Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

http://www.couchsurfing.org/image_gallery.html?id=31SX1M0&folder=&skip=97#1483495. Da ne bude zabune, mislim na sliku "Hitchhiking in Montenegro".

Ja sam pogodio iz cuga  smartass i Gosia mi je potvrdila pogodak.

Možda bi ovo pitanje moglo da preraste u igru nalik zanimljivoj geografiji. Samo što ovde google ne bi puno bio od pomoći ;).

Btw, probrauzujte malo galeriju slika. Gosia je stvarno genijalac.

Gle i ti si upoznao Gosiu :) Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud, ti nisi jedini :) Ja sam je hostovao u BG-u, a i u Atini smo se sreli, super cura, i ona i momak joj :)

Ne znam gde je slikano, ali sviđa mi se ideja da to preraste u nešto nalik zanimljivoj geografiji :)

Gosia je vel;ika putnica i ja sam putovala sa njom malo po Istri proslog leta, a upoznale smo se u Pazinu, bili smo kod istih likova. Neverovatna cura, a i ideja za pokretanje nove "pitalice" mi se dopada :spot:

Posto je Crna Gora jaaako velika zemlja, bice zaista tesko pogoditi :) Obzirom da nije na primorju, definitivno je negde u brdima ;) Recimo, Bjelasica, negde oko Kolasina :P

• Author

Pa, neću baš u startu da ubijem temu nekim nezgodnim pitanjem.

Ništa nisi promašio. I ako se ne javi niko drugi sa preciznim odgovorom, smatraću da si pogodio.

Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud

Hm, pogledaj njen profil - 298 drugara. A nije makla iz Evrope. Bilo bi čudno da nas nema još nekoliko ovde na forumu.

Ja sam trebao da ih hostujem prošle zime u Ljubljani. Desio se nesporazum, pa su našli drugog hosta, ali sam se ipak družio sa njima (i još par Poljaka) to veče. Od tad slušam kasprzyckog, a i u Alpe sam kasnije išao u poljskom društvu.

• Author

Ok, Gagi, pobedio si. U pitanju je skretanje za Biogradsko jezero na magistrali između Mojkovca i Kolašina. Gosia i Bartek su baš išli sa kampovanja na jezeru (Gosiin rezon : zimi ima manje turista :)) i stopirali su ka Srbiji.

Dakle, Draganče, mikrofon je vaš.

No. Izgleda da sam ga bas zabiberio :) Ali, ima 20ak zemalja na Mediteranu, pa se nadam skorom pogotku! Aj, barem drzavu pogodite, jer ako treba i grad, potrajace... :P

Velicanstveni, pogodio si! Tunis, Hamamet clap Uopste ne znam sta je taj majstor na traktoru trazio na plazi, niti kuda je usao i izasao :) Samo sam se slatko nasmejao!

Opa! Pogodio sam :dance:

E pošto pretpostavljam da bih sad ja trebalo da dam neku glavolomku, ja ću to ovog puta morati da prepustim nekom drugom. Sve fotke su mi na kompu, a ja sam na lap-topu i ne mogu ovih dana ništa da prebacim.

Tako da izvolite!

• 2 weeks later...