Posted December 26, 2011 Kao kod nas, samo malo hladnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Cao svima, nova sam na forumu. Pre svega srecna svima Nova godina !!! Molim vas, ako neko moze da mi pomogne, ukoliko vam se dogodila slicna situacija. Decko i ja smo pre nedelju dana rezervisali karte za Pariz iz Temisvara preko wizzair-a. On je izvrsio rezervaciju na svoje ime (bez prtljaga), i platili smo preko bankovne doznake u Unicredit banci, a novac je bio na mom racunu. Sutradan me pozvala devojka iz Unicredit banke da mi kaze da transakcija nije obavljena, jer ne mogu da platim sa svog racuna rezervaciju koja glasi na njegovo ime. Zamolila me da uradim novu rezervaciju na svoje ime sto sam ja i uradila i prosledila joj na mail cim mi je stigla, novi kod itd. Uzela sam i jednu torbu dodatno, zbog cega je i iznos povecan. Medjutim od tada je proslo 6 dana, i nikakva potvrda mi nije stigla, pa sam kontaktirala tu devojku i zamolila je da mi posalje potvrdu o transakciji s namerom da pozovem njihov call centar i prilozim dokaz o uplati. Kada mi je poslala potvrdu videla sam da je ona platila satru rezervaciju odnosno da potvrda o uplati nosi stari kod koji glasi na mog decka, a ne novi koji sam ja poslala i koji je bio na moje ime!!! Kada sam proverila deckov mail, videla sam da su karte stigle jos pre pet dana naravno one karte bez prtljaga. Sad odjednom moze sa mog racuna na ime mog decka?? !!!!! Toj devojci sam skrenula paznju da je napravila gresku, ona mi se izvinjavala i poslala mi mail da je nalog ispravljen i da sada glasi na moje ime, i nosi novi kod. Mene zanima kako ce oni sada ispraviti to s obzirom da smo mi na mail vec dobili karte (stare)?? Da li se ta rezervacija ponistava, a pravi se nova?? Jao koji haos, hvala vam unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Срећна Нова 2012! 20 % ПОПУСТА Само за чланове клуба WIZZ Xclusive Сви летови, све дестинације Само ако резервишете 4. јануара! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Cao svima, nova sam na forumu. Pre svega srecna svima Nova godina !!! Molim vas, ako neko moze da mi pomogne, ukoliko vam se dogodila slicna situacija. Decko i ja smo pre nedelju dana rezervisali karte za Pariz iz Temisvara preko wizzair-a. On je izvrsio rezervaciju na svoje ime (bez prtljaga), i platili smo preko bankovne doznake u Unicredit banci, a novac je bio na mom racunu. Sutradan me pozvala devojka iz Unicredit banke da mi kaze da transakcija nije obavljena, jer ne mogu da platim sa svog racuna rezervaciju koja glasi na njegovo ime. Zamolila me da uradim novu rezervaciju na svoje ime sto sam ja i uradila i prosledila joj na mail cim mi je stigla, novi kod itd. Uzela sam i jednu torbu dodatno, zbog cega je i iznos povecan. Medjutim od tada je proslo 6 dana, i nikakva potvrda mi nije stigla, pa sam kontaktirala tu devojku i zamolila je da mi posalje potvrdu o transakciji s namerom da pozovem njihov call centar i prilozim dokaz o uplati. Kada mi je poslala potvrdu videla sam da je ona platila satru rezervaciju odnosno da potvrda o uplati nosi stari kod koji glasi na mog decka, a ne novi koji sam ja poslala i koji je bio na moje ime!!! Kada sam proverila deckov mail, videla sam da su karte stigle jos pre pet dana naravno one karte bez prtljaga. Sad odjednom moze sa mog racuna na ime mog decka?? !!!!! Toj devojci sam skrenula paznju da je napravila gresku, ona mi se izvinjavala i poslala mi mail da je nalog ispravljen i da sada glasi na moje ime, i nosi novi kod. Mene zanima kako ce oni sada ispraviti to s obzirom da smo mi na mail vec dobili karte (stare)?? Da li se ta rezervacija ponistava, a pravi se nova?? Jao koji haos, hvala vam unapred Pa, ne znam sto si komplikovala i sto ti je bilo potrebno da menjas taj kod?! Kad si vec lepo dobila potvrdu, kupila karte, sto ti je bilo bitno koji je kod? Ova druga rezervacija koju si napravila bi bila ponistena od strane wizzaira ako im uplata ne stigne u odredjeno vreme i to je to. Ako ti je jedina muka bila torba koju si rezervisala u drugom slucaju, da znas da si to mogla i naknadno da doplatis i sa prvom rezervacijom. No, sad, sta je tu je! Ne znam sta ce tacno da se desi, obzirom da je ta devojka u banci promenila kod, a ti vec dobila potvrde sa starom kartom. Mozda ce samo u wizzu to da isprave, pa ti posalju novu potvrdu, ne znam tacno. Zasad ti je bitno da karte imas, barem one na staroj rezervaciji, i bitno ti je da ne platis dva puta i za stare i za nove karte. Ako se nesto promeni narednih dana, ako dobijes neku potvrdu od wizz na mejl, onda ces vec videti sta ti je ciniti. Ako ostane ovako kako je, mozes samo pozvati call centar wizza i videti kako stvari stoje, ili , jos bolje, samo na sajtu wizza otici na opciju "manage bookings", pa videti da li postoji tvoja karta sa starom rezervacijom, novom ili sta vec. Tu mozes i da doplatis za torbu, ako ti je potrebno. I proveravaj taj deckov mejl ili ciji vec, ocekujes potvrdu o kupovini karte, a tek posle 5 dana skontas da ti je potvrda stigla na mejl?! Ti bas hoces samoj sebi da pravis problem A sto se tice sluzbenika u banci, uvek imaj u vidu da oni uglavnom nemaju pojma sta moze i sta ne moze. Zato je najbolje placati karticom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Pa nisam ja menjala kod, bas mene briga za kod, nego me sluzbenica iz banke nazvala i rekla da moram da napravim novu rezervaciju, jer je stara na ime mog momka, a placali smo sa mog racuna i da rezervacija mora da glasi na moje ime. Zbog toga sam napravila novu rezervaciju i logicno dobila novi kod. Problem je sto je sluzbenica iz banke uplatila novi iznos sa prtljagom na stari kod, otvorila zena staru uplatu forwardovala i promenila samo iznos zaboravivsi kod rezervacije. Zatim, htela sam ja da doplatim torbu, iako sam je vec jednom platila, nema veze, ali zena je, posto sam joj skrenula paznju na gresku ispravila nalog, poslala novi nalog sa novim kodom i tu je nastao haos, jer mi vec imamo potvrdu rezervacije... Uplasila sam se sta ce sad biti jer moze da se desi da platim i za stare i za nove karte. Drugo ocekivala sam potvrdu o kupovini karte na svoj mail, jer je nova rezervacija kao sto rekoh na moje ime, i proveravala sam svoj mail i svoj profil na wizz-u, nije kao da proveravam deckov mail svaki dan U pravu si , mislim da je ovo prvi i poslednji put da placam doznakom , koji me je djavo terao! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Ali i decko bi trebalo da proverava svoj mejl svakodnevno Karte zasad imas, to je najvaznije. Ako nemas para na racunu, onda nece ni imati odakle da ti skinu pare. Ako imas, onda vec moze da se desi da kupis duple karte. Mozda najbolje prvo da odes do banke da vidis sta se zapravo tamo desilo, da li su otkazali onu prvu rezervaciju, a potvrdili drugu ili kakav su vec dzumbus napravili. Proveri stanje na racunu, pa u slucaju da su ti 2 puta rezervisana sredstva, otkazi ovu drugu rezervaciju. Sad kad si vec zamrsila sve, tj., kad ti je vec ona sluzbenica zamrsila sve, moras ici do kraja dok ne otpetljas. Srecno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2012 Bolje je ne mlatiti se sa bankama (osim ako stvarno niste sigurni da službenica zna šta radi). Ja od kuće sve karticom platila bez stresa . Jeste malo skuplje, ali praktičnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 Hvala vam Dragance, bila sam juce u banci, i objasnili su mi da je nemoguce da mi dva puta skinu sredstva sa racuna jer je samo jedna transakcija izvrsena, sto su mi i pokazali, i sva sreca pa i wizz ima racun u Unicredit banci u Srbiji, pa se to lako regulise, kako oni kazu. Uplata je ostala ista oni su samo ispravili naznaku tj. kod i sada bi trebalo sve da bude u redu. Pitanje je samo kako ce wizz to regulisati, s obzirom da vec imamo karte. Stvarno je nastao haos koji moram da otpetljam, ali boze moj, sta je tu je. U svakom slucaju, javicu sta je bilo i hvala vam jos jednom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 U slucaju Wizz-a glasam za banku. Mnogo im je da ih svaki put castim po crvenu. 20tak karata sam platila preko bankovne doznake i ni jedan problem nije iskrsao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 da Wolf, ako si u Beogradu i imas bankarske sluzbenike koji znaju kako to ide. U ostalim slucajevima , ne vredi jedna crvena zivaca Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 I Novi sad je laganica...poslovnica kod bivse Lutrije ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 Malo sam manje pratio u poslednje vreme, ali zar nije izjednacena cena bank transfera i placanja karticom, ili sam nesto propustio? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 Jeste jedno vreme cena bila izjednačena, sad je opet transfer jeftiniji. OT-990 via TT Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 Mogu li sad da platim bank transferom, a da naknadno ubacim sportsku opremu (a da mi ne bude skuplje)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 Pozdrav.. Posto odavno planiram put do mojih u nemacku,video sam sinoc da su letovi 20% jeftiniji,prijavim se za povratni let od Budimpeste-Frankfurt,posto nemam karticu za placanje preko neta,izaberem na opciji placanje preko banke,odem danas do banke da uplatim u subotici i u 12:00 i kazu mi da sam zakasnio,posto je praznik,badnji dan i rade skraceno,ne moze da se realizuje uplata.Savetovali su me da napravim maestro karticu za placanje preko neta i da tako uplatim,e sad,kada pokusavam da promenim nacin placanja,ne mogu nista da promenim na rezervaciji,posto je ona u toku.. Da li moram da cekam da mi se rezervacija ponisti posto mi je dat rok od 24h da uplatim u banci ili da biram neki drugi let i tako izgubim popust od 20%? Hvala unapred.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 Da li moram da cekam da mi se rezervacija ponisti posto mi je dat rok od 24h da uplatim u banci ili da biram neki drugi let i tako izgubim popust od 20%? Hvala unapred.. Uplati tu rezervaciju u banci u ponedeljak-utorak... neces imati nikakvih problema... provereno - bezbroj puta sam prekoracio tih 24h i uvek je prosla rezervacija. Bez brige! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 cao svima! prvi put kupujem wizzair kartu preko bank transfer-a u dinarima, pa me zanima kako je najpovoljnije platiti? da li se moze platiti u bilo kojoj banci u srbiji i da li mi je potrebno nesto sem onih podataka i mail-a? znam da kad se placa bank transfer u drugim zemljama da se u reference number polje stavi wii confirmation code, kako to ide sa placnjem u srbiji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 Dobiješ sva u uputstva na mail i idi u Unicredit banku. Pretraži ovaj podforum, bilo je već mnogo reči o tome. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 ja se izvinjavam ali koja je konkretno razlika u placanju wizzzovih karata transferom i karticom?tj koliko se ustedi po karti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 http://wizzair.com/useful_information/service_fees/?language=SR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 unicredit, kao partner wizzaira je uvela master prepaid kreditnu karticu za jednokratnu upotrebu, na kojoj se iznos moze uplatiti samo jednom. za iznos od oko 70 evra, unicredit naplacuje proviziju od 100 dinara. time se izbegava otvaranje i gasenje racuna. usteda je nula jer otvaranje +odrzavanje za 1 mesec kosta oko 5 evra. ova kartica kosta oko 100 dinara kao sto rekoh, ali je cena za 5 evra veca od bank transfera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2012 kakva glupost. pa sad kad je gasenje racuna besplatno ne vidim zasto bi neko dodatno trosio novac na jednokratnu karticu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2012 proverite da li kod Unicredit , kao što ima i kod drugih banaka, ako se otvori devizni račun dobije se viza kartica besplatno i bez naknade održavanja. nebitno je koliko ste novca stavili. elegantniji način po meni Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2012 To je Electron kartica koja ne prolazi na svim sajtovima, a i nije svaka Electron kartica omogućena za plaćanje na netu, zavisi od banke do banke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2012 ako se ovaj post za electron odnosio na mene, nisi 100% u pravu, meni je OTP izdala visu clasic na osnovu deviznog racuna, bez naplate izdavanja i odrzavanja, i to na 3 godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites