Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

Pozdrav svima,

Nova sam na forumu, ali ne i u svetu putovanja i jeftinih putovanja. :-) Mogu reci da sam poprilicno iscitala ovu temu. (ne bas sve ali poetnu sam ukacila). Vidim da svi uglavnom idete na glavni parking ali retko ko na onaj Tera park. Ja planiram putovanje za Valensiju od 12.02.2017. do 19.02.2017.

I nesto mi je komplikovano "uglavljivanje" u raspored a komotnija mi je varijanta Tera parkinga. Pa bih molila ako ima ko neko iskustvo sa tog parkinga.

Samo javna potvrda, da je moja kartica rezervisana za forumasa Nenada za datume 07.12. -11.12.2016.

Pozdrav,

Putujem iz Temisvara za Bari 28.12. u 15.05h, povratak iz Barija 01.01. u 15.55.

Ako neko iz Bg ide kolima u tom periodu, zainteresovan sam za podelu troskova, ukoliko  se uklapamo sa tajmingom. Hvala.:smile:

Da iskoristim priliku da pohvalim saradnju sa du-ki - jem. Pravi primer kako bi ljudi (naročito oni koji sebe smatraju svetskim putnicima) trebalo da se ponašaju, malo više poverenja i svaki dogovor je moguć i jednostavan na obostrano zadovoljstvo.

Vidim da se broj ljudi iz Srbije koji koriste temišvarski aerodrom konstantno povećava. Nadam se i da će ova svojevrsna berza da zaživi većim kapacitetom, da će biti više saradnje među forumašima jer je to siguran put ka povoljnijim putovanjima.

O prednostima i udobnosti korišćenja kartice neću trošiti reči...

Drustvo, mozda je rano, ali ako neko bude isao iz BGD-a za Temisvar, let imam u 10.00h, 21.04.2017., dve osobe su zainteresovane za podelu troskova prevoza! Pozz i hvala

Pozdrav svima. Ja idem 08.02.'17 iz Temisvara za Rim, vracamo se 12.02. Pa akko je neko zainteresovan da delimo parking karticu nek se javi.

Imam let iz temisvara za Berlin 23.12.2017. rezervisala sam kombi prevoz geaturs, ali videvsi mnogobrojne negativne komentare ne bih da idem sa njima. Kakve sve alternative postoje.

Potsetnik za sve,

Kartica za parkiranje na temišvarskom aerodromu slododna je od 08,januara do 15 marta. 2017. izuzimajući period februarskih praznika kada ću je ja koristiti. Ako je neko zainteresovan neka pošalje pp.

Suprug i ja idemo u Valenciju od 12.03. do 19.03. tako da ukoliko neko u tom periodu ima slobodnu parking karticu rado bismo je podelili.

2 hours ago, majcek said:

Suprug i ja idemo u Valenciju od 12.03. do 19.03. tako da ukoliko neko u tom periodu ima slobodnu parking karticu rado bismo je podelili.

...za malo da se uklopimo. :smile: Moja ističe 15. marta :sad:

Sigurno će se neko naći za podelu. Srećno.

Sve pohvale za saradnju sa gospodinom Dušanom. Parking na aerodromu Temišvar funkcioniše besprekorno. Preporučujem svima koji žele da udobno i jeftino putuju kojriste ovaj aerodrom.

Pozdrav drugari. :smile:

malo se kasno javljam al' sta sad - imam let iz Temisvara 12.01 u 7:15 ujutru, a vracam se 15.01.

dakle, danas oko ponoci bih trebao da krenem koliko shvatam..

ima li nekog ko ima slobodnu parking kartu za aerodrom za ova 3 dana? :smile:

inace sam iz Beograda

hvala!

Edited by max_serbia

Nadam se da si proverio kakvo je stanje na putevima i da znas da je Rumunija 1h unapred u odnosu na Srbiju.

Zdravo svima!

Letim za Berlin 8. marta Ryanair-ovim letom 1581 u 20:50 časova.

Vraćam se iz Berlina 15. marta letom 1580 u 17:30, i u Temišvar slećem u 20:15 časova.

Da li se još neko uklapa za neki prevoz iz i do Beograda? Primam ponude. :biggrin: 

Pozdrav svima i od mene.

Devojka i ja letimo takodje za Berlin Ryanair-om iz Temisvara, datumi su sledeci:

18. jun iz Temisvara u 21:15

25. jun u Temisvar u 18:05

Ako je neko zainteresovan da iskombinujemo prevoz neka se javi.

Ja putujem 15 feb ----19 feb  .ako imate kartu za parking Temisvar i ako imate kolio bi kostalo .Pozdrav.Sasa.Pancevo

Ja ću baš tada biti na putu tako da moja kartica nije slobodna. Vraćam se 20 feb i od tada je slobodna, a važi do 16 marta. Ako neko planira put u to vreme neka me kontaktira.

Zdravo , ja putujem iz Temisvara 26. Februara a vraćam se 1. Marta 

Da li bismo mogli da se dogovorimo i kako da te kontaktiram radi kartice ?

Putujem od 27/05 do 01/06.

Raspoložen za podelu troškova parking kartice. Svako ko je zainteresovan je dobrodošao, imamo dosta vremena da napravimo dobru kombinaciju. Što se više ljudi bude javilo veće su šanse da se iskombinujemo i prođemo što povoljnije. Ako nas bude 4-5-oro možemo razmišljati i o 6-o mesečnoj kartici tj. možemo se uklapati u širokom opsegu datuma.

Edited by _mare

Cao ljudi :smile:

Kako mi izmace du-ki--jeva kartica, posto mi letimo 22.03 iz Temisvara :biggrin: 

Elem, datumi su:

22.03 - letimo IZ Temisvara (06:00)

28.03 - slecemo U Temisvar (nesto popodne, editujem post cim drugar proveri mejl).

Ako neko ima karticu vec, ili planira putovanje u periodu blizu tom, nek se javi, pa da vidimo da li nam se isplati da se organizujemo.

Poz :smile:

Šteta ;(

dakle od01-16 marta kartica je slobobna, ako je neko zaineresovan neka piše u pp