Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Pozdrav svetski putnici. Moze mala pomoc, hteo bih nekako da se dogegam do singapura recimo decembar 19,20,21 i povratak januar 10,11,12 (ovo su recimo okvirni datumi naravno da cena karte diktira sve). Pa me zanima cisto okvirno sta da ocekujem sto se tice cene koja su vasa iskustva, da znam da planiram neki budzet. Takodje, opet okvirno, ako znate koje rute da radeovno proveravam ili koje avio kompanije su podlozne tome da daju neke akcijske karte ka singaputu , ili pak tajlandu (pa cu lako air asiom do sing. za 30e) prosvetilte me. :) Poz svima!

^^

Budimpesta - Kuala Lumpur, SEP-NOV, 450eur Turkishom.

Budimpesta - Bangkok, DEC-MAR, 500eur Qatarom.

Budimpesta - Tokio *HND - DEC-MAR, 440eur Qatarom.

ima li neko ideju kako "ubosti" povoljnu kartu za kraj januara Sajgon -Teheran . sve koje nalazim em dugo em skupo

^Pa imas qatar za nesto manje od 490eur (jedan pravac), mozda jeste skupo, ali dugo nije :) 12 sati leta ukupno, sa 1h25m presedanjem u Dohi.

Kayak.de 26.01

Varsava - Yangon - Budimpesta cca 500-520eur. Moze i obrnuto, Budimpesta - Yangon - Varsava za istu cenu. Ima dosta datuma od septembra ove do aprila sledece god.

Ebookers.at

1702255298.png

Ovako podesiti pretragu.

Edited by traveleasy

Jel video neko dobre cene do njujorka, iz evrope? Polazak 18, 19, 20, 21. Avgust...povratak nebitan, dokle god moze da se menja datum uz razumnu nadoknadu hehe. Hvala unapred

Jel video neko dobre cene do njujorka, iz evrope? Polazak 18, 19, 20, 21. Avgust...povratak nebitan, dokle god moze da se menja datum uz razumnu nadoknadu hehe. Hvala unapred

Pogledaj Skandinaviju: STO, OSL, CPH.

High sesaon datumi ... Decembar - Mart 15e, Beg-BKK/BKK-Mxp = 500eur ili Beg-BOM/BOM-Mxp za 450

Edited by traveleasy

Traveleasy, da te opet pitam ima li jeftinih karata iz Bangkoka za Japan pocetkom aprila?

Hvala.

da li agencije i sajtovi za prodaju karata daju promocije i popuste za novu godinu ili tada obicno skoce cene jer svi navale na odmor i sta ti ja znam gde jos?

Traveleasy, da te opet pitam ima li jeftinih karata iz Bangkoka za Japan pocetkom aprila?

Hvala.

Jetstar : BKK-Fukuoka, 245eur 1-10april. ili 24.03-02.04 za 180

Edited by traveleasy

Budapest - Bangkok 506 Eur - decembar, januar, februar, moze da se uhvati i NG, Qatar Airlines :)

^imas to na prethodnoj strani, ali nije lose ponoviti :)

http://www.fluege.de Berlin - Sirajganj (Bangladesh), oznaka aerodroma SAJ, sep/otk/dec - 350-380 EUR.

Budimpesta - Zapadna obala (LA, San Diego, Santa Ana, Las Vegas, Phoenix ... ) 530-550 EUR, orbitz.com ili britishairways od oktobra pa na dalje...

Istocna obala slicne i nesto nize cene (Miami, Tampa, Washington, NYC, Boston) isti period.

Budimpesta - Delhi u januaru - 460eur http://www.kayak.com/flights/BUD-DEL/2015-01-03-flexible/2015-01-23-flexible

Zagreb - Bangkok u januaru (a mozda i pre i kasnije) http://www.kayak.com/flights/ZAG-BKK/2015-01-04/2015-01-22 - 530eur, ali cekanje u Moskvi po cca 15sati

Edited by traveleasy

Hvala.

Bangkok - Don Mueang  to  Osaka - Kansai * Airasia * 5. April * 118e

Bangkok - Don Mueang  to  Osaka - Kansai * Airasia * 5. April * 118e

Vec kupljeno, ali hvala na opomeni.  :spot:

Da li je sigurno kupovati kartu preko sajta edreams.com? Citala sam neke lose komentare pa me zanima skorije iskustvo posto hitno moram da kupim kartu do Varsave a na tom sajtu je najpovoljnija? Datum je 29.9.-20.10.

Da li je sigurno kupovati kartu preko sajta edreams.com? Citala sam neke lose komentare pa me zanima skorije iskustvo posto hitno moram da kupim kartu do Varsave a na tom sajtu je najpovoljnija? Datum je 29.9.-20.10.

meni su pre nedelju dana ponistili regularnu kupovinu, i drzali 2 dana pare na njihovom racunu....a potom sam tu istu kartu normalno kupio preko ebookers, i sve je bilo u redu...naravno, par desetina evra skuplju, jer su mi 2 dana edreamsovci blokirali pare...