Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let.

u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno

u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno

Od samog pocetka (april 2011) kada je nastao program Wizz Xclusive Club pa do danas nije se menjalo: maksimalan broj putnika po rezervaciji je 10 (vlasnik naloga Wizz Xclusive kao obavezan putnik + 9 saputnika).

U moru informacija sve se pomesa.

@hekata, verujem da se mislila na wizz bank account preko koga moze samo 5 karata.  :roll:

Sta se bre izvinjavas... 580 postova si nekom pomogla pa imas i ti pravo da lupis nesto u tih 5... mada, pretera ga kume sa tom cifrom od 5  lol:: lol:: lol:: lol:: lol::

:) evo necu da se vise izvinjavam, inace se shvatiti kao trolovanje topika :) bice da sam ostala bez doze lozovace, mada mi kolega obecao da ce mi dati "citava " 2 dcl domace, unapred se veselim :)))
  • 1 month later...

jel su menjali pravila? jel ja kao vlasnik kartice moram da budem u avionu sa ljudima kojima sam kupio kartu?

isplati se kupiti ljudima i sebi kartu (koju necu iskoristiti)...

clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let.

E super Hvala, zbunio me malo ovaj post!

pozdrav

sada je valjda uvedeno i novo pravilo

НОВИ WIZZ DISCOUNT CLUB !

Поштовани путници,

Wizz Air је побољшао WIZZ Xclusive Club програм и представља га под новим именом: WIZZ Discount Club! Од сада ће чланови имати приступ гарантованом попусту од 10 € по лету у једном правцу* за годишњу накнаду од само 29,99 €.

Uskoro ce se pojaviti knjiga u 3 toma "Uputstvo za kupovinu karte i kako odleteti Wizz Air-om"

Pa prijavi se za mail notifikacije od wizza

Prijavljena sam ja vec dugo vremena na njihov Newsletter, i to sa dve mail adrese, ali vise mi ne stize info u vezi sa ovim popustima vec mesecima....ne znam iz kog razloga. Hvala u svakom slucaju.

Da li ima dobrovoljaca koji bi mi kupili kartu sa WIZZ KARTICOM ?

ili WIZZ DISCOUNT

Leti se 18 decembar

Sofija - Madrid

a posle idem do LIsabona :)

(bilo bi oko 60 evra ukupno)