Posted March 31, 2016 dakle, kupio si kartu pre nego što si postao član po punoj ceni. posle toga dobijaš ponudu za besplatno članstvo. zašto si ponovo pravio rezervaciju? koliko si ukupno platio wizzairu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 31, 2016 Nisam ponovo pravio rezervaciju. Kada udjem sada na rezervaciju koja je aktivna odnosno za koju sam platio. Ukupno sam im platio 12.596,00 din odnosno 110e. Toliko mi je i skinuto sa racuna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 31, 2016 (edited) Clanarina u Wizz clubu se obicno placa i iznos je valjda negde oko 30-40 evra. Kad platis clanstvo, ono se obicno vec kupovinom jedne povratne karte isplati, jer su karte za clanove obicno jeftinije, npr 5-20 evra po smeru(sve cifre su priblizne, ne znam tacno u evro). Svaka sledeca kupovina u narednih godinu dana je samo usteda. Ono sto je moguce da se tebi desilo je da si kupio karte po redovnoj ceni, a da su ti naknadno ponudili clanstvo gratis. Jasno ti je valjda zasto. Dakle, ti si kupio karte po punoj ceni, a da si ih kupio kao clan Wizz cluba, platio bi 30-40 evra manje. Onu su ti onda to clanstvo naknadno ponudili navodno gratis, a u stvari si ga platio. Tebi svejedno, platio bi svakako isti iznos, ovako si za te pare i clan, tako da ubuduce imas samo ustedu. Nisam ranije cuo da na taj nacin nude clanstvo, ali, na osnovu onog sto si rekao, to je ono sto ti se najverovatnije desilo. Dakle, opusteno, uzivaj i putuj sto vise u narednih godinu dana Druga opcija, na osnovu ove slike sa ciframa, je da su ti naplatili i clanstvo, a da ce ti to naknadno i skinuti sa kartice. Nadam se da nije tako, ako vec rekose da je gratis Edited March 31, 2016 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2016 Evo i tog Screenshot-a Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2016 Dobro, to je to, onda je free Dakle, verovatno je posredi onda prva teroija koju sam izneo. Sad, koristi beneficije koje ti to clanstvo nudi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2016 (edited) On 28/3/2016 at 11:47 AM, Deja said: U slucaju da mi otkazu povratni let da li Wizz moze da mi refundira novac na Internet karticu? Ako nekome bude trebala ova informacija, da, Wizz može da refundira novac na internet karticu, barem je tako bilo sa Intesinom karticom. Edited April 6, 2016 by Indigo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2016 Pozdrav, danas je bila akcija da se svako drugo sediste plati upola cene, medjutim, zbog nekih problema sa karticom nisam uspela da iskoristim akciju. Zanima me, jer do sada nisam putovala Wizz-om, koliko cesto se organizuju ovakve akcije? Da li mogu ocekivati jos neku akciju, let koji mi treba je za 3 meseca. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 13, 2016 koliko ja znam ovo je prva takve vrste. akcije sa 20% popusta za članove woz cluba su vrlo česte, na primer jedanput mesečno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2016 Pozdrav forumasi, opet ja Naime posle skoro 20 dana cekanja dobio sam VISA electron karticu i isti dan kada sam je dobio ( juce ) odmah sam uplatio novac za kupovinu karte i poslusao sam vas savet i uplatio sam dosta vise od cene karte. Radnica u banci mi je rekla da novac koji sam uplatio u banci mogu odmah da koristim za placanje na internetu. E sad, desio se problem da kada hocu da platim kartu, izbacuje mi da je u pitanju neka greska i odbija mi placanje. Proveravao sam vise puta i msm da sam sve dobro uradio i probao sam i sa evrima i sa dinarima i opet nece. E sad moje pitanje je da li treba da prodje 24h od dana kada sam uplatio novac za karticu da bih mogao da je koristim na internetu? Sto se tice CVV broja, sa druge strane kartice( pored potpisa) imam 2 broja jedan je cetvorocifreni a drugi trocifreni, ukucao sam taj trocifreni sto su mi trazili. Pretpostavljam da je broj kartice onaj veliki broj ispod čipa kartice( 16 cifara) I jos jedno pitanje, ne mogu nikakao da otvorim nalog za internet bankarstvo na sajtu Intese, ali pretpostavljam da to nema veze sa kupovinom karte za Wizz air. Unapred zahvalan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2016 mozes istog sekunda kad uplatis pare da koristis karticu na internetu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2016 Da bi koristio karticu koja je skroz nova potrebno je obicno oko 24 sata da prodje da se aktivira ista. Nakon toga svaki put pare postaju dostupne u istom sekundu nakon sto uplatis na racun. Za net bankarstvo moras od njih da uzmes kovertu sa podacima sa kojima se logujes. Taj pozadi cetvorocifreni broj je poslednje 4 cifre tog velikog broj kartice. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2016 On 12.4.2016. at 1:24 AM, kokica74 said: Pozdrav, danas je bila akcija da se svako drugo sediste plati upola cene, medjutim, zbog nekih problema sa karticom nisam uspela da iskoristim akciju. Zanima me, jer do sada nisam putovala Wizz-om, koliko cesto se organizuju ovakve akcije? Da li mogu ocekivati jos neku akciju, let koji mi treba je za 3 meseca. 19.maja je rodjendan wizz air kompanije pa verujem da ce biti popusta kao i svake godine.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2016 1 hour ago, mveruovic said: Da bi koristio karticu koja je skroz nova potrebno je obicno oko 24 sata da prodje da se aktivira ista. Nakon toga svaki put pare postaju dostupne u istom sekundu nakon sto uplatis na racun. Za net bankarstvo moras od njih da uzmes kovertu sa podacima sa kojima se logujes. Taj pozadi cetvorocifreni broj je poslednje 4 cifre tog velikog broj kartice. Hvala, pretpostavio sam da cu morati da sacekam 24h, probacu veceras. Aha, nisam znao da od njih moram da uzmem podatke za net bankarstvo, hvala puno na inofrmacijama Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2016 Pozdrav svima, uspesno sam kupio kartu, zahvaljuci vasim savetima E sada hteo sam da vas pitam da li neko ima neku sliku kako izgleda Wizz-ova sprava za merenje prtljaga tacnije ta kutija gde stavljamo prtljag? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2016 50 minutes ago, Deja said: Pozdrav svima, uspesno sam kupio kartu, zahvaljuci vasim savetima E sada hteo sam da vas pitam da li neko ima neku sliku kako izgleda Wizz-ova sprava za merenje prtljaga tacnije ta kutija gde stavljamo prtljag? Jesi probao googlati? Meni je 30 sec trebalo Video Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2016 (edited) Da li ste čuli da je neko vraćen iz Temišvara (nije mu bilo dozvoljen da otputuje) ako je imao kartu u jednom smeru? Italija je u pitanju i već mi je pun pasoš pečata odande pa se nadam da će shvatiti da ako sam želela da ostanem ilegalno, to sam mogla do sada nekoliko puta. Inače, potpuno sam iznenađena činjenicom da karta u jednom smeru kod regularnih kompanija košta duplo ili trostruko više od povratne! Edited April 19, 2016 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2016 leteo sam puno puta iz tm za italiju i nikad mi niko nije tražio povratnu kartu tamo. a tražili su mi kada sam sletao u italiju, nemačku, švajcarsku, francusku.... ali svakako ne uvek Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2016 (edited) Stvarno? Tražili ti u Italiji? Baš čudno, meni nisu nikada tamo tražili. I šta ako nemam? Da li je onda bolje da se kupi povratna pa da se ne iskoristi? Stvar je u tome da bih ja otišla na duže, ali svakako da ne prekoračim ono pravilo 90 u 180 dana, ali ne znam ni kada ni kako ću se vraćati (kojim prevozom), pa bih zato kupila kartu u jednom smeru. P.S. Pitali me samo jednom u Malmeu na aerodromu da li imam povratnu kartu. Edited April 19, 2016 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2016 Do sada jedino u Malmeu su mi tražili povratnu kartu i brojali pečate i slično iskustvo sam imao u Helsinkiju kada sam se vraćao iz Japana za Budimpeštu. Jedini razgovor sa italijanskom graničnom policijom koji sam imao prilikom ulaska je bila primedba da mi treba novi pasoš kada se vratim, pošto nisam imao više praznih stranica, ali je bilo mesta za pečate na više njih (ovo se dogodilo u Bolonji). Prilikom ostalih ulaza u Italiju su bili kranje nezainteresovani. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2016 Postovani forumasi, imam par pitanja 1. Da li mogu da nosim u avion 2 licna telefona sa sobom? 2. Tokom cekiranja kada sam unosio licne podatake zaboravio sam da unesem podatke za Vizu( zemlja izdavanja i one brojeve). Da li mi mogu praviti problema zbog toga? Imam nas pasos i znam da nam ne trebaju vize za EU osim za GB ali reko opet da pitam Unapred zahvalan. Stvarno ste mi puno pomogli Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2016 1. Da, 2.Mogu ali neće. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2016 Hvala na odgovru Nadam se da ce sve proci bez problema Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2016 Pozdrav Pošto nisam platila avionske karte u roku od 24h, pomalo strepim da li je sve u redu, pa sam htela da pitam da li, ukoliko je prihvaćena uplata i rezervacija, prvo stiže potvrda mejlom sa naslovom Itinerary sa brojem potvrde? Odnosno da li tako izgleda potvrda? I kada ću dobiti karte na mejl, da li je to moguće tek 30 dana pre leta, pošto sam ja rezervisala karte 70 dana ranije? Hvala vam mnogo unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2016 Po pravilu, karta ti je trebala stići odmah nakon kupovine na email. Ako nije, loguj se na svoj Wizz Air profil gdje bi morali biti detalji kupljenog leta. Osim u slučaju ako kupovina je kupovina izvršena putem bankovne doznake, tu ne znam koji su tačno koraci, Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2016 Da, bankovne doznake su u pitanju. Ako neko zna, nek napiše Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites