Posted October 18, 2011 Na ove cene treba dodati i paprene takse. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2011 Pa 130e povratna sa sve taksama je ok cena... i prtljagom,naravno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2011 Slozio bih se sa Wolfbgd. Cini mi se da je cena za Pariz sasvim prihvatljiva s obzirom da je Air France u pitanju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2011 Jednodnevna ponuda Wizz-a za 19. oktobar - 20% popusta za sve letove za članove Wizz Exclusive Club-a. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2011 Најјефтинија варијанта за Москву 1. фебруара или Ст Петербург преко било чега... Најјефтиније је 500 долара што је превише. А морам да уђем авионом у Русију. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2011 JU132, 01FEB - 14,909RSD Blize €150 nego $500. Најјефтинија варијанта за Москву 1. фебруара или Ст Петербург преко било чега... Најјефтиније је 500 долара што је превише. А морам да уђем авионом у Русију. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 Ima Easyjet Berlin - Budimpešta za 70 eur. hvala za info. ovo sam i uzeo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 JU132, 01FEB - 14,909RSD Blize €150 nego $500. Најјефтинија варијанта за Москву 1. фебруара или Ст Петербург преко било чега... Најјефтиније је 500 долара што је превише. А морам да уђем авионом у Русију. imas za 272$ Austriancima bas 01.02. a za 213$ dan kasnije Malevom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 Amsterdam-Sao Paulo-Frankfurt [open jaw], Alitalia preko Rima, u februaru, ukupna cena €445. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 JU132, 01FEB - 14,909RSD Blize €150 nego $500. Најјефтинија варијанта за Москву 1. фебруара или Ст Петербург преко било чега... Најјефтиније је 500 долара што је превише. А морам да уђем авионом у Русију. imas za 272$ Austriancima bas 01.02. a za 213$ dan kasnije Malevom Ст Петербург? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 Ст Петербург? €210, Aeroflot, preko Seremetjeva Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 JU132, 01FEB - 14,909RSD Blize €150 nego $500. Најјефтинија варијанта за Москву 1. фебруара или Ст Петербург преко било чега... Најјефтиније је 500 долара што је превише. А морам да уђем авионом у Русију. imas za 272$ Austriancima bas 01.02. a za 213$ dan kasnije Malevom Ст Петербург? Ne. Moskva. A za Peterburg 343$ Lufthansa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2011 danas i sutra promocija u LOTu. do 50% za letove. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2011 Trebalo bi da putujem za Rim 13. marta wizzom, ali, slucajno gledajuci na sajtu svoju rezervaciju, vidim da mi je let sa 13. pomeren na 14, mart a povratak umesto 20 na 21. Ne bi bio nikakav problem, jos je i vreme polaska i odlaska super, da ja nisam kupila karte preko easy jet za 14 ujutru i povratak 20. za Lisabon. Sad sta mogu tu da uradim? (da ne pricam o unapred plaćenom smestaju u Rimu za noć 13-14. mart. Sve sto sam videla. odnosno sto mi je palo na pamaet, je da uplatim (ako se to može naknadno) wizzfelx, pa da pomerim na let iz Temisvara, to bi mi se uklopilo. Ono što meni nije jasno, to je zašto me uopšte nisu obavestili o promeni leta (jeste da ima par meseci od tada, ali.....) i da li mogu besplatno da promenim let zato što su pomerili termin? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2011 Trebalo bi da putujem za Rim 13. marta wizzom, ali, slucajno gledajuci na sajtu svoju rezervaciju, vidim da mi je let sa 13. pomeren na 14, mart a povratak umesto 20 na 21. Ne bi bio nikakav problem, jos je i vreme polaska i odlaska super, da ja nisam kupila karte preko easy jet za 14 ujutru i povratak 20. za Lisabon. Sad sta mogu tu da uradim? (da ne pricam o unapred plaćenom smestaju u Rimu za noć 13-14. mart. Sve sto sam videla. odnosno sto mi je palo na pamaet, je da uplatim (ako se to može naknadno) wizzfelx, pa da pomerim na let iz Temisvara, to bi mi se uklopilo. Ono što meni nije jasno, to je zašto me uopšte nisu obavestili o promeni leta (jeste da ima par meseci od tada, ali.....) i da li mogu besplatno da promenim let zato što su pomerili termin? Obavestice te sigurno. Tek su skoro promenili dane letenja, a i ima vremena do leta. Kada te budu obavestili pitace te da li zelis da prihvatis nove datume i vreme, i ukoliko odaberes da se ne slazes dace ti opciju da kontaktiras call centar gde se mozes dogovoriti o besplatnoj promeni datuma ili refundaciji. Nemoj da kupujes flexi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2011 najverovatnije bi mi odgovarao let iz Temisvara koji ima 13 marta, ali u tom slucaju bi morala da platim prevoz do tamo (da mi ne bi propao let za Lisabon) i da ostanem dan duze u Rimu da bi se vratila letom koji su oni postavili. Sad se pitam da li da odmah uzmm karte iz Temisvara pa kad mi oni prvi segment refundiraju onda sam na istom (uz gubitak prevoza do Temisvara za tri osobe). Mada, ko zna......ima vremena do tada, mozda promene jos koji put red letenja sto mozda moze da uradi i Easyjet... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2011 Zivci su mi proradili i ne mogu vise da ih cekam (znam znam, imajupravo 30 dana da mi odgovore), kupila sam nove tri karte Temisvar Rim i sad cekam da mi refundiraju ovaj segment Beograd Rim koji ne mogu da iskoristim, iskoristicu taj kredit vrlo lako, samo da ga dobijem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2011 Iz perspektive zastite prava potrosaca potpuno mi je bezveze da aviokompanije imaju pravo da u bilo kom trenutku otkazu let a da musterija jedino ima pravo na povracaj novca. Sta ti vredi od povracaja ako je cena slicne karte kod ostalih kompanija u medjuvremenu porasla za 100-200%? To mi se desilo sa kartom Tiger Airways u Januaru. Sredinom ove godine bilo je utvrdjeno u Australiji da Tiger ne ispunjava sigurnosne mere pa su nakon mesec-dva ukinuli letove na liniji za koju sam kupio kartu. Na kraju je jedina opcija vbila povracaj novca i kupovina nove karte koja je 100% skuplja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2011 Iz perspektive zastite prava potrosaca potpuno mi je bezveze da aviokompanije imaju pravo da u bilo kom trenutku otkazu let a da musterija jedino ima pravo na povracaj novca. Imas pravo i da zamenis datum leta, nevezano za to kolika je cena. Nekad cak i da uzmes let od neke druge kompanije koji ti odgovara. Ali, definitivno se slazem da je to jako nekorektno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 Evo sad vidim da su cene karata Temisvar Rim vec poskupele, dobro je da sam uzela nove karte, a sad samo jos da se molim da ne pomere ili otkazu let jos koji put do marta, pa da izvrsim harakiri Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 glupo pitanje : a za sto si sada pazarila karte za mart? Pride, nije 8 mart pa da kazes da je navala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 zato sto sam naletela na neki dobar popust za smestaj u lisabonu i sto je u tom periodu povratna karta rim lisabon bila 60 eura i sto mi se uklopilo (u tom momentu) sa wizzovim letom beograd rim 0 eura karta plus takse. Sada vec nema dobrog smestaja u Lisabonu (kao sto sam nasla kod trga Rossio 6 nocenja za 3 osobe 280 eura /kupatilo, dorucak). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 danas sam video da JAT opet pusta u akciju karte od 99 eura. od 01.-14. novembra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 zato sto sam naletela na neki dobar popust za smestaj u lisabonu i sto je u tom periodu povratna karta rim lisabon bila 60 eura i sto mi se uklopilo (u tom momentu) sa wizzovim letom beograd rim 0 eura karta plus takse. Sada vec nema dobrog smestaja u Lisabonu (kao sto sam nasla kod trga Rossio 6 nocenja za 3 osobe 280 eura /kupatilo, dorucak). E, izvini...dosadna sam... gde i kad si naletela na 0e wizz karte. Prvi put cujem da to postoji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2011 0e wizz karte garant se neka 2 ili 3ka omakla pa deluje da je 0 eura Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites