Followers 0

Beograd-Budimpesta znam da je tema izlizana,ali moram ovo pitati!

1,240 posts in this topic

Ok. Kapiram....onda da preformulisem pitanje....koja je naj pozicija za gledanje vatrometa? I da li radi panoramski tocak 31vog?

Nema ga više, rastavljen.

Sa Peštanske obaleDunava, jer je vatromet sa Citadele.

On 12/9/2016 at 2:13 PM, Duya said:

Kao što naslov kaže, tema je ionako izlizana od preteranog korištenja, te i nisi mogao puno omašiti. :sad:

Eeeee.....molim druga moderatora da se ne vredjamo!:psuje: Ja neki dan razmisljam....pa ja cu se "ugasiti"kad se ugasi ova tema...pa ima li lepse teme od ove i one o prekoracenju 90 dana...pa tu smo bre zivote svoje polozili na braniku otadzbine. Skoro.:rolleyes:

Najveća frka je u Vaci ulici, obližnjim trgovima i na obali Dunava. Verovatno će biti okupljanja i na trgu heroja, tj šetnja do trga posle ponoći...

Znaci docek na Dunavu a posle ponoci setnja do trga heroja? 

Jos samo do kolikon sati 31-og rade marketi? Mislim na markete u centru.

Pozdrav dobri ljudi!

Imam jedan problem... Po dolasku iz Budimpešte vozom, zaboravio sam povratnu kartu u onoj mreži na sedištu ispred... E sad, još uvek imam račun koji sam dobio uz kartu u Budimpešti. Jel moguće nekako dobiti novu kartu do Budimpešte pomoću računa ili putovati samo sa računom? Baš mi se ne daje još 15e za nešto što sam već kupio.

Hvala!

Da li u unutrašnjem saobraćaju u Mađarskoj postoji popust na povratnu kartu? I da li se može ostvariti ako se karta kupuje online? I da li je obavezna rezervacija sedišta?

Konkretno me zanima relacija Budimpešta - Eger

Da li je neko u ovih zadnjih par dana isao vozom za BP ili nazad, da nam napise kakvo je stanje na granici? Sta traze, koliko je zadrzavanje? Ima li nekih novih pravila???

2 hours ago, catman_95 said:

A šta se promenilo u poslednjih par dana? :huh:

Promenilo se to da je EU uvela strozu kontrolu na granicama za sve drzavljane koji ulaze u Sengen i da sad granicari traze dlaku u jajima. Ali, vec sledeceg dana je ta odredba obustavljena jer su se stvorile ogromne guzve i sad niko ne zna sta se zapravo desava. Eto, to je. :biggrin:

Ne traze dlaku u jajetu nego samo skeniraju sve pasose i EU i nas smrtnika. Ali su obustavili.

Ja sam bio u utorak uveče i četvrtak preko dana sam se vratio, sve standardno.

6 hours ago, mveruovic said:

Ne traze dlaku u jajetu nego samo skeniraju sve pasose i EU i nas smrtnika. Ali su obustavili.

5 hours ago, Kokosanceros said:

Ja sam bio u utorak uveče i četvrtak preko dana sam se vratio, sve standardno.

Hvala,hvala!

Uzeo sam karte preko Ryanair-a iz Budimpeste za Berlin pa me interesuje da li je dovoljno vremena da se stigne na let koji je u 9:10 ako voz po rasporedu stize u 5:46?

Ja sam imao let za Pariz mozda oko 10, i na aerodrom sam stigao veoma brzo, isao par stanica metrom pa presedao na bus. Verujem da je ok da budes na aerodromu i u 8 ujutro, a do tad stizes sigurno.

Da li je neko u skorije vreme isao kombijem do aerodroma u Budimpestu, citala sam mnogo negativnih kom za Gea turs , pa se sad dvoumim koga da odaberem znam za Geu i Terra?

Ma svejedno ti je. Čini se da ovde polemiku vode baš oni sami, odnosno njihovi radnici i/ili prijatelji, i opanjkavaju jedni druge.

I jedni i drugi imaju po 6-7 polazaka dnevno od i do Budimpešte, znači svakoga dana prevezu više stotina ljudi, i može se očekivati da po neko bude nezadovoljan. Mnogo više je onih zadovoljnih. Ako znaš koju uslugu nude, spremi se da te možda neće ostaviti baš prvu kući ili da ćeš se u odlasku provozati malo po Beogradu, i onda nećeš biti nezadovoljana. Samo opušteno.

Tako sam i ja razmisljala, samo mi je bitno da ja stignem na let jer sam citala da se desavalo i da zakasne zbog granice jer kao nemaju sve papire, uglavnom hvala puno na odgovoru :laugh:

Mali apdejt za voz Bg - Budimpešta. Cena karte u jednom pravcu je 2200din, a povratna 3500din.

To mora da je sa uracunatom rezervacijom, jer inace evro ispada 134. Treba nekako izbeci to jer su bezobrazni sa tim, ne znam da li u Putniku uracunaju rezervaciju prilikom prodaje karte.

On 7/13/2017 at 4:07 AM, blizanci said:

Mali apdejt za voz Bg - Budimpešta. Cena karte u jednom pravcu je 2200din, a povratna 3500din.

Почев од 8. 5. 2017. године, обавезно је издавање резервације места из станице Београд за путнике у међународном саобраћају.

Ovaj titl ide na sajtu zeleznica Srbije...ne mogu da verujem,pa kolika im je onda ta rezervacija?