Posted September 6, 2011 Kompe, sajt je super samo jos kad bih znao ceski Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2011 Tickets Cheap flight tickets Low fare calendar Flight + Hotel Corporate tickets Group tickets StopOver tickets Baltic Pass Travel packages Services Manage booking Check in online airBalticBag Pay for baggage Meal pre-order Airport Express BalticTAXI vouchers Concierge Service Online payments for airBaltic services Cargo BalticMiles Earning Points Spending Points Reward and Status Points Membership levels Business lounges Retro claims BalticMiles program BalticMiles partners BalticMiles shop Travel information Timetable Route map Live arrivals and departures Service classes Travel planning Baggage At the airport On board airBaltic destinations Conditions of carriage for passengers and baggage Regulation (EC) No 261/2004 We recommend airBalticBag New flights Flights in cooperation with our partners Enjoy Unique Travel Options from Optiontown! BalticBike LIVE RīGA Extra services Gift Voucher Prepaid phone card Medical care in Riga City guide airBaltic @ Social Media About us Corporate profile Press room Job offers Gallery airBalticTraining Contact us HOT DEALS One looooong Cherry Tuesday all day & all night! Fly cheaper with BalticMiles MasterCard! The most popular destinations on SALE! EuroBasket 2011 Home / HOT DEALS / One looooong Cherry Tuesday all day & all night! One looooong Cherry Tuesday all day & all night! You are always looking for a perfect deal, well here is one: Cherry Tuesday + Night sale = more time to choose & more great travel deals! Book longer than usual: Tuesday, September 6, 00:00 - Wednesday, September 7, 09:00 (Riga time, GMT + 3). Travel right away: September 15 - October 31 Book your next perfect trip now! Tallinn - Warsaw from EUR 45 Tallinn - Frankfurt, Amsterdam from EUR 57 Vilnius - Copenhagen from EUR 49 Vilnius - Zurich from EUR 55 Vilnius - Tbilisi from EUR 72 Stockholm - Vilnius from EUR 50 Stockholm - Rome from EUR 64 Stockholm - Minsk from EUR 73 Helsinki - Berlin from EUR 53 Helsinki - Warsaw from EUR 59 Helsinki - Rome from EUR 64 Copenhagen - Palanga from EUR 58 Copenhagen - Tallinn from EUR 70 Copenhagen - Moscow from EUR 76 Oslo - Belgrade from EUR 69 Oslo - Kiev from EUR 82 Oslo - Tel Aviv from EUR 101 ... and many more other destinations! Riga Oslo from EUR 20 Warsaw from EUR 30 London from EUR 32 Aalesund, Billund, Brussels, Copenhagen, Frankfurt, Gdansk, Helsinki, Stockholm, Umea from EUR 49 Amsterdam, Belgrade, Chisinau, Dusseldorf, Kaliningrad, Kaunas, Lappeenranta, Palanga, Tallinn, Tampere, Turku, Vilnius from EUR 58 Bergen, Berlin, Budapest, Hamburg, Kuopio, Milan, Minsk, Moscow, Odessa, Oulu, Rovaniemi, St.Petersburg, Stavanger, Vaasa, Vienna, Zurich from EUR 67 Athens, Munich, Paris, Tromso from EUR 71 Nice, Rome, Simferopol, Venice from EUR 79 Istanbul, Kiev, Madrid, Tbilisi from EUR 88 Barcelona from EUR 113 Tashkent from EUR 129 Tel Aviv from EUR 144 Dubai from EUR 160 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2011 Hot ponuda na aviokarte.hr, ZG-Moskva-ZG 200 eura (1500 kn), cijeli 10. i 11. mjesec čini mi se.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2011 Uopste mi ne deluje hot. Mozda jeste za Zagreb, ali iz BGa je cena od oko 200 evra redovna cena za povratnu kartu. Evo, recimo, u novembru Lufthansa i Austrian imaju povratne iz BGa sa presedanjem i za 165-180 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2011 Kompe, sajt je super samo jos kad bih znao ceski Hehe, ne znam ni ja ceski Otvaraj stranu preko 'google chrome' i odaberi gore 'translate' i prevesce ti na engleski. Npr. ponuda od 2.9. Budimpesta-L.A. od 444e je vise nego dobra... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2011 @ kompe Dobar je češki sajt. Cene karata gde se pominje promena destinacije za povratak ja ne mogu da pronađem. Možda ne znam dobro to da radim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2011 Uopste mi ne deluje hot. Mozda jeste za Zagreb, ali iz BGa je cena od oko 200 evra redovna cena za povratnu kartu. Evo, recimo, u novembru Lufthansa i Austrian imaju povratne iz BGa sa presedanjem i za 165-180 evra. u tom slučaju se ispričavam, od tu dugo nije bilo tako povoljnog leta pa rek'o dobra stvar... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2011 Samo ti postavljaj sta god mislis da je jeftino. Nemas se za sta ispricavati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2011 Uopste mi ne deluje hot. Mozda jeste za Zagreb, ali iz BGa je cena od oko 200 evra redovna cena za povratnu kartu. Evo, recimo, u novembru Lufthansa i Austrian imaju povratne iz BGa sa presedanjem i za 165-180 evra. u tom slučaju se ispričavam, od tu dugo nije bilo tako povoljnog leta pa rek'o dobra stvar... Naravno, nisam mislio nista lose, kao sto rekoh, vrlo moguce da je to povoljno za letove iz Zagreba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2011 Da li je ikad iko kupovao aviokarte na sajtu www.pelikan.hu? Posto sam nasao jako povoljne karte tamo, kojih vise nema na samom sajtu aviokompanije, pa bih zeleo da kupim. Kakva su iskustva? Jos jedna stvar koja me brine je sto od opcija za placanje nude Erste bank, CIB bank i OTP bank, kao i 'direct transfer to account' Ne znam kako bih se u to uklopio! Eventualno tim transferom, ali i to bi mi bila komplikacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2011 opet onih starih funjavih 90din za Bg-Memmingen.... veliki deo novembra... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2011 Nekoliko dana nakon što je stiglo obaveštenje da poljska aviokompanija LOT, uprkos ranijim najavama, zadržava liniju Beograd-Varšava i tokom zime, stigla je i promotivna akcija ove kompanije ka Varšavi i drugim poljskim gradovima. Putnici iz Beograda će moći od sada, u skladu sa raspoloživošću slobodnih mesta na letovima LOT-a, da rezervišu i kupe povratne aviokarte po veoma povoljnim cenama. Nova najniža cena povratne aviokarte do Varšave je 99 evra sa svim uključenim taksama i nadoknadom za izdavanje. Po ovoj ceni moguće je već sada kupiti kartu uz uslov da putovanje počinje posle 30. oktobra. Promotivne karte imaju važnost od jednog meseca, tj. povratak mora biti u okviru od 30 dana od dana polaska. Krajnji rok za završetak putovanja nije određen i to će zavisiti isključivo od planova putnika i raspoloživih mesta. Karte kupljene u okviru ove promocije nisu promenjive, odnosno neće biti moguće nakon izdavanja uraditi bilo kakvu promenut imena ili datuma putovanja. Takođe, karte se ne mogu refundirati ukoliko putnik iz bilo kog razloga ne otputuje. Pored Varšave do koje postoji direktan let iz Beograda, LOT je ponudio i povoljne cene do drugih poljskih gradova sa presedanjem na varšavskom aerodromu. U ponudi ove kompanije nalaze se i: Gdanjsk, Poznanj, Krakov, Katovice, Žešov, Ščećin i Bidgošć a povratna karta do njih će koštati od 119 evra sa svim uračunatim taksama i nadoknadom za izdavanje. Karte se po ovim cenama mogu kupiti u turističkim agencijima ili u predstavništvu LOT-a u Beogradu, agenciji "Travel Centar" (011/20-28-046) Izvor: www.aviokarta.net Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2011 LOT sad uvodi Dreamliner u flotu, valjda od 2012, tako da će biti baš lepo leteti preko Varšave za interkontinentalne destinacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2011 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/282346/Japan-mami-turiste-besplatnim-aviokartama Samo da jos daju neki link i objave kad je rok za prijavu, pa idemo svi u Japan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2011 pa praticemo ovde ;-) valjda cw neko objaviti ;-)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2011 Milan (LIN) New York (JFK) from € 249 Padova / Venice (VCE) New York (JFK) from € 249 AER LINGUS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2011 Ima i za 245 Salu na stranu, zanimljiv sajt, nisam ni znala do sad za njih... Hvala Abraskas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2011 500 eur povratna. To je kao povoljno? Koliko ja vidim Delta, Lufthansa, BA ... sve lete iz Milana za NY po nizoj ceni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2011 Nije da sam trazio ni da mi treba, ali sam mislio da je ovo cena za povratnu kartu pa reko da podelim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2011 Da je za povratnu odmah sutra bih se uputila Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2011 Potrebna mi je pomoc, treba mi prevoz iz berlina za povratak u srbiju oko 22. 23. oktobra. Trenutno mi internet nije dovoljno dostupan. Odgovaraju mi svi predlozi voz, bus, avion. Nasao sam orangeways do budimpeste za 40 eura i onda vozom do ns, JAT-om u jednom pravcu je 130 eura, da li neko zna za nesto jeftinije? Dok germanwings i flyniki sa airberlinom su skupi za ceo oktobar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2011 25og imaš za 100eur airberlinom... Ostalo, ništa jeftinije nisam mogao da nađem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2011 Ima Easyjet Berlin - Budimpešta za 70 eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2011 Ako mozes da ostanes dan duzë 24.10. Schoenefeld-Budapest 47e plus voz do NS..... ulazis sa svim do 80e 21.10 ili 24.10 Berlin-Stokholm 40e pa stokholm-bgd 50e sve oko 90e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2011 http://www.airfrance.com/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_paris.htm?WT.mc_id=581041&WT.z_levier=eml&WT.z_canal=B2C&utm_source=B2C&utm_medium=emailing&utm_campaign=AF_RS_seasonal_18oct2011 Pariz 68 evra. Evo i jos za udaljene destinacije http://home.edt02.net/emc/emchV4c/?c=100929-829761-769031-3-1699724-0-0-0x046be1739e0091c03-0-0-0-0-e210af7244c614f00d0ed809cf9ff3c28795cfc4484680035a2ddd8966c2459a%vt164 akcija traje do 23. Oktobra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites