June 12, 201213 yr Da oživimo ovu zaista interesantnu temu. London na severu Tunis na jugu Slovenija na zapadu Goris (Jermenija) na istoku.
June 12, 201213 yr север - Петроград, Русија запад - Грахово, РС, БиХ југ језеро - Исик кул, Киргизија исток село - Маловодноје, близу Алма-Ате, Казахстан полазна тачка је Алма-Ата
June 12, 201213 yr Sever - Goteborg, Švedska Zapad - Oostende, Belgija- Jug - Limasol, Kipar Istok - Famagusta, Kipar
June 14, 201213 yr e, kul! koliko puta sam prijatelje pitao isto ovo i samo su kolutali ocima dakle: Istok: Tokio, Japan Sever: Riga, Letonija Jug: Santiago, Chile Zapad: Niagara Falls, USA (iznenadjujuce, ali je stvarno zapadnije od Chile-a)
June 15, 201213 yr Sever: Malmo, Svedska Zapad: Sevilja, Spanija Jug: Singapur Istok: Nha Trang, Vijetnam
June 15, 201213 yr sever: Moskva, Rusija jug : Tenerife, Spanija istok : Gaziantep, Turska zapad : Edmonton, Kanada polazna tacka : Beograd...
June 15, 201213 yr sjever: Edinburgh, Škotska istok: Sighnaghi, Gruzija zapad: Puerto Esperanza (malo i potpuno nebitno selo na zapadnom kraju Kube) jug: štreberski (geografski) - Santiago de Cuba; pravi osjećaj - granični prijelaz Turska/Sirija u blizini Antakye (s kojeg sam isprašen uz pomoć ljubaznog momka s kalašnjikovom)
June 17, 201213 yr najsevernije - london, uk najzapadnije - porto moniz, madeira najjuznije - abu simbel, egipat najistocnije - dubai, uae
June 17, 201213 yr najsevernije-Varšava,Poljs najjužnije-Krit najistočnije-Denizli-Turska najzapadnije-Lisabon
June 22, 201213 yr Север - Трондхајм, Норвешка Исток - Москва, Русија Југ - Кејп поинт, Јужна Африка Запад - Хавана, Куба
July 5, 201213 yr Sever: Nacionalni Park Oulanka u Finskoj Jug: Luksor (Egipat) Istok: Kazanj (Tatarstan, Rusija) Zapad: Briž (Belgija)
July 22, 201213 yr odokativno mi se cini da je sevilja malo juznije od kusadasija, mada mozda gresim..
July 22, 201213 yr E video sam na Wiki da je pola stepena u pitanju, ali sam valjda pomesao da li je gore ili dole tih pola. Nije ni bitno, onda Sevilja zauzima dva mesta
December 11, 201212 yr sever: kopenhagen (danska) istok: dubai (uae) zapad: porto moniz (madeira) jug: abu simbel (egipat) nadam se da cu sledece godine malo istocnije
December 11, 201212 yr Evo nekih starih i nekih novih najudaljenijih tacaka:) Najesevernije - Amsterdam (Holandija), Najistocnije - Al Qamisli (Sirija) Najjuznije - Bariloche (Argentina) Najzapadnije - Los Mochis (Mexico)
December 12, 201212 yr Evo nije me mrzelo da pregledam svih 7 strana: Rekordi Foruma Sever: Nordkapp, Norveska (Magelan) Zapad: Maui, USA (JaksaP) Istok: Auckland, Novi Zeland (bdobrasinovic) Jug: Bariloche, Argentina (MajaNS)
December 12, 201212 yr e bas me je obradovao ovaj post .gif' alt='::'> Evo nije me mrzelo da pregledam svih 7 strana: Rekordi Foruma Sever: Nordkapp, Norveska (Magelan) Zapad: Maui, USA (JaksaP) Istok: Auckland, Novi Zeland (bdobrasinovic) Jug: Bariloche, Argentina (MajaNS)
December 12, 201212 yr Ako se ne varam, bam-bam je bio poprilično severnije, na Svalbardu (Špicberškim ostrvima).