Posted April 13, 2016 kratko pitanje samo. treba da putujem za berlin onim iz budimpeste u 20:05. ranije sam na keleti dolazio u 15:54 onim sto krece u 07:20 iz beograda za bec pa sam imao prazan hod cetiri sata. da li iskustva drugih mogu da mi pomognu i da li je pametno ici ovim sto krece u 11:35 iz beograda a stize u 19:54, s obzirom da je razmak samo deset minuta izmedju dolaska i polaska za berlin? cisto da nemam tih cetiri sata prazno, ali ako ima ucestalog kasnjenja onda da ne rizikujem? hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 13, 2016 Vozovi uobičajeno stižu na vreme. Tako je i pravljen red vožnje da se "hvata" sledeći polazak. Ali... Odluka je tvoja. Što ne bi prošetao Margitinim ostvom, sada, kada je sve procvetalo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2016 On 4/13/2016 at 8:40 PM, pedjalon said: Vozovi uobičajeno stižu na vreme. Tako je i pravljen red vožnje da se "hvata" sledeći polazak. Ali... Odluka je tvoja. Što ne bi prošetao Margitinim ostvom, sada, kada je sve procvetalo? Pusti te setnje...znam jednu koja je isla preko Margit hid....eno je u Bratislavi sad. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2016 A ti, kao, ne uživaš? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2016 Ja cekam novu prugu....ali za to ce mi trebati jos dva zivota! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2016 Uz malo znanje nemackog jezika ovde sve pise. Red voznje vozova u citavoj Evropi , pa i sire (cene karata je takodje moguce videti za vecinu destinacija u odredjenim terminima i po datumima)..................https://www.bahn.de/p/view/index.shtml Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2016 Pa ima i na drugim jezicima, samo klik na Deutschland... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2016 Jesam li ja lud ili ne mogu samo da pronadjem voz iz Beograda koji staje na stanici Kobanya-Kispest u Budimpesti? Koliko me pamcenje sluzi prosle godine u julu sam upravo na toj stanici sisao kako bih uhvatio prevoz do aerodroma. Sada tu stanicu ne mogu da pronadjem u redu voznje Zeleznica Srbije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2016 Nisi lud. Voz više ne ide tom trasom. Ta je trasa bila privremena zbog radova. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2016 Steta. To je bio najkraci put do aerodroma vozom. Hvala u svakom slucaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2016 Najkraći je bio da si sišao na F1.:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2016 Zdravo, Pretpostavljam da ima vas koji putujete cesce i znate kog su tipa vagoni u vozu Avala za Budimpestu, a narocito kakvi su u nocnom terminu prilikom povratka iz iste u 22.25? Da li je to onaj novi crveno-plavi voz koji saobraca na toj relaciji, a unutra je "avionskog" tipa, ili stari sa 6-sednim kupeima i spavacim kolima? Avion mi u povratku slece uvece, i taman imam vremena da uhvatim taj u pola 11 za Bg, a voleo bih da znam u cemu cu se klackati citave noci. I da li je neophodna rezervacija za "sedece" putovanje? Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2016 U Avali ima vagona i sa kupeima i otvorenih, a noćni je samo sa otvorenim i spavaćim kolima. Rezervacija nije neophodna, samo dođi što ranije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2016 Taj novi, kako kazes, crveno-plavi voz je "Stadlerov" elektromotorni voz koji saobraca u unutrasnjem saobracaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2016 (edited) Da li nocni voz stize na vreme tj do oko 6 ujutro u budimpestu i ako kasni koliko to obicno bude? Posto imam let u 11h nisam siguran da li da koristim voz ili bus. Edited September 17, 2016 by Zoki28 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2016 Meni je u minut 3 puta stigao u poslednjih godinu dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2016 Uglavnom je tačan. Od 6 ujutro do 11 ima sasvim dovoljno vremena da se stigne do aerodroma. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2016 Da li bi neko zna koliko sada kostaju one karte za gradski prevoz u Budimpesti (*univerzalne* karte koje vaze i za autobuse i za tramvaje i za metro i koje se ne otkucavaju pri ulasku u vozilo vec na njima pise datum )? Interesuju me cene za kartu koja vazi 1 dan i za kartu koja vazi 3 dana kao i cena najobicnije *singl* karte za 1 voznju? Nisam bio nekoliko godina tamo ali pretpostavljam da te karte i dalje postoje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2016 http://www.bkk.hu/en/tickets-and-passes/prices/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2016 Da li neko zna kad ima voz iz Backe Topole do Wien? Koliko kosta Karta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2016 Hvala na brzom odgovoru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2016 http://w3.srbrail.rs/ZSRedVoznje//direktni/BAČKA TOPOLA/23404/WIEN HBF/02842/23.10.2016/0000/sr Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2016 Zdravo...za Novu godinu sam u Budimpesti interesuje me na komtrgu je najlepse provesti novu godinu i savet za neki kafic posle 00h.... Naravno bilo kakvi saveti su dobrodosli.... Izvinjavam se ako sam omasio temu... Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2016 Kao što naslov kaže, tema je ionako izlizana od preteranog korištenja, te i nisi mogao puno omašiti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2016 1 hour ago, borisk76 said: Zdravo...za Novu godinu sam u Budimpesti interesuje me na komtrgu je najlepse provesti novu godinu i savet za neki kafic posle 00h.... Naravno bilo kakvi saveti su dobrodosli.... Izvinjavam se ako sam omasio temu... Hvala Na trgovima u Budimpešti nema formalnih dočeka. Sve se svodi na konzumiranje velikih količina alkohola (i šta sve to prati). Kafići, ima ih puno, samo je pitanje da li će primati namernike posle ponoći. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites