September 8, 201212 yr clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let.
September 9, 201212 yr u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno
September 9, 201212 yr u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno Od samog pocetka (april 2011) kada je nastao program Wizz Xclusive Club pa do danas nije se menjalo: maksimalan broj putnika po rezervaciji je 10 (vlasnik naloga Wizz Xclusive kao obavezan putnik + 9 saputnika).
September 9, 201212 yr U moru informacija sve se pomesa. @hekata, verujem da se mislila na wizz bank account preko koga moze samo 5 karata.
September 10, 201212 yr Sta se bre izvinjavas... 580 postova si nekom pomogla pa imas i ti pravo da lupis nesto u tih 5... mada, pretera ga kume sa tom cifrom od 5 lol:: lol::
September 10, 201212 yr evo necu da se vise izvinjavam, inace se shvatiti kao trolovanje topika bice da sam ostala bez doze lozovace, mada mi kolega obecao da ce mi dati "citava " 2 dcl domace, unapred se veselim ))
October 30, 201212 yr jel su menjali pravila? jel ja kao vlasnik kartice moram da budem u avionu sa ljudima kojima sam kupio kartu? isplati se kupiti ljudima i sebi kartu (koju necu iskoristiti)...
October 30, 201212 yr Ne moras. Svako dobije svoju kartu I ne putujete kao grupa nego samo ko se pojavi.
October 30, 201212 yr clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let. E super Hvala, zbunio me malo ovaj post! pozdrav
October 30, 201212 yr sada je valjda uvedeno i novo pravilo НОВИ WIZZ DISCOUNT CLUB ! Поштовани путници, Wizz Air је побољшао WIZZ Xclusive Club програм и представља га под новим именом: WIZZ Discount Club! Од сада ће чланови имати приступ гарантованом попусту од 10 € по лету у једном правцу* за годишњу накнаду од само 29,99 €.
October 30, 201212 yr Uskoro ce se pojaviti knjiga u 3 toma "Uputstvo za kupovinu karte i kako odleteti Wizz Air-om"
November 2, 201212 yr Pozdrav svima! Da li moze neko da javi cim Wizz air objavi svoj sledeci popust? Hvala puno!
November 2, 201212 yr Pa prijavi se za mail notifikacije od wizza Prijavljena sam ja vec dugo vremena na njihov Newsletter, i to sa dve mail adrese, ali vise mi ne stize info u vezi sa ovim popustima vec mesecima....ne znam iz kog razloga. Hvala u svakom slucaju.
November 10, 201212 yr Da li ima dobrovoljaca koji bi mi kupili kartu sa WIZZ KARTICOM ? ili WIZZ DISCOUNT Leti se 18 decembar Sofija - Madrid a posle idem do LIsabona (bilo bi oko 60 evra ukupno)