Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ostala Manila?

Nije, ja sam to vec pokusala... 

Mozda je Dzakarta, koju je povukao gosn. shofershajbna.... :)

Dzakarta nije sigurno, zato sto je rekao da je nasao na Google Street View-u, a u Dzakarti nema Street View. To je onaj ''clue'' koji je pomenuo posto u postu Snezane011 sa onim zanimljivim mapama, prva mapa je gde se u svetu mogu videti gradovi preko tog cuda.

Svaka cast za pitanje, nikad se vise nisam iscimao.

:)

Nisam gledao ''clue'', ali da nastavimo sa glavnim gradovima iz tog dela sveta: Džakarta?

Edit: Pogledao sam ''clue'' i definitivno nije Dzakarta, menjam odgovor u SINGAPUR!!!  :D

Nema sanse da taj raspad od zgrade bude u Singapuru. Mozda, ali 60-tih godina, danas ne...

Mnogo ruzno, nije sigurno Italija...  ;)

Zute table, 'ajde ja cu Liverpool.

@nghngh

Molim te reci na koje detalje je trebalo da obratimo paznju na onoj tvojoj slici?  :?

Kako moje uvek brzo pogode :D

U pitanju je Nelson Mandela House iz serije ''Mucke''. U prvih nekoliko sezona scene na kojima se vide zgrade u kojima zive junaci ove serije snimane su u Bristolu, a ne u Londonu (Pekamu).

Znaci odgovor je Bristol, Globe trekker postavlja sledece.

@nghngh

Molim te reci na koje detalje je trebalo da obratimo paznju na onoj tvojoj slici?  :?

Shofershajbna je objasnio, spomenuo sam u zadatku kako sam fotku kepčrovao sa google street view, onda sam rekao da je glavni grad; jedini mogući odgovori bili su Bangkok (ravnica), Singapur (u kom slučaju ne bih upotrebio termin "glavni" grad) i konačno Taipei, odnosno brda u predgrađima grada. :)

Ah, OK, ja sam mislila da je trebalo da uočimo i neki detalj na slici... :)

Kako moje uvek brzo pogode :D

U pitanju je Nelson Mandela House iz serije ''Mucke''. U prvih nekoliko sezona scene na kojima se vide zgrade u kojima zive junaci ove serije snimane su u Bristolu, a ne u Londonu (Pekamu).

Znaci odgovor je Bristol, Globe trekker postavlja sledece.

Mislim da ni kasnije nije snimano u Pekamu :) ali nisam sigurna... Dobar zadatak :)

Balbek