Posted February 23, 2012 Interesuje put do Segedina preko Horgoša a da nije auto put, ima li neka mogućnost. Ili ako se u Horgošu uključim na auto put za trelaz granice i odmah posle granice siđem prema Segedinu plaća li se putarina ... ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2012 Zato ne treba da tema ima 46 strana, jer se sva pitanja ponavljaju, a pre postavljanja pitanja trebalo bi da se proceslja "SEARCH" opcija (5. dugme sa leve strane, skroz gore). Samo sam ukucao "autoput segedin", pogledao prvu stavku i dobio odgovor na tvoje pitanje, sto i tebi preporucujem. Poz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2012 Sto se tice odnosa cena u marketima to zavisi od modela. Povracaj AFA-e je moguc u Media Markt-u, Extream digital, Saturn i velikim lancima kao sto su Tesco, Metro i sl. (za ove sam siguran). Savetujem ti da proveris cene i u ostalim prodavnicama jer razlike u ceni mogu biti ogromne (npr. moj TV u MediaMarkt-u 200 000 forinti, extream digital 215 000 forinti dok je trenutno u 220 volt na popustu 155 000 a izlozeni model cak 135 000). Poredjenja radi, taj TV je u tehnomaniji oko 900 evra. Ako znas koji model ces da kupis posalji poruku pa cu potraziti, vec sam iskusan u tome . Pozdrav, Scepan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2012 I sad konacno,vec prezvakano pitanje milion puta,ali i dalje nejasno.U METRO-u,jel se moze kupovati sa pasosem i nasom karticom,a da nije na moje ime,ili mora i ona biti na moje ime da bi dobio AFU nazad.Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2012 Drustvo, pratim ovu temu vec duze vreme i uskoro bi trebalo da se otisnemo na put. Ali nekako ne mogu da nadjem sad to sto mi konkretno treba Uskoro ce boze zdravlja bebac na svet, pa smo resili da se poprilicno opremimo u Segedinu, i na prvom mestu jesu kolica. Moze li neko reci gde bi sve mogli da ih nadjemo, znamo za Brendon i bebi centar,a da li jos negde ima specijalozvane radnje za takve stvari, koje bi licile na nasu aksu npr? Nadam se da ce ovi roditelji koji su vec bili slicnim poslom u Segedinu pomoci. Hvala Gde su mame i tate sto su bili u Segedinu,ima li ko kakvu inforamciju o ovim stvarima ? Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2012 ako ima zaintresovanih za Shopping neka se javi 0621725319 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2012 Da li u Brendonu primaju Visa kreditnu karticu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2012 Kolika je udaljenost Metro-a i Arcada u Segedinu? Jel moze peske, kakva je situacija? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 Blizu je ali ne znam baš da li je za pešaka Bolje planiraj da ćeš se voziti malo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 Nema manje od 3-4km... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 sta je to, ocas posla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2012 Jao ljudi sto ste smorili sa tim televizorima Moze li mi neko reci koliko je zeleznicka stanica udaljena od Arkada i Tesko-a, posto bih dosla vozom u Segedin, i da li isti rade i nedeljom!Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2012 Drustvo, pratim ovu temu vec duze vreme i uskoro bi trebalo da se otisnemo na put. Ali nekako ne mogu da nadjem sad to sto mi konkretno treba Uskoro ce boze zdravlja bebac na svet, pa smo resili da se poprilicno opremimo u Segedinu, i na prvom mestu jesu kolica. Moze li neko reci gde bi sve mogli da ih nadjemo, znamo za Brendon i bebi centar,a da li jos negde ima specijalozvane radnje za takve stvari, koje bi licile na nasu aksu npr? Nadam se da ce ovi roditelji koji su vec bili slicnim poslom u Segedinu pomoci. Hvala Gde su mame i tate sto su bili u Segedinu,ima li ko kakvu inforamciju o ovim stvarima ? Pozdrav E duso, slaba ti je vajda od nas (mama i tata). Mi smo u Segedin isli po salame,jaja,margarin, benzin....samo da se prezivi! A za ove stvari..televizore,tehniku,odecu...to ucimo od vas! Zato pisite! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2012 Moze li mi neko reci koliko je zeleznicka stanica udaljena od Arkada i Tesko-a, posto bih dosla vozom u Segedin, i da li isti rade i nedeljom!Hvala! do segedina iz subotice ne saobraca voz vec sinobus. tako je bilo do pre godinu dana. veliki problem je sto je poslednji povratak za srbiju sinobusom oko 13 ili 14 casova. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2012 Drustvo, pratim ovu temu vec duze vreme i uskoro bi trebalo da se otisnemo na put. Ali nekako ne mogu da nadjem sad to sto mi konkretno treba Uskoro ce boze zdravlja bebac na svet, pa smo resili da se poprilicno opremimo u Segedinu, i na prvom mestu jesu kolica. Moze li neko reci gde bi sve mogli da ih nadjemo, znamo za Brendon i bebi centar,a da li jos negde ima specijalozvane radnje za takve stvari, koje bi licile na nasu aksu npr? Nadam se da ce ovi roditelji koji su vec bili slicnim poslom u Segedinu pomoci. Hvala Gde su mame i tate sto su bili u Segedinu,ima li ko kakvu inforamciju o ovim stvarima ? Pozdrav E duso, slaba ti je vajda od nas (mama i tata). Mi smo u Segedin isli po salame,jaja,margarin, benzin....samo da se prezivi! A za ove stvari..televizore,tehniku,odecu...to ucimo od vas! Zato pisite! :) :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 Jedno pitanje za one koji nisu išli kolima u sopstvenoj režiji. Preko koje ste agencije išli i kakva su vam iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 ako ima zaintresovanih za Shopping neka se javi 0621725319 Poslala sam ti privatnu poruku. Mozda ti je otisla u Spam. Interesuje me da li neko sa ovog foruma organizuje kratke jednodnevne shopping ture do Budimpeste ili Beca i da li do tamo idete vozom, busom,kolima...tj. kako se ogranizujete/sta je najjeftinije po pitanju prevoza. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 Ljudi jel moze mala pomoc,kupovali bi kolica za bebu u Madjarskoj,nismo do sada ishli,pa jel moze neko da nas uputi koje su to radnje povoljne,konkretno mislim na segedin i koja marka se pokazala kao dobro.Ako mozete,poshaljite link nekih od tih radnji,da pregledamo chega ima. Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2012 Ljudi jel moze mala pomoc,kupovali bi kolica za bebu u Madjarskoj,nismo do sada ishli,pa jel moze neko da nas uputi koje su to radnje povoljne,konkretno mislim na segedin i koja marka se pokazala kao dobro.Ako mozete,poshaljite link nekih od tih radnji,da pregledamo chega ima. Unapred hvala Ista stvar je i sa nama, ali izgleda da nema ovde ljudi koji su isli u tu misiju,za sad se jedino Brendon ovde pominje i to je to. Mi cemo verovatno pred uskrs da skoknemo do Segedino po tom pitanju pa ako ne odete do tad,javicemo sta i kako,a ako vi odete prvi ocekujem da cete podeliti iskustvo sa nama Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2012 Ja znam samo za Budimpeštu. www.babadiszkont.hu Szeged uz pomoć čika Gougla: www.babakucko.eu/kapcsolat.html www.bababoltszeged.hu/ www.babycenter-szeged.hu/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Za bebe pita a ne za babe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Ljudi jel moze mala pomoc,kupovali bi kolica za bebu u Madjarskoj,nismo do sada ishli,pa jel moze neko da nas uputi koje su to radnje povoljne,konkretno mislim na segedin i koja marka se pokazala kao dobro.Ako mozete,poshaljite link nekih od tih radnji,da pregledamo chega ima. Unapred hvala Ista stvar je i sa nama, ali izgleda da nema ovde ljudi koji su isli u tu misiju,za sad se jedino Brendon ovde pominje i to je to. Mi cemo verovatno pred uskrs da skoknemo do Segedino po tom pitanju pa ako ne odete do tad,javicemo sta i kako,a ako vi odete prvi ocekujem da cete podeliti iskustvo sa nama Razumeh li ja to dobro??????? (nema smajli za bebu) Eto sta uradi jedno letovanje na Tasosu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Hvala puno pedjalon i ostali , naravno ako i ja saznam neshto u vezi sa bebi opremom javljam.Mi uglavnom trazimo nekog ko donosi stvari iz Madjarske,pa da vidimo da li bi mogao da nam donese kolica,jer nam se priblizava termin,pa ne smemo sami da se otisnemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Pa ne morate sami, mozes sam ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Strumfeta ne moze bez Kefala toliko dugo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites