Posted October 17, 2012 Taj hotel Art je u bucnoj svercerskoj ulici,odustani od njega,uzmi Sahinler.Deo grada Laleli je odlican za smestaj i od ovog hotela ti je stanica glavnog tramvaja T1 vrlo blizu sto je po meni i najvaznije kada se bira hotel u kome ces i ovako samo da prespavas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2012 Koji je najbolji nacin da se stigne od aerodroma Ataturk do Sultanahmet dela grada, tj. do starog grada? Da li mogu ovde negde u Beogradu da kupim lire, ili da sacekam tamo kad stignem? hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2012 http://www.istanbultrails.com/wp-content/uploads/2009/08/metro-tram-map-istanbul.jpg Pocetna stanica Havalimani, završna Sultanahmet. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2012 pozdrav......... ovih dana planiram da odem do Istanbula ali me brine ovaj novi redosled voznje i cekanje u Sofiji--moze li neko da mi kaze da li i koliko se ceka na voz za Istanbul ---HVALA Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2012 pozdrav......... ovih dana planiram da odem do Istanbula ali me brine ovaj novi redosled voznje i cekanje u Sofiji--moze li neko da mi kaze da li i koliko se ceka na voz za Istanbul ---HVALA Čeka se ceo dan u Sofiji, pa se ide do BG/TR granice i onda se preseda na bus zbog radova u Turskoj. Bolje idi do Sofije vozom i onda na bus do Istanbula. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2012 Nas troje smo sad u novembru bili u nekom hotelu koji se zove "Monte Negro" ( ) i platili smo 15 evra po osobi u trokrevetnoj sobi. Sasvim solidan "hotel" na Aksaray-u, sa čistim kupatilom i čistom posteljinom. Tu uglavnom odsedaju naši šverceri, ali u svakom slučaju veoma pozitivno iskustvo za one koji nisu izbirljivi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2012 Nas troje smo sad u novembru bili u nekom hotelu koji se zove "Monte Negro" ( ) i platili smo 15 evra po osobi u trokrevetnoj sobi. Sasvim solidan "hotel" na Aksaray-u, sa čistim kupatilom i čistom posteljinom. Tu uglavnom odsedaju naši šverceri, ali u svakom slučaju veoma pozitivno iskustvo za one koji nisu izbirljivi. Hotel ili hostel? Nemaju sajt. Jeste ima banuli direktno tamo, bez prethodne rezervacije. Kupatilo private ili shared? Odsedaju sverceri, a vlasnik mu je crnogorac? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 Hotel je u pitanju, sa sve zasebnim kupatilom, posteljinom, televizorom, frižiderom! Skroz pristojno. Moraš da rezervišeš u napred, jer ga šverceri opsedaju, a pošto nisu zainteresovani za širu klijentelu, zato ni nemaju sajt. Ma, mislim, ti istanbulski hoteli po Aksaraju so totalno ludilo. Moraš da ih zoveš telefonom, ali je prednost to što svi odlično pričaju i razumeju srpski, a još mu je veća prednost to što se nalazi na 15 minuta hoda od Aja Sofije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Moze li neko da mi pomogne i kaze mi da li ima u okruzenju nekih jeftinih letova za Istanbul, jos bolje ako ima i za Antaliju! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Povratna karta do Istanbula 99 evra Za putovanja počev od 15. februara do 30. aprila 2013. godine. Karte po ovim cenama mogu da se kupe od danas, 10. januara pa do kraja meseca (31. januar 2013). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 izvinjavam se, nisam bio konkretan... putovao bih pocetkom februara... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 @ clash Igraj se malo sa Pegazusovim sajtom. To su najjeftiniji letovi za Istanbul iz Beograda. Mozes da putujes i iz Sarajeva, Skoplja i Pristine: http://www.flypgs.com/en/default.aspx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Da li vozovi iz Sofije i Bukurešta i dalje saobraćaju ka Istanbulu? Sećam se da je bio neki prekid u toku prošle godine zbog radova pa me interesuje da li i dalje traju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 @ clash Izvini sada sam video. Ima i promocija Turkisa za 99 e povratna BG-IST. Imas vise na ovoj temi: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3986.msg98632;boardseen#new Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 nadjoh pegaz iz BG-a za 108 evra... a to za 99 krece od 15. februara... ok, to je to, hvala... i kako posle od stambola do antalije... sta preporucujete...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Pa, opet Pegasus, lepo ti rekli ljudi da se igras malo na njihovom sajtu Biraj BG-Antalija i sve ce ti se samo kasti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 aha, sad sam nasao, nisam video da ima i Antalija... kazu 153 evra... koliko je bus/voz iz Stambola do Antalije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Da li vozovi iz Sofije i Bukurešta i dalje saobraćaju ka Istanbulu? Sećam se da je bio neki prekid u toku prošle godine zbog radova pa me interesuje da li i dalje traju? Radovi treba da traju do oktobra ove godine, međutim zbog zime su obustavljenji negde do marta, pa po informacijama koje sam dobio voz Sofija - Istanbul ide (nisam siguran za Bukurešt). Međutim, nemoj zdravo za gotovo da uzimaš, pošto su informacije odatle ko sa Madagaskara, pa najbolje proveri. Nađi na sajtu BDŽ, sigurno ima neki mejl na koji možeš da pitaš... aha, sad sam nasao, nisam video da ima i Antalija... kazu 153 evra... koliko je bus/voz iz Stambola do Antalije? Voz ne ide do Antalije, pošto tamo ne postoji pruga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Sajt BDŽa nije baš poznat po svojoj pouzdanosti, pošto se sećam da je prikazivao da je postojao voz do Soluna skoro godinu dana posle što su grci ukinuli međunarodne linije. Znaš li možda do koga marta su zaustavljeni radovi pošto bih ja trebao da se vraćam iz Istanbula početkom marta (4. i 5. najverovatnije). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2013 Sajt BDŽa nije baš poznat po svojoj pouzdanosti, pošto se sećam da je prikazivao da je postojao voz do Soluna skoro godinu dana posle što su grci ukinuli međunarodne linije. Znaš li možda do koga marta su zaustavljeni radovi pošto bih ja trebao da se vraćam iz Istanbula početkom marta (4. i 5. najverovatnije). Rečeno je "do sredine marta"... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2013 Jel neko od vas leteo Turskisom u skorije vreme mozda, ja se razmisljam za ovu ponudu, ali sam u pohodu za jeftin smestaj bilo kakva pomoc bi mi dosla, bila vec 2 puta tako da nije problem snalazenje nego parice:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2013 Као што си већ сама написала има брдо хостела до 10 евра. Има их толико да не знаш који да одабереш. Колико пара планираш да потрошиш на смештај? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2013 nadjoh ovaj bus... http://www.matpu.com/page.php?n=116731&SiteID=793 bas povoljno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2013 Да, то је баш повољно. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2013 i na kraju, ima li direktnog busa Beograd - Stambol i ako ima kojim danima ka tamo i nazad...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites