Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Tamo pise po prtljagu do 32 kg...znaci toliko placamo ako ponesemo i 4 prtljaga od 15....a ako se prepakujemo, pa ponesemo 2 od 32 onda, samo 2X 20....u principu, mene  je zanimalo da li to vazi za jedan smer, tj. ako imas povratnu kartu i recimo 2 komada prtljaga, placas 40 evra ka Londonu i 40 evra od Londona do Beograda?

A zar nije kod wizz-a prtljag 15 eura po pravcu, a ne 20 kako vi ovde pisete?

20 evra je London....kod njih sada sve zavisi od duzine leta, pa je London 20, a Rim 15...

20 evra je London....kod njih sada sve zavisi od duzine leta, pa je London 20, a Rim 15...

Zanimljivo, nisam to provalio do sad, i cini mi se da je jako malo letova po ceni od 15 evrica. I koja je duzina leta koja je granica za cenu?

Čini mi se da sam video listu na sajtu - do toliko milja je tolika cena, od toliko do toliko druga...

Letovi do 2 sata su 15 Eur, a preko  20 Eur....kod njih stoji vreme za London 170 minuta....

Drugari recite mi da li je sigurno kupovati preko onetravel.com? Hvala!

Nisam nikad kupovao kod njih, ali verujem da jeste. A zasto ne kupis kartu direktno kod avioprevoznika i otklonis sve sumnje?

A zasto ne kupis kartu direktno kod avioprevoznika i otklonis sve sumnje?

Mozda su dosta skuplje kod njih? Ne bi bilo prvi put...

A zasto ne kupis kartu direktno kod avioprevoznika i otklonis sve sumnje?

Mozda su dosta skuplje kod njih? Ne bi bilo prvi put...

Da, proverio sam , let za USA je u pitanju, skuplje je kod avio komanije, cudno.

Ako je siguran, procitao sam neke reviews, onda przim karticu. Hvala Dragance.

Cao ljudi,

Zna li neko koliko ranije se mraju kupiti jeftine avio karte do Tenerife-a i preko koje kompanije?? Znam da je bilo nesto oko 230 evra plus 1-3 placena nocenja u Barseloni ali ne znam preko koje kompanije. Interesuje me za sledecu godinu od marta pa na dalje

hvala!

za tenerife leti ryanair. nema potreba nociti u barseloni. a sigurno leti i vueling i spanair

Wizzair: Beograd-Stokholm, skoro ceo oktobar povratna za 3000 dinara sa karticom exclusive cluba...

Zdravo kolege putnici . Cisto da vam javim da je u toku promocija turkish airlines-a .

Kupih kartu Beograd Bankog i nazad pocetak decembra do kraja decembra sa svim taxama za 514 eura . Leteo vec za Thai i ovo je sjajna ponuda . Pozz svima

Гледам сад по нету како бих могао да летим за Ст. Петербург  од фебруара до маја бар 5 карата планирам да узмем девојка ми иде на један семестар тамо. Да ли неко зна која је најјефтинија варијанта са разноразним комбинацијама?

LOT ima promociju Beograd-Varsava povratna 95 evra. Po pravcu 4500-5000 dinara. Nije lose cini mi se. . . ;)

Španska Low Cost avio kompanija SPANAIR objavila je  novu promotivnu ponudu koja traje do srede (31. avgust) i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 31 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).

Booking period traje do 31. avgusta, a avio karte koje su na promociji obuhvataju putovanja do 31. decembra 2011.

Izvor informacije lowcost in RS.

E a kako cete se provesti na sajtu to je druga prica... ja pokusavam da pogledam neke letove i nema sanse, stalno pokazuje neki problem

Гледам сад по нету како бих могао да летим за Ст. Петербург  од фебруара до маја бар 5 карата планирам да узмем девојка ми иде на један семестар тамо. Да ли неко зна која је најјефтинија варијанта са разноразним комбинацијама?

AirBaltic do Rige pa Lux Express bus - http://www.luxexpress.eu/en

I jedni i drugi cesto imaju neke promocije, pa moze za do 150e povratna ponekad da se uklopi uz malo vise cimanja u putu... Ako nadjes nesto povoljnije, pisi, i mene zanima jos neka opcija ako postoji :)

Zdravo kolege putnici . Cisto da vam javim da je u toku promocija turkish airlines-a .

Kupih kartu Beograd Bankog i nazad pocetak decembra do kraja decembra sa svim taxama za 514 eura . Leteo vec za Thai i ovo je sjajna ponuda . Pozz svima

Pretpostavljam da promocija više ne traje? Za koje datume si uzeo?

Traje i dalje, gledao sam početak i kraj decembra, tačno kako je napisano ;)