Posted December 2, 2010 Na engleskoj verziji sajta radi (ne pitaj za logiku zasto na nasoj ne radi ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2010 Ma video sam to odmah...nije zbog mene, veruj da sve cene znam napamet...nego mi je fascinantno kao pojava. Pride su ZS jedno od retkih JP koje ostvaruje prihod Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2010 Ma njihov sajt baguje otkad znam za njega... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2011 Sa novim redom voznje ostali smo bez direktnih kola za Veneciju, Bec i Minhen ali ono sto nekima posebno smeta je poslednji polazak iz Budimpeste za Beograd. Umesto u 23.30, voz polazi u 22.20 sto znaci da je nemoguce otici na koncert i isto vece uhvatiti voz za nazad. Sta kazes na ovo Lazo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Molim za informaciju, ko zna, da li voz koji kreće iz Subotice u 10:45, preko Novog Sada u 13:04, do Beograda 14:46, kasni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Ima voz koji kreće u 10:15 iz SU i stiže u 14:46 u BG, koji danas kasni 1h14m. S obzirom da je putnički voz, verujem da nije velika razlika i drugim danima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Hvala. Tim vozom i mislim u ponedeljak u Bgd, ali... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Padja,necu da te ubedacim, ali gledajuci online (sa svoje terase) i "Ivo Andic" i "Avala" vec nekoliko dana kasne....od 10 minuta,pa navise..Ali dobro ti nama dosao u vreli Novi Sad! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Hvala. Ja treba da budem u Bgd do 16:15. A taj voz treba da stigne do 14:46 dakle stižem ako ne kasni više od jedan sat i 29 minuta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Hvala. Ja treba da budem u Bgd do 16:15. A taj voz treba da stigne do 14:46 dakle stižem ako ne kasni više od jedan sat i 29 minuta. I jos ako ne ides u neko Mirijevo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 @Pedja...Evo "Avala" usetala u Novi Sad sa samo 5 minuta kasnjenja...."Bravo ti ga bate" za Zeleznice Srbije" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Ne, idem u Centar Sava, pa mogu i do NB. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2012 Nekoliko puta sam koristio garderobu na Željezničkoj stanici u Beograd, ali nikad nisam naučio njihovo radno vreme. Jel mogu da ostavim prtljag u bilo koje vreme i da uzmem kad god želim o okviru 24 časa, t.e. dali radi garderober 24 časa i ako ne, koje je njegovo radno vreme? Molim vas za odgovor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2012 interesuje me da li neko zna da li i koliko kasne vozovi na relaciji lapovo beograd? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 interesuje me da li neko zna da li i koliko kasne vozovi na relaciji lapovo beograd? nema pravila, može i na vreme da stigne, a može i sat da kasni... Inače, pre neki dan sam sa "Ivom Andrićem" iz Beograda do Novog Sada stigao 10 minuta pre vremena. Bravo za majstor Josu iz Subotice!!! .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 ma meni je bitno da ne kasni vise od 1h hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 ma meni je bitno da ne kasni vise od 1h hvala Putnicki vecinom ne kasni il nesto sitno tipa 5-10 min, a brzi nekad zna na vreme a nekad i po sat i po. Inace ovo ti je moje iskustvo iz septembra posto sam morao 7 puta do Jagodine poslovno pa sam uzeo fleksi i isao vozom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2013 Pozdrav svima Pročitah putopis "Šinobus i ja" i prvo ću reći "Svaka čast autoru!" ... Ponukalo me to da sjednem u šinobus i provozam se do nekog grada u Vojvodini. Pa me zanima ko zna gdje saobraća baš onaj stari šinobus, a da je što bliže Beograd. Npr. nešto iz Pančeva? Rume? Hvala unaprijed ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2013 Pozdrav svima Pročitah putopis "Šinobus i ja" i prvo ću reći "Svaka čast autoru!" ... Ponukalo me to da sjednem u šinobus i provozam se do nekog grada u Vojvodini. Pa me zanima ko zna gdje saobraća baš onaj stari šinobus, a da je što bliže Beograd. Npr. nešto iz Pančeva? Rume? Hvala unaprijed ... Beograd Dunav stanica - Pančevo - Zrenjanin - Kikinda, Kikinda - Žombolj, Kikinda - Subotica, Subotica - Kanjiža, Vrbas - Sombor (za ovu poslednju nisam 100% siguran da li ide šinobus ili Macosa) Na linijama Ruma - Šabac i Subotica - Horgoš - Roeszke će šinobus uskoro zameniti novi ruski dizel-motorni voz (ako već nije) Postoji mogućnost da se tokom godine uvede na linijama Zrenjanin - Sečanj i Zrenjanin - Novi Sad. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2013 Beograd Dunav stanica - Pančevo - Zrenjanin - Kikinda, Kikinda - Žombolj, Kikinda - Subotica, Subotica - Kanjiža, Vrbas - Sombor (za ovu poslednju nisam 100% siguran da li ide šinobus ili Macosa) Na linijama Ruma - Šabac i Subotica - Horgoš - Roeszke će šinobus uskoro zameniti novi ruski dizel-motorni voz (ako već nije) Postoji mogućnost da se tokom godine uvede na linijama Zrenjanin - Sečanj i Zrenjanin - Novi Sad. Na ovoj relaciji Beograd Dunav - Pančevo - Kikinda vozi baš onaj šinobus kao sa one slike? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2013 Na ovoj relaciji Beograd Dunav - Pančevo - Kikinda vozi baš onaj šinobus kao sa one slike? vozi dupli, modernizovani, sa autobuskim sedištima, mada baš su danas 2 ruska voza otišla u Zrenjanin (jedan što je kamenovan kod Čačka), sad da li samo na opravku u Šinvoz ili planiraju da zamene šinobuse rusom, to ne znam...videćemo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2013 A gdje ide baš onaj stari obični, kao sa one slike? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2013 I mene ovo jako zanima! A gdje ide baš onaj stari obični, kao sa one slike? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2013 Kad sam ja isao iz Kikinde za Zombolj, negde valjda 2009., isao je dupli, 'ajde da kazem sa autobuskim sedistima, ali prilicno razvaljenim I u dva vagona, nas dvoje smo bili jedini putnici. Istina, nije imao ona drvena sedista, ali, svakako je delovao kao muzejski primerak Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2013 A gdje ide baš onaj stari obični, kao sa one slike? Ruma - Šabac i Subotica-Roeszke/Kanjiža, ali ne zadugo pošto se čeka upotrebna dozvola za novu rusku garnituru koja će jako skoro. Za Sombor - Vrbas nisam siguran da li vozi Macosa ili stari šinobus. Kikinda - Subotica mislim da vozi "modernizovani" sa dva vagona i autobuskim sedištima, mada jedno vreme je vozio i stari. Kikinđani imaju "novi" šinobus, a Subotičani stari, a trenutno voze Kikinđani. Nemaju ni stari šinobusi drvene klupe, već tapacirane. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites