April 10, 201114 yr Ni jedno ni drugo Jes` da je Ajova poznata kao poljoprivredna zemlja, ali ne nosi ovaj nadimak.
April 10, 201114 yr E ako nije Kentaki, ja se predajem. Mada ako cemo logichno uz pile ide i krompir.
April 10, 201114 yr Zanimljivo pitanje, zanimljiva prica o samom nastanku zastave, ali kako je posao odradio drug Google nije fer odgovarati. Relja svaka cast na izboru pitanja...
April 11, 201114 yr Нису племена, мада је близу Хвала госн Нидекс Pa da nije mozda 5 pokrajna koje su se ujedinili... npr... somaililand, puntland...itd
April 11, 201114 yr Somalija je bila kolonija i podeljena na interesne sfere Britanije, Francuske , Italije, Etipoije i Kenije. Kad se "oslobodila" kolonijalizma i ujedinila tih svojih 5 oblasti, a sve pod kapom UN, izabrala je zastavu plave boje (UN) za nepravinom petokrakom belom oblasti u sredini zastave koja simbolizuje tih 5 oblasti i koja je bele boje zbog zelje naroda za stabilnoscu i mirom u regionu. Mislim da je Mashoni u pravu i da treba da nastavi.
April 11, 201114 yr Somalija je bila kolonija i podeljena na interesne sfere Britanije, Francuske , Italije, Etipoije i Kenije. Kad se "oslobodila" kolonijalizma i ujedinila tih svojih 5 oblasti, a sve pod kapom UN, izabrala je zastavu plave boje (UN) za nepravinom petokrakom belom oblasti u sredini zastave koja simbolizuje tih 5 oblasti i koja je bele boje zbog zelje naroda za stabilnoscu i mirom u regionu. Mislim da je Mashoni u pravu i da treba da nastavi. А откад си ти судија? Не може Кенија да има своју интересну сферу кад је и сама била колонија. Сумњив ми је твој одговор, као изгуглан, издаје те овај део са заставом УН Pa da nije mozda 5 pokrajna koje su se ujedinili... npr... somaililand, puntland...itd Твој одговор није тачан, али је по мени довољно близу тачном Не ради се наиме о 5 покрајина које су ујединили, већ о 5 покрајина у којој су живели Сомалијци. Британска и Италијанска Сомалија, које су уједињене у данашњу Сомалију. Североисточна Кенија, која је данас провинција у Кенији. Француска Сомалија, данашњи Џибути, независна држава. И Огаден, део Етиопије, због ког су Етиопија и Сомалија ратовали Масхони, твој ред
April 11, 201114 yr Relja, moram ti priznati da sam konsultovala Somalijca, bivseg studenta kolegu mog kuma. Izvini u pravu si nije moje da sudim.
April 11, 201114 yr Aj da probamo ovako nesto... Jedina drzava na svijetu koja na svom grbu ima srp i čekić je....