Posted January 16, 2015 Sta je najbolje sto si nasao za sada?Evo našao sam ja za 403 €. Za 403 € možeš i sa povratkom iz Bostona. http://bit.ly/1IJIWnt Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2015 Povratne aviokarte iz Budimpešte za Brazil - 519€http://www.putoholicari.com/op-op-op-povratne-aviokarte-za-brazil-rio-de-janeiro-za-samo-519e-21771/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2015 Odes na kayak.com, ili jos bolje, kayak.de, odaberes opciju multi-city, ukucas zeljene gradove i datume, proveris i druge kombinacije datuma, pa odaberes sta ti najvise odgovara. Istu stvar mozes uradti i na matrix.itasoftware.com, samo sto tamo mozes i vise gradova da ukljucis u pretragu. Ako ti da nesto povoljnije, onda pretrazis po netu koja online agencija nudi takvu cenu, jer na tom sajtu ne mozes da kupis karte, vec samo da pretrazujes.Hvala na pomoci! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2015 Evo našao sam ja za 403 €. Za 403 € možeš i sa povratkom iz Bostona. http://bit.ly/1IJIWntSuper! Hvala puno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2015 www.fly4free.com jeftine avio karte,letovi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2015 Orbitz.com je loš sajt za kupovinu karata, već pola sata pokušavam da se dokopam karte, kao ima ponuda za 175€, kad odaberem, ponovo mi ponudi da izaberem let i sve tako u beskonačnost, jedan veliki minus za ovaj sajt Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2015 Verovatno je let poskupeo ili nije više aktivan a kod njih ostao u search database-u. Dešava se. A Orbitz je sasvim ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2015 Verovatno je let poskupeo ili nije više aktivan a kod njih ostao u search database-u. Dešava se. A Orbitz je sasvim ok. Koji god let izaberem za moju destinaciju, isto se dešava, nije moguće da je let neaktivan, tako da je ovaj put do njih Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2015 (edited) Пријатељи,Ако неко налети или може да помогне... Потребно ми је следеће:20-30.06. из Сан Франциска или Лос Анђелеса до Београда, Будимпеште...15-25.08. из Београда, Будимпеште... до Сан Франциска, Лос Анђелеса...Хвала! Edited January 30, 2015 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Cao drugari,Ako neko od vas iskusnih moze da mi predlozi kako najjeftinije do Lisabona?Zivim u Podgorici, u obzir dolaze aerodromi u Dubrovniku, Tirani i naravno Podgorica.Ukoliko postoji neka stvarno dobra veza iz Beograda, moze i to.Period putovanja je fleksibilan, planiran za kraj aprila/maj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Dubrovnik-Barcelona VuelingBarcelona-Lisabon VuelingGledaj odvojene letove, tako je mislim jeftinije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 (edited) Imam i ja veliku molbu ali nije hitno. Treba mi najpovoljnija kombinacija da se iz bilo kog dela jugoistočne Azije, uključujući i Japan, Koreju, istočnu Rusiju) stigne u Latinsku Ameriku za manje od 800 evra koliko je najjeftinija karta (u jednom pravcu) koju sam našla. Bilo bi idealno da nema presedanja u Severnoj Americi da ne bih morala da vadim vize.Može i brodom Edited January 30, 2015 by Snezana011 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Imam i ja veliku molbu ali nije hitno. Treba mi najpovoljnija kombinacija da se iz bilo kog dela jugoistočne Azije, uključujući i Japan, Koreju, istočnu Rusiju) stigne u Latinsku Ameriku za manje od 800 evra koliko je najjeftinija karta (u jednom pravcu) koju sam našla. Bilo bi idealno da nema presedanja u Severnoj Americi da ne bih morala da vadim vize.Može i brodom Seul-Moskva 250EURMoskva-Brazil 400EUR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 (edited) Hvala ti, to je dosta povoljno, čak i kad dva puta čekiram prtljag od 40 + kg.Doduše, mislila sam preko Pacifika, malo je kraće A razmišljala sam o sličnoj varijanti ovoj koju si našao: Vladivostok-Moskva transsibirskom (oko 100 evra) pa onda taj let za Brazil. Edited January 30, 2015 by Snezana011 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Doduše, mislila sam preko Pacifika, malo je kraće Ali je tu onda sansa za tranzit kroz US mnogo veca. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 (edited) Koliko znam, nema nijedne aviokompanije koja leti direktno iz tih krajeva za Juznu Ameriku. Jedina za koju znam da leti preko Juznog Pacifika je LAN, ali, oni lete preko Australije ili Novog Zelanda, za sta ti opet treba viza. A i nije bas jeftino.Pogledaj eventualno neku kombinaciju preko Qatar airwaysa, Turkish airlinesa, Etihada ili Ethiopian airlinesa. Oni imaju dobru mrezu letova ka jugoistocnoj Aziji, a pritom lete i za Sao Paolo. U vecini slucajeva bi trebalo da imas 2X23kg dozvoljenog prtljaga, ako ti je vezan let. edit: Ako sam dobro sracunao, imas iz Mumbaija za Sao Paolo za ispod 500 evra, neki nasumican datum u martu, kod Etihada. Edited January 30, 2015 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2015 @James i @Dragance, hvala vam mnogo. Ubila sam se tražeći s ove strane, preko Pacifika, ali očito to nije ni atraktivna ni uobičajena ruta za putnike iz ovog dela sveta. No zanimljivo, bila sam našla kratki promotivni program American Airlinesa od Seula do Dalasa za 307 evra! A za te pare bih se iscimala i oko vize. Ali ponuda je trajala samo par dana. Gledam sad za letove 'unazad', preko Evrope i Atlantika, i može da se nađe štošta povoljno. Recimo: Seul-Frankfurt-Buenos Aires - sve zajedno 630$. A pogledaću i ovo s Etihadom, ipak oni drže prvenstvo.P.s. a kako stvari stoje, može se desiti da letim tek sledeće godine i ubodem neki super-jeftin let prigodom Olimpijade Hvala vam još jednom! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2015 Tesko da mogu Olimpijada i jeftino u istu recenicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2015 Treba i meni pomoc da mi neko barem okvirno kaze koliko bi me ispala karta na relacijipodgorica-Tampa, Floridapodgorica-Sydney, Australiau pitanju je karta u jednom pravcu hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2015 Tesko da mogu Olimpijada i jeftino u istu recenicu.Moje zablude Dobra poenta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2015 nikako ne vezuj karte iz Podgorice , u 99% mnogo je skuplja nego iz Bgd . onih 1% su pojedini letovi preko Istanbula Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2015 Alitalijom Milano - New york 450€ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2015 Na rushflights.com je objavljena ponuda za Bec - Indija 300 eura. Ja sam upravo kupio kartu od 4.9. - 15.10. za 301 €Pozurite dok nije istekla akcija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2015 Iz Beograda u New York ili Washington i nazad za 352 eura =)http://budjet.guru/?p=3703 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2015 Imaš ovdje za 345eura Beograd - New Yorkhttp://promoaviokarte.com/avio-karta-beograd-new-york-345eura/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites