Posted October 20, 2015 Ja sam koristio EPI rent a car, sajt je valjda bio vipcars.comJul mesec, 10ak evra dan, rezervisan oko 4 meseca unapred.Sve se placalo po preuzimanju, ne mora ni kartica tj bez ikakvog depozita.Uzeo kola na aerodromu u Lisabonu, bio 10 dana u Algarve-u, isao i do Sevilje ui vratio se na par dana u Lisabon.Nikad bolje i jeftinije iskustvo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 (edited) Sad cu da pogledam. Ja nema sanse da nadjem nista ispod 23-24 eur, po danu za period od 8 dana! Edited October 21, 2015 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 (edited) Ma kakvi, EPI rent a car, 7 dana - 220 eur!? Za Jul 2016, to mi je bas mnogo. Edited October 21, 2015 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 Možda je malo rano? Moguće da za tako daleko unapred izbace "default" cene, koje -- nadam se -- padnu kako se sezona bliži. Mada je i 24€ OK cena za turističku sezonu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 Rece covek, placao 10tak eur/dan.... Ovo je sam pocetak Jula 03-10. Mozda je rano. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 Ja sam koristio EPI rent a car, sajt je valjda bio vipcars.comJul mesec, 10ak evra dan, rezervisan oko 4 meseca unapred.Sve se placalo po preuzimanju, ne mora ni kartica tj bez ikakvog depozita.Uzeo kola na aerodromu u Lisabonu, bio 10 dana u Algarve-u, isao i do Sevilje ui vratio se na par dana u Lisabon.Nikad bolje i jeftinije iskustvoKada je ovo bilo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 Ako neko naleti na povoljan rent-a-car u Lisabonu, neka javi. Hvala svima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2015 (edited) Dugo je interrent bio najpovoljniji rent a car u PT, ali dugo već nisam ništa rezervisala, ne znam kako je sada.https://www.interrent.com/index.php/pt@nova putnica, tek sad vidim da si pitala za interrent....nekako otkad je sajt promenjen ja nisam više posle bukirala.. mislim da je i vlasnik promenjen, ne znam da li su iste cene. Edited October 23, 2015 by golosina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2015 Imam povoljniju opciju od one koje nudi http://www.economybookings.com/. Sad sam gledala.A to je? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2015 Stavicu link, samo da pronadjem gde mi je. Uglavnom, 8 dana, Lisabon, 2-10.07. Cca 176 eur. Ali ja trazim jeftinije, ako neko ima nesto neka mi javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2015 @nova putnica, tek sad vidim da si pitala za interrent....nekako otkad je sajt promenjen ja nisam više posle bukirala.. mislim da je i vlasnik promenjen, ne znam da li su iste cene. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2015 @nova putnica, Ako neko zna neki lowcost rent, neka javi.Da li ti odgovara ovakohttps://www.autoeurope.eu/car.cfm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2015 To je malo jeftinije, hvala u svakom slucaju. Evo jos jednog linka http:www.travelsupermarket.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2015 Imate ogromnu temu "Sta posetiti u Portugalu".A gde je ova tema? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2015 Upravo si na toj temi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2015 (edited) golosina je skrenula paznju upravo ovde da postoji tema "sta posetiti u Portugalu" - zato sam pitala. Jer osim ovoga - nista drugo ne mogu da nadjem! Edited November 16, 2015 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2015 Vrlo verovatno da su nekad postojale 2 teme, koje su kasnije spojene u jednu, pa odatle ta omaska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2015 Mislim da nije omaška, već citat datira iz vremena kada su, očigledno, postojale dvije teme. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2015 Da, da...razumem. Hvala na pojasnjenju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2015 Drugari, a jel moze pojasnjenje oko sistema naplate putarina kroz Portugal? Planiramo da uzmemo rent-a-car, a prvi nam je put. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2015 Drugari, a jel moze pojasnjenje oko sistema naplate putarina kroz Portugal? Planiramo da uzmemo rent-a-car, a prvi nam je put. http://www.autoportal.rs/str/putarine-u-portugalu/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2015 (edited) E, hvala, ali nisam mislila na ovo (cene). Mozda nisam bila dovoljno precizna, zapravo me interesuje kako tamo u praksi izglada placanje putarina - eloktranska naplata putarina, transponder (iznajmljuje se ili ne uz auto), placanje - pre-paid ili post-paid, skidaju ti od depozita.....na to sam mislila. Ako neko moze ovo da objasni ko je imao iskustva. Idemo iz Lisabona na jug. Pozz i hvala. Edited November 22, 2015 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2015 Na mnogim putevima u Pt uopšte ne postoji opcija plaćanja na licu mesta, već kad prođeš ispod sistema za putarinu skine ti se iznos direktno sa kartice, pomoću malog uređaja koji imaš u autu. To izgleda ovako na putu:http://i1.wp.com/gotoportugal.eu/wp-content/uploads/2013/07/Scuts.jpg?fit=720%2C1200Pretpostavljam da iznajmljeni automobili imaju taj uređej (zove se via verde) i da ti možda na kraju obračunaju šta si sve potrošila.Ima i neka opcija sa plaćanjem u pošti, navodno samo kažeš broj registracije i oni ti obračunaju koliko da platiš + ima i nekih pre-paid sistema, isto u pošti, ali uopšte nisam sigurna kako to ide. Uglavnom, ako via verde ne postoji u kolima i ako agencija to ne reguliše sa vama (što sumnjam) idete u bilo koju poštu (CTT) da to obavite. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2016 (edited) u aprilu ću biti 15 dana u portugalu. za lisabon planiram da rezervišem nekoliko dana, a ostatak da prošetam i ka jugu i ka severu (faro - porto). e sad, ne tražim da mi neko ispisuje putopis, prelistala sam temu, ali bih volela da mi neko ko je bio naznači mesta, gradove, koja zaista vredi obići, bilo da su ka obali ili u unutrašnjosti, pošto bi mi bilo žao da propustim nešto iz čistog neznanja kad već imam vremena, i želim da ga dobro investiram dakle, samo okvirno neke lokacije, pošto mi je nepouzdano da na slepo istražujem neke random gradove po netu Edited January 17, 2016 by Dust Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites