Posted September 29, 2013 Mislim, ali odluka je tvoja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2013 Da, ali hvala ti svakako. Bila mi je potrebna procena vas koji češće putujete. Naravno, znam da nema pravila. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 Kakav maler!!! Juče kupila karte, a danas 20% popusta za članove, a sutra će verovatno i za nas ostale. Pih!!! Bio je popust 25. septembra, ko bi reko da će sada opet? Je l to česta praksa da se tako brzo ponovi popust? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 Nemoj se nervirati unapred. Oni podignu cene pa onda, kao, daju popust. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 Ajd, videću sutra kako sam prošla, ja platila 6200 povratnu samo karta + Large Cabin Bag 2200. Mnogi postovi ovde potvrđuju to što kažeš, da podignu cenu pa onda kao daju popust. Mangupska posla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 Putnici dragi, ima li neko ideju kako da prenesem zvucnik (20kg, 66 x 42 x 41 cm) iz Pariza za BG ? On staje u kofer ali je problem sto ce u WIZZu da ga tumbaju kao ostali prtljag ( znaci katastrofa). Ima li fora da ga nekako zastitim ,doplatim, predam kao ...nesto ... pa da citav stigne do SRB ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2013 ako bas hoces da taj zvucnik (Boze dragi, sta sve nosimo sa sobom, prevazisla si i mene) unese u kabinu, onda je jedini nacin da kupis kartu za voljeni zvucnik, tako sto ces u polje za ime putnika staviti EXST a tvoje prezime u polje za prezime. Bar tako pise na sajtu wizza, ako ces kao predati prtljag , ne znam sta da ti kazem, tu niko ne moze da ti garantuje, jedino da probas da ga uvijes u onu plastiku sto ima vazdusne jastucice ili tako nesto, izolujes stiroporom...ili jednostavno, posto si u Parizu, probaj da se dogovoris sa nekim od vozaca autobusa koji voze na liniju za Beograd da ti preveze uz razumnu nadoknadu, sto ce sigurno biti jeftinije od zezanja sa prtljagom u avionu, Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2013 Nigde mi ne nudi da ukucam broj pasosa pri check-inu. Cim sam kliknuo accept odradio mi je check in i stoji mi prazno kod broja pasosa?!?! Jel se cekirao neko skoro ? Let je BG-PARIZ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2013 U poslednje vreme na nekim letovima uopšte ne traže broj pasoša. Meni se dešavalo (između ostalog i za Pariz) i sve prođe ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2013 OK, hvala Odoh da zavrsim chekiranje ondaK Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2013 Za let u prvoj polivini septembra Beograd - Krf trazen je broj pasosa, kao i famozno ubacivanje broja vize. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2013 Vidim da u Bg wizz nudi "prevoz od aerodroma na kućnu adresu" za 8,5 evra. Da li neko zna o kakvom prevozu se radi? Kombi, taksi, grupni, individualni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2013 Bezobrazluk ,baš su ga zadrapili sa cenom Ma to je verovatno mini bus wizzovski šta drugo može biti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2013 Bezobrazluk ,baš su ga zadrapili sa cenom Ma to je verovatno mini bus wizzovski šta drugo može biti ja stizem u ponoc i treba da se prebacim do banovog brda... tako da nemam bas mnogo opcija.. ovo je ipak jeftinije od taksija, ali ipak ne bih da me voze po celom bg... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2013 Prevoz je kombijem (grupni) i to je odlična cena za sve što je dalje od Novog Beograda. Mislim u poređenju sa taksijem npr. , posebno što je u to doba verovatno teško naći "običan" taksi koji će da vozi po taksimetru (mada je i ta varijanta do Banovog Brda skuplja), već si osuđen na onaj sa vaučerom od 1800 dinara. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2013 ja stizem u ponoc i treba da se prebacim do banovog brda... tako da nemam bas mnogo opcija.. ovo je ipak jeftinije od taksija, ali ipak ne bih da me voze po celom bg... javi kad stigneš ,da čujemo kako si prošla sa wizzovskim mini busom da ne bude wizz-šizz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2013 dragi sapAtnici, danas i sutra na Wizzu 20% e sad jedno pitanje, ako se neko seca, da li je cena za CLANOVE bolja drugog dana popusta (kad popust vazi za sve), tj. dal se neko seca daju li drugog dana standardan popust za clanove na onu snizenu cenu koju ce dati sa popustom za sve? drugim recima, 10% na 20% il ne? tnx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2013 Hm... kod wizza postoji ono da se mora uplatiti 24h po izvršenju rezervacije. Šta ako je rezervišem/kupim kartu sada (petak uveče), pa onda dolazi vikend... mogu platiti tek u ponedeljak. To je više od 24 sata. Jel se vikendi računaju? Pretpostavljam da neće praviti probleme, ali ne bih ni da pretpostavljam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2013 Neće praviti probleme. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Danas 20%! Srecno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2013 Jedno pitanje, kod kupovine karte, kad dodam prtljag za cekiranje, jel treba da dodam i onu opciju cekiranja na aerodromu, valjda se podrazumeva da cu se cekirati na aerodromu ako imam kofer koji ne ide u kabinu? To znaci i da placam i prtljag i aerodromski check in ili se sve podvodi pod stavku prtljaga? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2013 Ne podrazumeva se. Odaberi opciju čekiranja preko neta. Na aerodromu čekiraš plaćeni prtljag. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2013 Rezervisala sam kartu preko WizzAir-a i odabrala plaćanje bankovnom doznakom. Platila sam isti dan i pare su skinute sa računa. Prošlo je 7 dana nije mi stigla potvrda, zvala sam njihov call centar, držali su me dva puta po 5 minuta (lopovi) i prekinuli. Da li je neko imao sličan problem i zna šta da radim sada da dobijem tu potvrdu, počinje da me hvata panika Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites