Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Izgleda da je kombinacija za Seoul mrtva, tj da su ispravili gresku. 

Letovi za Brazil su i dalje tu negde od 350-400 eur, ali sve manje i manje datuma na raspolaganju. 10-20.05 npr i dalje drzi cenu 370eur 

Steta, dok sam se ja sabrao prodje super ponuda.

U Brazilu sam bio, to nije fora  lol::

Valja napomenuti da su iste cene i za multi-city opcije. Npr, odlazak, BG-Buenos Aires, onda tamo obidjete sta imate po Argentini, Urugvaju, pa krenete ka Brazilu, a povratni let uzmete Rio-BG. To zadovoljstvo kosta 347 evra. Nikad jeftinije!

Pa gde su bili svi ti jeftini letovi za Brazil kad su mi trebali  :psuje:

Pa gde su bili svi ti jeftini letovi za Brazil kad su mi trebali  :psuje:

Ima ih jos, igraj se sa datumima. Tipa 10MAY - 20MAY2015...

Pa bogam poskupio je ovaj Wizz za Baku, čini mi se da sam 2013 povratnu platio manje od 50 evra. Mada, i sa ovom cijenom, još uvijek je jeftin transfer do Az.

Jedno kratko pitanje : Jel mi je bolje da gledam letove iz Dubaija ili iz Abu Dhabija, letovi ka Aziji su u pitanju? I na koje lowcost kompanije da obratim paznju?

^ Dubai svakako. A zakasnio si za  dobar deal jer je Cebu Pacific imao akciju za povratnu DXB-MNL za 30ak eur, sto je bolesno jeftino :)

DxbMnl.png

Pegasus Plus members enjoy spring flights at a 30% discount.
Buy your tickets on 5-6 March to fly at a 30% discount
between 1 April and 15 July.

I dalje moze da se nadje jeftin Brazil :)

0578914050.png

Nazalost, samo u Maju uspevam da nadjem i to samo za Sao Paulo

Posle dugo potrage najpovoljnije što sam uspeo da pronađem do Palme je kombinacija Air Serbia+Air Berlin i povratni let košta malo preko 30k rsd. Ima i povoljnijih cena preko nekih lowcost kompanija ali mi prtljag pojede svu uštedu.

U odlasku imam 2:15 h između letova a u povratku 9 h čekam u Dizeldorfu. E sada mene interesuje da li ja mogu da napustim zgradu aerodroma i da odem malo do Dizeldorfa pošto imam toliko vremena da čekam let za Beograd?

A šta je sa prijavljenim prtljagom? Jel njega oni prebacuju na let za Srbiju? Ne bih baš da se smucam ceo dan sa koferimapo gradu.

Kakav sam maler. Nisam imao dovoljno novca na racunu da uzmem veceras karte i planirao sam da odem sutra do poslovnice i da ih kupim. U medjuvremenu otisle karte koje sam hteo i sad mi je sledeca najpovoljnija kombinacija 2k rsd skuplja a posto idem sa zenom onda je to 4k rsd vise nego pre 2 sata.

Pa u poslovnici su ti bar za 5 soma skuplje karte.

4 hiljade su skuplje karte u poslovnici za nas dvoje. Nego rekli su mi da se preko neta karte mogu platiti samo kreditnim a ne i debitnim karticama. Jel to tacno ili je salterusa neobavestena?

Laze, ja placam intezinom deviznom obicnom. I sa debitnom dinarskom ali onda trazi neki citac ako imas intezinu karticu.