Posted September 4, 2017 Ne moraš 2h ranije, možeš da dođeš dokle god je Check-in šalter otvoren. To je od 2h do 40 min pre leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2017 Ali nemoj da bas ostavis za zadnji cas i tempiras da dodjes tacno 40min pred let, jer postoji velika sansa da ces isti propustiti. Na lowcost aerodromima, narocito onim sa vise linija, obicno su velike guzve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2017 Postoji li mogućnost da mi se vrati bar dio novca od kupovine karte ako mi iskrsne nešto da ne mogu putovati ovaj termin za koji sam već uradio check in? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2017 https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/refunds-and-compensations#/ https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/changing-your-reservation#/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2017 (edited) Jendo pitanje: 01. Koji aerodromi prihvataju mobilnu kartu za ukrcavanje? (Znam da marokanski ne prihvataju)? Edited September 15, 2017 by pedjalon Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2017 (edited) Mobilnu aplikaciju ne prihvataju u Marakešu, za ostale a. u M. ne znam. Znam da prihvataju: Tesla, Orly i Cirih. Edited September 15, 2017 by petrovna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2017 Mene interesuje Ajndhoven? Da li je neko upoznat? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2017 7 hours ago, petrovna said: Mobilnu aplikaciju ne prihvataju u Marakešu, za ostale a. u M. ne znam. Znam da prihvataju: Tesla, Orly i Cirih. Kao što napisah nijedan aerodrom u Maroku ne prihvata. Zanima me koji drugi prihvataju, i ne samo u Evropi. Na sajtu aeroflota možemo videti koji prihvataju u Rusiji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2017 Da li neko moze da mi pomogne, imam problem da se online check-inujem, kad ukucam broj pasosa u mobilnoj aplikaciji on me samo obavesti da check in nije odradjen a kad sam probala preko web sajta uopste mi ne izbacuje nigde mogucnost check in-a. Da li neko zna u cemu moze biti problem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2017 Mozda jos nije vreme za check-in. Ili nesto radis totalno pogresno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2017 ЧЕКИРАЊЕ ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА Да бисмо смањили трошкове и да би цене карата остале ниске, нудимо опције за бесплатно чекирање путем интернета. Чекирање путем интернета је доступно у периоду између 30 дана и 3 сата пре заказаног времена поласка ако сте резервацију извршили после 15. августа 2017. или купили седиште при резервисању 15. августа 2017. или касније. Ако нисте купили седиште при резервацији коју сте обавили после 15. августа 2017,чекирање ће постати доступно тек 48 сати пре поласка. За повратне летове без купљених седишта, чекирање за повратак ће почети након чекирања за одлазни лет најкасније 15 дана пре датума лета. чекирајте се путем интернета одштампајте карту за укрцавање покажите одштампану карту за укрцавање на излазу за укрцавање заједно са путним документима најкасније 30 минута пре заказаног времена поласка ако имате путне документе земаља које нису чланице Европске уније, треба да дођете до пулта за чекирање ради провере докумената и печатирања карте за укрцавање ако имате пртљаг који треба да чекирате, дођите до пулта за предају пртљага најкасније 40 минута пре поласка Ако путујете у оквиру Шенгенског подручја, не морате да попуњавате податке о путним документима током поступка чекирања путем интернета јер нисте у обавези да наводите те информације. Током процеса чекирања путем интернета од вас може да се затражи да унесете податке о визи за путовања на појединим релацијама. Ако за ваше одредиште није потребна виза, само попуните поље знацима xxxxx. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2017 Imam pitanje, juce sam cekirao karte za let iz Budimpeste, online, ali mi nije davao opciju da menjam podatke. Moj otac I ja imamo nove pasose mada na boardin card postoji samo ime I prezime. Da li ce nam praviti bilo kakav problem na boarding-u? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2017 Verovatno ne. Pogledaj predhodni post. Podatke treba promeniti na svom profilu, mada ima opcija i prilikom čekiranja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2017 Ponesite stare pasoše ili , bar, fotokopije istih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2017 (edited) Menjala sam podatke, jer nisam skoro kupovala karte, ali na profilu ne videh da ima da se popuni broj pasosa. Onda popunjavam pri online cekiranju, ako postoji mogucnost, tj. ako je potrebno u zavisnosti gde putujem? A tek profil je hit:-) Kad bacim pogled uvek je pogresan pol, ispravim i sacuvam, pa kasnije proverim, opet pogresno:-) Edited October 22, 2017 by petrovna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2017 Pozdrav, ljudi! Proslo je skoro godinu dana od kada sam poslednji put kupovao kartu, i vidim da je malo promenjen proces oko cekiranja, tj. ako ne odaberem sediste, vec mi oni odrede, cekiranje je moguce samo 48h pred let. Ni to nije strasno, nego mene zanima, posto sam potpuno zaboravio, kada se cekiram tek tada dobijam kartu za stampanje? Nekako mi se sve cini da sam prosli put dobio i kada sam tek rezervisao, i kada sam se cekirao. Znaci rezervacija je prosla, novac je skinut sa racuna, ali me samo sad to buni, posto se ne secam tacno kako je sve islo prosli put? Logocnije je, kada se cekiram, tada stigne karta za stampanje, ali opet da proverim ovde sa vama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2017 8 hours ago, Alex5 said: Pozdrav, ljudi! Proslo je skoro godinu dana od kada sam poslednji put kupovao kartu, i vidim da je malo promenjen proces oko cekiranja, tj. ako ne odaberem sediste, vec mi oni odrede, cekiranje je moguce samo 48h pred let. Ni to nije strasno, nego mene zanima, posto sam potpuno zaboravio, kada se cekiram tek tada dobijam kartu za stampanje? Nekako mi se sve cini da sam prosli put dobio i kada sam tek rezervisao, i kada sam se cekirao. Znaci rezervacija je prosla, novac je skinut sa racuna, ali me samo sad to buni, posto se ne secam tacno kako je sve islo prosli put? Logocnije je, kada se cekiram, tada stigne karta za stampanje, ali opet da proverim ovde sa vama. kad se cekiras Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2017 (edited) On 10/22/2017 at 9:59 PM, petrovna said: A tek profil je hit:-) Kad bacim pogled uvek je pogresan pol, ispravim i sacuvam, pa kasnije proverim, opet pogresno:-) I ja imam ovaj problem, svaki put kad se izlogujem, prebace mi pol na muski. Ulogujem se, sacuvam izmene, kad se ponovo ulogujem, otkrijem da sam ponovo postala muskarac. Uoravo sam se cekirala online za jedan let, iako sam izabrala "female", dobila sam boarding pass na kom mi ispod imena stoji male. Da li mi neko moze praviti problem zbog toga? Recimo na pasoskoj kontroli, posto let nije unutar Sengena? Edited November 22, 2017 by Ruby Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2017 Da li moze da se nosi mlevena plazma u rucnom prtljagu, da je ne kupujem za dzabe? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2017 Naravno da može.Sve do dozvoljene težine ručnog prtljaga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2017 A da li je dozvoljena uz rucni prtljag i jedna mala torbica za preko ramena da imam kod sebe, ili moram da je stavim u rucni prtljag? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2017 mora u ručni; može da se ponese samo ako se kupi Priority Boarding https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-priority#/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2017 Hvala, i jos samo jedno pitanje, nije mi bas jasno, jel ja moram da uradim on line check in, ili mogu kod njih na aerodromu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2017 (edited) Iscitaj pravila na sajtu Wizzaira, tamo je sve do detalja objasnjeno, na vise jezika, ukljucujuci i srpski. Check-in se placa na aerodromu, pa ako hoces da platis, ti izvoli. Racionalnija opcija je da odradis online check-in, u vreme predvidjeno za to, kao sto svako radi, jer je gratis. Edited December 5, 2017 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites