Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Tickets

Cheap flight tickets

Low fare calendar

Flight + Hotel

Corporate tickets

Group tickets

StopOver tickets

Baltic Pass

Travel packages

Services

Manage booking

Check in online

airBalticBag

Pay for baggage

Meal pre-order

Airport Express

BalticTAXI vouchers

Concierge Service

Online payments for airBaltic services

Cargo

BalticMiles

Earning Points

Spending Points

Reward and Status Points

Membership levels

Business lounges

Retro claims

BalticMiles program

BalticMiles partners

BalticMiles shop

Travel information

Timetable

Route map

Live arrivals and departures

Service classes

Travel planning

Baggage

At the airport

On board

airBaltic destinations

Conditions of carriage for passengers and baggage

Regulation (EC) No 261/2004

We recommend

airBalticBag

New flights

Flights in cooperation with our partners

Enjoy Unique Travel Options from Optiontown!

BalticBike

LIVE RīGA

Extra services

Gift Voucher

Prepaid phone card

Medical care in Riga

City guide

airBaltic @ Social Media

About us

Corporate profile

Press room

Job offers

Gallery

airBalticTraining

Contact us

HOT DEALS

One looooong Cherry Tuesday all day & all night!

Fly cheaper with BalticMiles MasterCard!

The most popular destinations on SALE!

EuroBasket 2011

Home / HOT DEALS / One looooong Cherry Tuesday all day & all night!

One looooong Cherry Tuesday all day & all night!

You are always looking for a perfect deal, well here is one: Cherry Tuesday + Night sale = more time to choose & more great travel deals!

Book longer than usual: Tuesday, September 6, 00:00 - Wednesday, September 7, 09:00 (Riga time, GMT + 3).

Travel right away: September 15 - October 31 

Book your next perfect trip now!

Tallinn - Warsaw

from EUR 45

Tallinn - Frankfurt, Amsterdam

from EUR 57

Vilnius - Copenhagen

from EUR 49

Vilnius - Zurich

from EUR 55

Vilnius - Tbilisi

from EUR 72

Stockholm - Vilnius

from EUR 50

Stockholm - Rome

from EUR 64

Stockholm - Minsk

from EUR 73

Helsinki - Berlin

from EUR 53

Helsinki - Warsaw

from EUR 59

Helsinki - Rome

from EUR 64

Copenhagen - Palanga

from EUR 58

Copenhagen - Tallinn

from EUR 70

Copenhagen - Moscow

from EUR 76

Oslo - Belgrade

from EUR 69

Oslo - Kiev

from EUR 82

Oslo - Tel Aviv

from EUR 101

... and many more other destinations!

Riga

Oslo

from EUR 20

Warsaw

from EUR 30

London

from EUR 32

Aalesund, Billund, Brussels, Copenhagen, Frankfurt, Gdansk, Helsinki, Stockholm, Umea

from EUR 49

Amsterdam, Belgrade, Chisinau, Dusseldorf, Kaliningrad, Kaunas, Lappeenranta, Palanga, Tallinn, Tampere, Turku, Vilnius

from EUR 58

Bergen, Berlin, Budapest, Hamburg, Kuopio, Milan, Minsk, Moscow, Odessa, Oulu, Rovaniemi, St.Petersburg, Stavanger, Vaasa, Vienna, Zurich

from EUR 67

Athens, Munich, Paris, Tromso

from EUR 71

Nice, Rome, Simferopol, Venice

from EUR 79

Istanbul, Kiev, Madrid, Tbilisi

from EUR 88

Barcelona

from EUR 113

Tashkent

from EUR 129

Tel Aviv

from EUR 144

Dubai

from EUR 160

Hot ponuda na aviokarte.hr, ZG-Moskva-ZG 200 eura (1500 kn), cijeli 10. i 11. mjesec čini mi se..

Uopste mi ne deluje hot. Mozda jeste za Zagreb, ali iz BGa je cena od oko 200 evra redovna cena za povratnu kartu. Evo, recimo, u novembru Lufthansa i Austrian imaju povratne iz BGa sa presedanjem i za 165-180 evra.

Kompe, sajt je super samo jos kad bih znao ceski :)

Hehe, ne znam ni ja ceski :) Otvaraj stranu preko 'google chrome' i odaberi gore 'translate' i prevesce ti na engleski. Npr. ponuda od 2.9. Budimpesta-L.A. od 444e je vise nego dobra...

@ kompe

Dobar je češki sajt. Cene karata gde se pominje promena destinacije za povratak ja ne mogu da pronađem. Možda ne znam dobro to da radim.  :102:

Uopste mi ne deluje hot. Mozda jeste za Zagreb, ali iz BGa je cena od oko 200 evra redovna cena za povratnu kartu. Evo, recimo, u novembru Lufthansa i Austrian imaju povratne iz BGa sa presedanjem i za 165-180 evra.

u tom slučaju se ispričavam, od tu dugo nije bilo tako povoljnog leta pa rek'o dobra stvar...

u tom slučaju se ispričavam, od tu dugo nije bilo tako povoljnog leta pa rek'o dobra stvar...

Naravno, nisam mislio nista lose, kao sto rekoh, vrlo moguce da je to povoljno za letove iz Zagreba :mah:

Da li je ikad iko kupovao aviokarte na sajtu www.pelikan.hu? Posto sam nasao jako povoljne karte tamo, kojih vise nema na samom sajtu aviokompanije, pa bih zeleo da kupim. Kakva su iskustva? Jos jedna stvar koja me brine je sto od opcija za placanje nude Erste bank, CIB bank i OTP bank, kao i 'direct transfer to account' :? Ne znam kako bih se u to uklopio! Eventualno tim transferom, ali i to bi mi bila komplikacija.

opet onih starih funjavih 90din za Bg-Memmingen.... veliki deo novembra...

Nekoliko dana nakon što je stiglo obaveštenje da poljska aviokompanija LOT, uprkos ranijim najavama, zadržava liniju Beograd-Varšava i tokom zime, stigla je i promotivna akcija ove kompanije ka Varšavi i drugim poljskim gradovima.

Putnici iz Beograda će moći od sada, u skladu sa raspoloživošću slobodnih mesta na letovima LOT-a, da rezervišu i kupe povratne aviokarte po veoma povoljnim cenama.

Nova najniža cena povratne aviokarte do Varšave je 99 evra sa svim uključenim taksama i nadoknadom za izdavanje. Po ovoj ceni moguće je već sada kupiti kartu uz uslov da putovanje počinje posle 30. oktobra.

Promotivne karte imaju važnost od jednog meseca, tj. povratak mora biti u okviru od 30 dana od dana polaska. Krajnji rok za završetak putovanja nije određen i to će zavisiti isključivo od planova putnika i raspoloživih mesta. Karte kupljene u okviru ove promocije nisu promenjive, odnosno neće biti moguće nakon izdavanja uraditi bilo kakvu promenut imena ili datuma putovanja. Takođe, karte se ne mogu refundirati ukoliko putnik iz bilo kog razloga ne otputuje.

Pored Varšave do koje postoji direktan let iz Beograda, LOT je ponudio i povoljne cene do drugih poljskih gradova sa presedanjem na varšavskom aerodromu. U ponudi ove kompanije nalaze se i: Gdanjsk, Poznanj, Krakov, Katovice, Žešov, Ščećin i Bidgošć a povratna karta do njih će koštati od 119 evra sa svim uračunatim taksama i nadoknadom za izdavanje.

Karte se po ovim cenama mogu kupiti u turističkim agencijima ili u predstavništvu LOT-a u Beogradu, agenciji "Travel Centar" (011/20-28-046)

Izvor: www.aviokarta.net

LOT sad uvodi Dreamliner u flotu, valjda od 2012, tako da će biti baš lepo leteti preko Varšave za interkontinentalne destinacije. :)

pa praticemo ovde ;-) valjda cw neko objaviti ;-))

Milan (LIN)                 New York (JFK) from € 249

Padova / Venice (VCE) New York (JFK) from € 249

AER LINGUS

Ima i za 245  ;D

Salu na stranu, zanimljiv sajt, nisam ni znala do sad za njih... Hvala Abraskas

500 eur povratna. To je kao povoljno? Koliko ja vidim Delta, Lufthansa, BA ... sve lete iz Milana za NY po nizoj ceni.

Nije da sam trazio ni da mi treba, ali sam mislio da je ovo cena za povratnu kartu pa reko da podelim.

Potrebna mi je pomoc, treba mi prevoz iz berlina za povratak u srbiju oko 22. 23. oktobra. Trenutno mi internet nije dovoljno dostupan. Odgovaraju mi svi predlozi voz, bus, avion.

Nasao sam orangeways do budimpeste za 40 eura i onda vozom do ns, JAT-om u jednom pravcu je 130 eura, da li neko zna za nesto jeftinije? Dok germanwings i flyniki sa airberlinom su skupi za ceo oktobar.

25og imaš za 100eur airberlinom... Ostalo, ništa jeftinije nisam mogao da nađem.

Ako mozes da ostanes dan duzë 

24.10. Schoenefeld-Budapest 47e plus voz do NS..... ulazis sa svim do 80e

21.10 ili 24.10  Berlin-Stokholm  40e    pa stokholm-bgd 50e  sve oko 90e