Posted December 4, 2016 Avio kompanije uvek kazu 2 sata, uglavnom treba manje od toga retko kad vise. Ako prvi put letis dodji ranije. Zavisi od aerodroma odnosno da li je guzva ili ne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2016 Imam jedno pitanje...putovala bih za London krajem februara, a sada bih kupila kartu, pre dobijanja vize. Vizu sam do sada uvek dobijala, pa ni sada sigurno necu imati problema. Zanima me, posto nisam do sada putovala wizzom , negde sam procitala naime da se trazi upisivanje broja vize. Znam da za destinacije gde viza nije potrebna moze da stoji 00000, ali sta je sa ovim slucajem (jos uvek ne znam broj vize)? Da li neko ima pouzdanu informaciju, a ako nema, gde bih je mogla dobiti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2016 (edited) Sta se desava sa cenama karata za 9.1? Letovi iz Beograda i Tuzle za Nemacku na taj datum su dosta skuplji u odnosu na ostale dane? I tako vec vise od dve nedelje...danas je kao 20% popusta, ali to je i dalje previsoka cena, ako se pogledaju cene za let pre, ili let posle navedenog datuma. Edited December 12, 2016 by Alex5 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2016 On 12/10/2016 at 0:57 PM, nikita61 said: Imam jedno pitanje...putovala bih za London krajem februara, a sada bih kupila kartu, pre dobijanja vize. Vizu sam do sada uvek dobijala, pa ni sada sigurno necu imati problema. Zanima me, posto nisam do sada putovala wizzom , negde sam procitala naime da se trazi upisivanje broja vize. Znam da za destinacije gde viza nije potrebna moze da stoji 00000, ali sta je sa ovim slucajem (jos uvek ne znam broj vize)? Da li neko ima pouzdanu informaciju, a ako nema, gde bih je mogla dobiti? Broj vize se upisuje kad se čekiraš pred let, ne kad kupuješ kartu, tako da ti to neće praviti problem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2016 Wizz iz Budimpeste pocinje da leti za Tiranu, Podgoricu, Skoplje, Sarajevo i Pristinu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2016 Pozdrav svima! detaljno sam pregledala komentare i savete, od velike su pomoći nekome ko prvi put zeli da leti wiz airom. Planiramo putovanje za Malme, a ono što me interesuje da li je neko rezervisao sve preko wizzaira - i let i hotel i transver? Malo je jeftiniji hotel ako se ide preko wizza, računam i da mi je to lakše, e sad kakva su iskustva? Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2016 wizz je u partnerskim odnosima sa bookink.com , tako da te oni samo prebace na njihov sajt, a zaradu dele. Tako da nema razlike da li ćeš ići direktno na booking.com ili posredno preko wizz-a. Takođe sa nekim šatl companijama su u partnerskim odnosima a sa nekih destinacija imaju svoje kombije. Ako si našla ono što ti odgovare, ne brini biće sve u redu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2016 17 hours ago, du-ki said: wizz je u partnerskim odnosima sa bookink.com , tako da te oni samo prebace na njihov sajt, a zaradu dele. Tako da nema razlike da li ćeš ići direktno na booking.com ili posredno preko wizz-a. Takođe sa nekim šatl companijama su u partnerskim odnosima a sa nekih destinacija imaju svoje kombije. Ako si našla ono što ti odgovare, ne brini biće sve u redu. Hvala puno. Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2016 I ja se silno zbunih. Uvek se cekiram preko neta i odstampam kartu, kad sada izadje prazan list i pise ПУТНИЦИ КОЈИ НИСУ ИЗ ЕУ/ЕЕП МОРАЈУ ДА ДОЂУ ДО ПУЛТА ЗА ЧЕКИРАЊЕ РАДИ ПРОВЕРЕ ДОКУМЕНАТА И ВИЗЕ. Vidim da je vec neko pitao ovde za to. Od kada su to uveli? Do sada to nije izlazilo. Inace povratak sam najnormalnije cekirao, i izasla je normalna karta za ukrcavanje koju sam odstampao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2016 Tako je i meni izaslo nemoj da brines.. samo se moras javiti na pult za cekiranje i pokazati im tu kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2017 Nisam gledao svih 152 stranice sa postinzima ali imam upozorenje za Munchen, i aerodrom na koji leti Wizzair. Ne znam kada sad zimi Wizz ima letove sa tog aerodrom za Beograd, ali pre par godina doziveo sam da iznenada se pojavi gusta magla na aerdromu, a isti nema opremu za letenje pod maglom i otkazu let. Znaci ponude ti samo da ti odrade bookiranje sa drugog aerodroma za Beograd (Dortmund je bio u mom slucaju) i to je to. Gde cete da spavate te noci, nije ih briga Ne dobijete nista, kakva EU prava putnika i slicno Tako da vas povratni let vrlo lako umesto 40 moze kostati 400 EUR Meni nikad nisu refundirali troskove, sve obecaju ali to je sarena laza Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2017 Treba mi infomacija od nekoga ko je dosta puta putovao wizz-om. Nocas je u Tuzli palo nesto malo snega. Od tri leta planirana za danas, dva su kasnila vise od sat vremena, a zadnji let je otkazan za sutra ujutru. Da li je moguce da je tolika `kolicina` snega uzrok ovoga, i jel to znaci da svaki put kada padne sneg, treba racunati na odlaganje letova, ili debelo kasnjenje sa ovog aerodroma? Ili mozda postoji neki drugi razlog za ovo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2017 To nema veze sa Wizzom. Pretpostavljam da je aerodrom u Tuzli slabo opremljen i da nemaju savremene mašine za čišćenje snega. Takođe pretpostavljam da je to razlog za današnju situaciju, i da će se to ponavljati tokom dana sa lošim vremenom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2017 (edited) Pa bas divno... narednih 7 dana, skoro svaki dan javljaju slab sneg, znaci moze se svasta ocekivati... da li postoji neki nacin da se npr. promeni let, da se krene iz BG, i da se naravno doplati razlika? Nisam uzeo onu opciju Wiz Flex, da li su mozda nekome ucinili tako nesto, ili se ipak drze strogo pravila? Edited January 3, 2017 by Alex5 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2017 (edited) Bila je neka opcija sa osiguranjem, uplatis nekih 10ak evra, ako se secam dobro, pa u slucaju kasnjenja od nekoliko sati(da li 2h ili vise), dobijas bese neki novac, iili vaucer u odredjenom iznosu. Ne znam da li to moze naknadno da se doplati, proceprkaj na sajtu. To ti je jedina opcija da se finansijski barem zastitis. A nisam siguran da mozes da menjas destinacije tek tako, uz doplatu, jedino mozda mozes da otkazes tu prvu kartu, uz neku taksu, sto se obicno i ne isplati da radis, pa da nezavisno od toga kupis novu iz BGa. U svakom slucaju, ukoliko nemas neku bitnu konekciju, ne vidim velik problem u kasnjenju leta od sat-dva vremena. Sa tim vecernjim je mozda malo nezgodno, ali, moze se i to pregrmeti. Proveri i vremensku prognozu za dan tvog leta. Evo ti link o On-time guarantee: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/on-time-guarantee#/ Edited January 3, 2017 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2017 (edited) Ma da, bila je ta opcija, medjutim nisam ni pomislio da nemaju savremene masine za ciscenje, i da par cm snega moze da otkaze letove. Sada ne moze da se dokupi... Nije problem uopste da kasni sat, dva, vec bi bio problem ako se let pomeri za sutradan. EDIT: Cek, pa izgleda da moze? Nije mi samo jasno gde se to radi? Edited January 4, 2017 by Alex5 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2017 (edited) Moze, do 2 dana pred let, tako pise. Verovatno kad udjes na svoj nalog, ili se ulogujes sa brojem rezervacije i mejlom, mozes negde u opcijama doplatiti i to. I ne mora nuzno da znaci da let kasni zbog snega u Tuzli, mozda i zbog snega, ili loseg vremena ili nekog treceg razloga negde drugde, na polaznom aerodromu, pa to u citavom lancu izazove kasnjenja. Nikome nije u interesu da let kasni, tako da verujem da ce uraditi sve sto mogu da do kasnjenja ne dodje. Ali, 10 evra nije mnogo da probas da profitiras od toga. Samo, vodi racuna sta pise u pravilima, da kasnjenje mora da bude sat vremena od predvidjene satnice sletanja, a ne poletanja. A ta satnica sletanja je obicno namestena tako da uracuna i neko nepredvidjeno kasnjenje od, recimo, nekih pola sata. Edited January 4, 2017 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2017 (edited) Uradjeno Nego, sada ponovo treba da se cekiram? Dobio sam novi email, isti kao stari, samo sto je dodato i ovo. EDIT: Ipak ne, vazi stari chek-in, ali ne znam zasto sam dobio novu kartu, kada je potpuno identicna kao stara... da li treba na karti sa stoji ova usluga koja je dodatno kupljena? Kako god, stampam ovu novu sto sam dobio.. Du-ki,Dragance, hvala na informacijama i pomoci Edited January 4, 2017 by Alex5 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 Pitanje za one koji su isli do Lutona: da li ste kartu za voz od aerodroma do Londona rezervisali direktno preko sajta http://www.london-luton.co.uk/to-and-from-lla ili ste to uradili preko wizza, mada koliko vidim to je skuplja varijanta ili nesto trece? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2017 Wizz je od 04 januara promenio ekipu u pozivnom centru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2017 (edited) 19 hours ago, nikita61 said: Pitanje za one koji su isli do Lutona: da li ste kartu za voz od aerodroma do Londona rezervisali direktno preko sajta http://www.london-luton.co.uk/to-and-from-lla ili ste to uradili preko wizza, mada koliko vidim to je skuplja varijanta ili nesto trece? Easybus, kosta 2 funte, kad se uzme unapred. Edited January 29, 2017 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2017 Gledala sam cene, nema bas za taj datum po tako niskoj ceni, ali je jeftino...jedino sto mora da se upise odredjeno vreme i tada moras da iskoristis kartu, nema menjanja koliko vidim. Kada je voz u pitanju, ako avion kasni nije problem....moze u bilo koje vreme do sledeceg jutra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2017 Da, ima neka prica oko menjanja, da, kao, moras bas u tom terminu kad si uplatio. Ne mogu da se setim tacno, ali mislim da ipak ima neke tolerancije, tipa 30-45min, mozda gresim. Ali, kad kupujes karte, ostavis malo "lufta", uzmes kartu za malo kasnije, pa ako stignes pre, samo pitas vozaca i ako ima mesta, nije problem da te poveze, tako sam ja radio. Ili, recimo, u odlasku na aerodrom, malo je bilo kasnjenja, zbog guzve u saobracaju, pa se i nije bas postovala satnica, vec bi vozac kupio prvo one koji imaju kupljene karte za raniji polazak. Dakle, nije bas tako striktno. U svakom slucaju, funkcionise pristojno, a za 2 funte nisam ni ocekivao nista vise Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites