da li je neko imao slicno iskustvo?? :-\ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2012 Pa ako si "scheduled" onda idi, mislim taj prvi termin ti je svakako prosao, i sad imas novi, jedinu si gresku napravila sto prethodni termin nisi "cancel" ali sta je tu je... Srecno! Ja cekam vizu evo vec 11 dana proveravam sajt svakih 2h ko da nisam normalna prosli put mi je bila viza gotova za 5 dana pa me sad cudi sto im treba ovoliko... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2012 Ja sam predao dokumenta 18. juna i poslednjih par dana isto proveravam sajt na svakih pola sata i onda se cudim sto ne odgovaraju... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2012 Nije ni cudo sto se ceka duze, ipak oni imaju Olimpijadu uskoro a i sezona godisnjih je pocela Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2012 Razumem ja sve to, nego moji saputnici nisu navikli da se tako dugo ceka pa potpadam po njihov uticaj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2012 OgisT, i ja sam predala 18og juna znaci nesto je zapelo, ili jednostavno olimpijci i vimbldonci nam ne daju prostora :-\ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2012 Ljudi ja predala 15 i danas bilo tacno 2 nedelje i dalje nista.Nisam sigurna da li mi je gospodja u VAC-u rekla da se ceka 15 radnih dana ili 15 dana sto znaci 2 nedelje jer sam ja vec usla u trecu.Trebalo bi da putujem 15.7. a kartu jos nisam uzela i po svemu sudecu kartu cu morati da kupim par dana pred polazak sto znaci da ce cena biti astronomska.Ima li neko neki savet? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2012 Imaju pravo da zadrze dokumente 15 radnih dana, sto znaci 3 nedelje. 15. jun je bio petak, pa je moguce da su tek u ponedeljak i poslali u ambasadu posto rade samo radnim danima. Ja sam kartu kupiio 29. decembra prosle godine, a putujem u julu (ako dobijem vizu, a nema nekog razloga da je ne dobijem, osim neke glupe greske u formularu) pa sto se toga tice i nemam neki savet. Sve u svemu, vikendom nista ne ocekuj od njih, i sledece nedelje bi trebalo da dobijes informaciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Ljudi,mi smo sad vec u nevidjenoj frci,takodje cekamo vizu vec 11 dana(radnih) a treba da putujemo za 3,karte kupljene,smestaj placen.Na osnovu proslih iskustava(dobili vize za 3 dana) podneli zahtev 19-og,medjutim,jos uvek nista,i sad nas vec hvata panika. :shockkk:Je l' imao neko skoro neko iskustvo,da li doslovno misle 15 dana?Neko,bilo ko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Joj razumem vas jer sam ja u slicnoj situaciji.Ja predala 15.6. a putujem 15.7. nisam kupila kartu ali me nervira cekanje a i sto duze cekam sa kupovinom karta ce biti skuplja...ne znam sto se toliko ceka... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Ni ja ne razumem,znam da se desavalo da imaju neki problem,pa da potraje par dana duze,ali ovo sad vec izludjuje... Znam sta pricas o kartama,ja sam nase uzeo jos pre mesec i nesto dana,i bilo je udaranje po usima,a sad im cene vec idu do neba!Ufffff... E,cekam onu poruku,ne iskljucujem telefon uopste,onda idem 5 puta dnevno na site pa proveravam i sizim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 Ja putujem 25. jula pa ce do tada valjda biti gotova viza. A kartu sam odavno uzeo tkao da nije bila skupa (oko 150 EUR ja mislim). Moja dva poznanika su isla na intervju u Kembridz i jedan je dobio vizu dan pre leta, a drugi samo par sati pre, tako da jos ima nade. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 E,pa to me iskreno ni malo nije utesilo! Mi treba da putujemo u petak u 10:15 ujutru,pa smo se sve nadali da cemo dobiti neki odgovor do cetvrtka,ali sad kad vidim da ni vama ne javljaju nista jos uvek,a predali ste pre nas... Puffffffffffff.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2012 With courier. Attempting delivery upravo sam videla na sajtu.Pretpostavljam da ce sutra stici ali da li ce viza biti u njemu ili ne to ne znam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites