Posted February 4, 2018 @mamahaker Našao sam jednostavniju varijantu, ali hvala u svakom slučaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 4, 2018 4 minutes ago, RaxCherrych said: @mamahaker Našao sam jednostavniju varijantu, ali hvala u svakom slučaju Super,ali tu sam za pomoc,ako zatreba ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2018 Nisam proucavala mapu, a zanima me da li ima sanse da se stigne, ako voz stize oko 6 h na Keleti, a bus krece sa Kelenfold BKK oko 7 h. Da kupim forinte u Bgd-u i ulovim taxi, msm da nije skup? Ako je karta jos 1 zl, onda mi se isplati i kombi prevoz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2018 Za jedan sat, ako ga imaš, bez problema stižeš metroom 4 sa Keleti p.u. do Kelenfelda, brže nego taksijem. Ko reče da je taksi jevtin u Pešti? Zavisi kako za koga. Ne bih preporučio. Ako se mora onda Fo taksi, sa taksimetrom. Kartu za metro možeđ kupiti i bank. karticom i ako kupiš kartu za bus preko neta, onda ti forinte ni ne trebaju. Ako već menjaš imaš dobar kurs preko puta stanice levo ali pitanje da li rade tako rano, verovatno ne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2018 (edited) Hvala druze! Nisam skoro bila u B. pa nisam sigurna da bih se snasla za 1 h od jedne do druge stanice. B.metroom sam se vozila pre 10 god. a ako je kao pariski, nema razloga panici, ali ipak volim proveren teren:-) Da uzmem nocni bus, pa da malo prosetam. Sta mi preporucujete za 5 h, valja obnoviti gradivo, vrv se mnogo toga promenilo. Koliko je kraj oko Kel.BKK siguran oko 23 h? Da li je pepper spray dozvoljen u Hu? Edited March 23, 2018 by petrovna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2018 Koja su opcije trenutno u opticaju da se stigne iz Budimpeste do Subotice? Je l' ima neko svezija iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2018 Voz, bus, kombi prevoz... Sve po starom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 (edited) Znam to, a i znam da jos nema aviona u Subotici Nego, konkretno, cene, satnice, preporuka sta je najbolje? Video sam Subotica trans, valjda se tako zove, ima neku liniju SU-BUD, da li to jos postoji? Do koje stanice u BUD vozi? Fudeks, koliko vidim, staje samo u NSu i BGu, pa mi nisu zanimljivi. Kombiji? Ima Gea tours, pise 20 evra po pravcu, sa bilo koje adrese u BUD. Jos nesto? Za Terra travel ne vidim da imaju istaknute cene, neko zna koliko kosta? Neki lokalni prevoznici iz Subotice mozda? Voz je stara, dobra opcija, ali malo podugacka. Meni bi idealan polazak bio negde popodne, recimo, 18h, ali nije fiksno, 7. septembra, petak, 2 osobe. Edited August 24, 2018 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 Nemas svezije,imas samo gore varijante. Bus, kombi,auto i te varijante su ti sad katastrofalnije nego ikad, jer se ceka satima na Horgosu...tako da dobri stari voz ispadne jos najbolji jer on ima svoje vreme i satnicu,pa ako se bas nista ne desi nepredvidjeno, ceka se pola sata kod Madjara,pola sata kod nasih na granici. Cak i da imas neki oko 18 h ( a nemas , jer imas za SU oko podneva i nocni,posle 22h ) kako si ti to pozeleo kod zlatne ribice ,nemas dalje od Subotice ama bas nista...tamo za Banat. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 Sad je spic kad se svi Turci i ostali nasi gastarbajteri vracaju u Evropu, pa je zato guzva, ali vec pocetkom septembra, toga ne bi trebalo da bude. I guzva je na ulasku u Madjarsku, ne i na izlasku, sto meni odgovara. Nije fiksno da moram u 18h, u sustini, moze i izmedju 15-21h. Da ne bih cimao nikog od familije da me kupi u Budimpesti, razmisljao sam da dodjem nekako do Subotice, a odatle pa na dalje imam prevoz, to nije problem, kad god da stignem. Voz, koliko vidim, imam u 11:57 i posle u 22:15 sa Keletija, to bas i ne odgovara. Bus Sutrans, ako je informacija tacna, u 11:10, takodje mrka kapa. Fudeks, u 12:00 i 23:00, do Novog Sada, mozda bih mogao da izboksuje da me ostavi na granici, ali, opet ne odgovara satnica. Ostaje kombi, ako hocu u neko priblizno tacno vreme, ali i to je pitanje koliko su pouzdane njihove satnice. Ako neko zna nekog pouzdanog lokalnog prevoznika iz Subotice, javite. Ako imate pametniji predlog, pisite slobodno, bio bih zahvalan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 Ne znam gde to nema guzve na izlasku, dva puta u prethodnih mesec i po sam blejao od 5-7 sati na ulasku u Srbiju. Pogledaj preko bla bla cara, ja sam tako otisao pre nedelju dana za Budimpestu na aerodrom, ne koriste Horgos nego mahom Kelebiju ljudi koji voze. Ima nekoliko polazaka dnevno kace ljudi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 5-7h na ulasku u Srbiju Ok, mozda je u tom periodu bio intenzivniji saobracaj u tom smeru, opet, zbog pocetka sezone odmora. Racunam da u septembru nece biti tako. Gledam i informacije i kamere preko AMSSa, ne deluje mi tako uopste. Pogledao sam blablacar, nije pokazao nista za taj datum, doduse, nisam suvise detaljno istrazivao. Bacicu opet oko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 Veruj mi neko ludilo se desava na prelazima i bez Turaka....ja jedino sto mogu pametno da ti predlozim je da se raspitam za kontakt od naseg prijatelja iz Subotice koji cesto poslovno putuje i ima nekog svog taksistu koji ga odvozi na aerodrom u BP i ceka ga kad se vraca....ja ne znam ni cenu , ne znam nista,osim da je taj lik spominjan. Ali ,znas kako,ja coveka ne znam da bih mogla da ga preporucim,ali mogu konkretno da popricam malo vise sa tim nasim prijateljem...pa da ti javim broj. Ja sam na FB grupi gde se deli prevoz za Slovacku i nazad....vikend je redovno u haosu....stizu mi objave,ljudi lude,cekaju po nekoliko sati...znaci,bas je vikend haotican i bez Turaka. Sada su otkrili neku rutu, tipa kod Sombora predju u Hrvatsku,pa onda u Madjarsku papreko Baje se ukljuce na auto put za Djer i Bratislavu...sve ,samo da izbegnu srpsko-madjarsku granicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2018 A mozda ti je ipak najbezbolnija varijanta da neko od tvojih dodje po vas,a da predjete na Djalu,ali vodi racuna da je Djala otvorena do 19h. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Ok, hvala! Poenta je da bas ne cimam nikog od familije, iako je to svakako najbezbolnija opcija za mene. Ima jos dana, smislicu vec sta je najpametnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Ok,javi se ako ti bude sta trebalo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Da, čeka se dugo. Možda je tebi varijanta i prevoz do Temišvara, pa do Kekende. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 32 minutes ago, pedjalon said: Da, čeka se dugo. Možda je tebi varijanta i prevoz do Temišvara, pa do Kekende. Pa stvarno...Temisvar mu dodje bolja opcija.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 (edited) Preferiram temisvarski aerodrom, to svakako, ali to sad nije tema, jer imam obaveza u Budimpesti Edited August 25, 2018 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 imam neiskorišćenu voznu kartu na liniji Budimpešta - Novi Sad. Treba da se iskoristi do 5.9.2018. Ako ti odgovara javi se... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Mislio sam Pešta-Temišvar-Kikinda. Ima dobra veza iz Pešta do temišvara. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 8 minutes ago, pedjalon said: Mislio sam Pešta-Temišvar-Kikinda. Ima dobra veza iz Pešta do temišvara. Temisvar-Kikinda ne postoji vise! Msm.voz.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Pešta-Temišvar, bus, voz, kombi... Temišvar-Kekenda, auto (tata, mama, komšinica, drugar...) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 Bolje mu dodje BP-Segedin...pa onda preko Djale (tata, mama, komsinica....)...od BP do Temisvara...ima da se navozaaaaa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2018 6 hours ago, evropejac said: imam neiskorišćenu voznu kartu na liniji Budimpešta - Novi Sad. Treba da se iskoristi do 5.9.2018. Ako ti odgovara javi se... Putovacu 7. septembra, a to je kasno. A i satnica voza mi bas ne odgovara. Hvala! 3 hours ago, pedjalon said: Pešta-Temišvar, bus, voz, kombi... Temišvar-Kekenda, auto (tata, mama, komšinica, drugar...) Nisam ni razmisljao o toj opciji, niti znao da postoji. Mislim da je ipak malo okolo naokolo. O nekom prevozu za Segedin jesam razmisljao, to je mozda bolja opcija. Valjda ima neki bus, voz? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites