Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

Da li postoji neka low cost avio kompanija u srednjoj americi? Dakle nesto slicno wizair-u.

Edited by Zoki28

Pozdrav,

da li neko moze da mi pomogne...trazim sto jeftiniji let za Edinburg iz Bg-a...idealno bi bilo u februaru 13-16...mozda sam poranila...ali ako ima ranije nesto povoljno,....isla bih...na par 4-5 dana.

Let iz Bg-a ne postoji direktan, presedanje se izgleda naplacuje ::crazy:  preskupo............. a nesto kao preko Wizz-a do Londona pa dalje ili cekam previse (a putovacu sa detetom od 4 god i muzem, da) ili odlazak ok a povratak previse novca (ili obrnuto), ili opet Wizz do negde Nemacke pa dalje opet tako neki problem...Nije mi frka da cekam par sati preko dana, ali noc jeste...Nije mi problem ni da putujem iz Nisa ili Temisvara, samo da uskladim letove....eto...hvala svakom ko se iscima da nam pomogne...

mananna ne kapiram bas ovo: Presedanje se naplacuje.... 

No dobro, skyscanner.de, 230eur je karta povratna. http://goo.gl/AwWgGievo npr jedna od kombinacija... 

Beograd - Paris - Edinburgh u odlasku (50min u Parizu)

Edinburgh - Amsterdam - Beograd (1h30min u Amsterdamu)

Wizzom i slicnim drugim kombinacijama ce izaci mozda 50ak EUR jeftinije ali nije vredno gubljenja vremena.

Hvala traveleasy,

da, to su cene sa kojima sam se i sama sretala...ja se sve nadam bice nesto jeftinije....

Inace, za presedanje koje se naplacuje...sala mala...vise se odnosilo na trosak izmedju letova, tipa prenociste, prevoz do istog itd....

Moze li se naci i gde karta do Tivta u jednom smeru sad u petak 7.8.za popodnevni ili vecernji let za manje od 100e?

Mogao si da proveris na sajtu airserbie i montenegro airlinea, nije tesko...

Odlazak: Belgrade-Tivat

Fri, August 7

06:15                    Belgrade (BEG)

07:20                    Tivat (TIV)

€74,78

09:40                    Belgrade (BEG)

10:45                    Tivat (TIV)

€97,78

13:45                    Belgrade (BEG)

14:40                    Tivat (TIV)

€97,78

16:55                    Belgrade (BEG)

17:50                    Tivat (TIV)

€90,78

Edited by mveruovic

Ako može mala pomoć, tražim i sama ali već mi se zavrtelo u glavi. Beograd - Bolonja ili Beograd - Verona. Datumi su odlazak 16, 17 ili 18 avgust, povratak 29, 30 ili 31. avgust.

Znam da ima iz Temišvara Wizz ali htela bih da izbegnem cimanje Geom. Htela bih da izbegnem i noćenje na Fiumićinu, ako je moguće.

P.S. Dešavalo mi se da mi Wizz karta + za kofer + Gea izađe isto ili malo jeftinije nego iz Beograda regularnim kompanijama, ali ovog puta je izgleda baš teško.

Možda se neko od vas bolje snalazi od mene  flowers:: 

Hvala

Joj Draganče, hvala ti za link. Možda ga iskoristim nekom prilikom. Ali sada... pri pomisli da bih izašla sa nogama ko balvanima... :wacko:

E... :sad: Duya, zakon ponude i potražnje, očigledno. Avgustovske cene, uvek ludilo. 

Hvala ti, traveleasy. Da, videla sam i ja tu opciju i to je najjeftinije što sam našla. Probaću da pomerim datume, mada ne znam da li ću uspeti. Thanks.

Nisam do sada putovala Alitaliom, kakva su vaša iskustva, da li ima šanse da padne neka cena, bar da dođe na ovu ali drugi datumi? Da li se cene menjaju ili je to to, mogu samo na gore da idu?

Obzirom da ti je planirani put za 10-ak dana, pritom, usred letnje sezone, nerealno je ocekivati da ce biti povoljnije. Zato sam i predlozio autobus(sto, inace, retko kad cinim :) ), jer je znatno jeftinija opcija. Ili, da probas da iskombinujes, ka tamo bus, a povratak avion, ili obrnuto? 

Tako sam i mislila, hvala ti Draganče.

Ispalo je da je prvi dan kad mogu da krenem, ipak 16.8. :sad: tako daaa... najjeftinije što danas vidim je 304 evra 16-31.8. :huh:

Uz neku od vaših kombnacija koje često viđam ovde, otišla bih u Indoneziju za te pare! lol::

Edited by Floria

Sjajan si traveleasy! I ja sam mislila i o vozu. Sad gledam na Skyscanneru, ima 16-31.8. za 290 Bg-Bolonja preko TUI-a. Jeste li kupovali karte preko njih? Kakvi su, sigurni?

Trip air, neko kupovao? Valjda su svi ok.

Edited by Floria