Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Meni je radio, sa njega sam skinula tabelu sa datumima i cijenama po datumima koje su linkovane sa expediom. Ako nekome treba neka se javi da saljem tabelu. :)

A kako stici od Sao-Paola do Lime?

Најбезболније

Nije uopste bezbolno, ni jeftino :) Jeftinije su ove karte od Evrope do Lime nego iz Sao Paola do Lime.

Zna li neko jel postoji low cost u Juznoj Americi?

U kojoj zemlji konkretno?

Kontao sam da opsetim Rio, pa da obidjem Montevideo, Sao Paolo, Buenos Aires... Jel,ima iz Perua, Lima - Rio na primer?

Jel,ima iz Perua, Lima - Rio na primer?

Samo jedna kompanija leti direktno na toj ruti - TACA - i nije low-cost [one way je preko €600]

Jel,ima iz Perua, Lima - Rio na primer?

Samo jedna kompanija leti direktno na toj ruti - TACA - i nije low-cost [one way je preko €600]

Ima i drugih kompanija koje lete na toj ruti, mozda ne direktno, ali, znatno jeftinije, svakako. Recimo, nedavno je bila promocija kod TAMa, Rio-Lima je kostalo oko 200 i nesto evra, sto je super cena za tu destinaciju.

Rio-Sao Paolo - ima gomila letova, a mozes i busem, koji kosta oko 30 evra po smeru. Avion je obicno malo skuplji.

Za Montevideo - leti vise kompanija, GOL, TAM i jos poneke, uglavnom sa presedanjem. Prosle godine sam bio tamo, platio oko 130 evra povratnu, na promociji.

Za Buenos Aires iz Sao Paola - pored ovih navedenih, uzeti u obzir i Turkish airlines, kao i Qatar airways, koji su nedavno usli na trziste i nude dosta povoljne cene na promocijama, barem sad u pocetku

Ako te zaista zanimaju te destinacije i cene, generalni savet je da lajkujes stranicu "Melhoresdestinos" na FBu i dobijaces sva obavestenja o promocijama iz Brazila ka Juznoj Americi i ostalim delovima sveta, odlican je sajt. Na portugalskom je, ali, koristi google translate

Hvala za informacije.

Kontam da ce nam Brazilci konacno ukinuti vize, pa rekoh da iskoristim priliku. Zato sada pratim situaciju prema juznoj Americi. Valjda ce uleteti neka dobra kombinacija.

Jetairfly ima last minute ponude ka Kubi iz Brisela, polazak 26 marta povratak 2 ili 9 aprila za 400e...

Ako nije tajna,koliko unapred su bile ove karte za Singapur i Limu? Takve varijante stvarno treba iskoristiti ko god je u  mogucnosti.

Ja sam uzeo kartu za Limu 44 dana ranije, ali vidim da je [ove nedelje] bilo nekih i 24 dana pre puta [kao i nekih dosta kasnije].

Flights to Southeast Asia from Milan and Rome with Etihad Airways for only €315 & up (April – June)

Sample Dates:

Milan to Jakarta (€315): 8 – 23 April,

Rome to Jakarta (€319): 8 – 23 April

Open-Jaw Sample Date:

Milan – Bangok, Jakarta – Milan (€388):  8 – 23 April

http://www.holidaypirates.com/flights/flights-southeast-asia-milan-rome-etihad-airways-315-april-june

Last minute ponuda Jetairfly iz Brisela do Varadera (KUba) za samo 365e.  Polazak 5. aprila povratak 19. aprila.

otisla vec ova karta...sad je 615 eu  :psuje:..

btw, za abu dabi ne treba tranzitna viza ako se ostaje u tranzitu krace od 24 h ( pustaju i nekoliko sati duze  ;) ), a posto su ovde 2 kompanije,ali vezan let, onda se prtljag automatski prebacuje iz jednog aviona u drugi..ukoliko bi morao da se podigne prtljag, onda bi svakako trebala tranzitna viza..ili da ne stavljate prtljag u avion, nego nosite kao rucni..sto sam upravo ja u januaru i uradio, jer sam bas u abu dabiju cekao 29 sati na let za BKK ( leteo sam sa 2 nepovezane karte)....nikom ne bi preporucio ovu ludost heheheh najsmorniji aerodrom na kome sam u zivotu bio,a  nigde ne mozete ni da udahnete svezi vazduh od spolja...a klupe su odvojene rukodrzacima  :LOLLL:, tako da od spavanja nema skoro nista heheh