Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

yEqWSPq.png

Flugladen.de

Ili iz Brisela za Montreal i Otavu, za dosta manje para.... Ali kako jeftino do Brisela :)

1903147811.png

Ili iz Brisela za Montreal i Otavu, za dosta manje para.... Ali kako jeftino do Brisela :)

1903147811.png

Ovog nema vise od jutros.

ZYR-XDS je oko 360EUR minimum [sto je opet dobar cena, mada je i dosta cimanja sa vozovima i busom].

Maldives from Moscow, Wasraw, Prague, Sofia and Belgrade from 407 eur
Airline: Aeroflot Travel dates: From March to June 2015. Example dates: 25.3. – 9.4. 25.3. – 16.4. 4.4. – 16.4. 11.4. – 23.4. 25.4. – 14.5. 13.5. – 28.5. 30.5. – 14.6. 6.6. – 18.6. Routing: Moscow – Male – Moscow for € 407 Warsaw – Male – Warsaw for € 427 Prague – Male – Prague for € […]

70 years of TAP Portugal: Europe from 39 eur, Brazil from 549 eur, Africa from 309 eur

Airline: TAP Portugal

One-way tickets are available from just €39 for flights in Europe. Return flights to Brazil and other destinations in South America are available from 549 € for return ticket.

Travel dates:

Travel period is from 05th May to 10th December 2015 (excluding the period between 16th June and 20th September 2015);
Book till 15th March 2015.
Book on: FlyTap.com

Brisel-Sao Paolo 324 evra povratna, KLM, ima datuma u aprilu, maju, mozda i jos nekom mesecu.

Akcija traje do 15.03, ako ja dobro citam fare rules.

Kupljeno, hvala. Na sajtu LOT-a ne piše dokle traje akcija, doduše uopše ne piše ni da ima akccija.

Milan - Kuala Lumpur 416 EUR-a  - preko vayama-e.  Jel taj sajt (vayama) u redu? Da li je neko kupovao karte preko njega? Cene su obicno malo nize nego na zvanicnim sajtovima prevoznika, mada su u ovom slucaju iste - https://booking.omanair.com.

Edited by Zoki28

Imaš iz Budimpešte z Kuala Lumpur za cca 440eura kod Turkiša.

ftIUvNs.png

ebookers.at zakaciti Suche auf meine bevorzugten Fluggesellschaften einschränken i izabrati KLM

Pokusavam vec danima da nadjem povoljnu kartu za Aberdeen u Skotskoj iz Beograda i ne uspevam nista jeftinije od 259eura na aerogaga.com. Na edreams-u kad ukucam datume je jeftinije i cim odaberem karticu za placanje dodaje mi jos 30ak eura sto ispadne 270-290e u zavisnosti da li je .it,.net.... Datumi su sledeci - polazak izmedju 20.5.i 22.5. a povratak izmedju 30.5. i 1.6. Da li neko mozda zna za neku drugu varijantu? Hvala

Da li na sajtu rumbo.es za popust prolazi i maestro debitna  ili samo kreditna? Hvala unapred.

Pokusavam vec danima da nadjem povoljnu kartu za Aberdeen u Skotskoj iz Beograda i ne uspevam nista jeftinije od 259eura na aerogaga.com. Na edreams-u kad ukucam datume je jeftinije i cim odaberem karticu za placanje dodaje mi jos 30ak eura sto ispadne 270-290e u zavisnosti da li je .it,.net.... Datumi su sledeci - polazak izmedju 20.5.i 22.5. a povratak izmedju 30.5. i 1.6. Da li neko mozda zna za neku drugu varijantu? Hvala

Imas puno opcija preko Lutona (Wizz air i Air Serbia imaju skroz ok cene za te dane, a dalje je EasyJatom), ali ti ih ne izbacuje verovatno jer se ceka na konekcije dosta, ili u odlasku ili u povratku. Povratna karta izadje do 200 Eur.

0385324655.jpg

Doha - Manila - Doha = 78EUR, od juna do decembra 2015. www.cebupacificair.com

Edited by traveleasy

Cao, pozdrav svima!

Treba mi preporuka za Beograd - Madrid, pocetkom Maja.

Koja bi bila najbolja kombinacija letova?

Hvala!

Ljudi, imam pitanje za MAESTRO karticu. Dakle, jel mogu odmah da izvadim u nekoj banci tu karticu, bez čekanja i da sa njom plaćam na netu? Po mogucstvu da 'održavanje' iste u banci teži nula dinara :)

Sajt rumbo.es daje popust 20-ak evrica za povratne avio karte ako se placa maestro karticom. Posto je ja nemam, zanima me kako najbrze i najlakse da dodjem do nje?

ja sam izvadio u hypo ali ne znam koliko se ceka , sigurno ne mozes da dobijes odmah, ostavlja se 30e barem je tako bilo, pa kad hoces da je ugasis vracaju

Cao, pozdrav svima!

Treba mi preporuka za Beograd - Madrid, pocetkom Maja.

Koja bi bila najbolja kombinacija letova?

Hvala!

Aliitalia Beograd Madridi cijena oko 190 eura povratna

Ryanair iz Budimpešte za Madrid 130 evra

Pogledaj RyanAir iz Trsta za Valensiju, do Trsta busom, iz Valensije vozom ili busom za Madrid

AKCIJA AIR SERBIA
Period prodaje: 16. mart 2015 – 23. mart 2015.

Period putovanja: 15. april 2015 – 10. decembar 2015.

Ne znam ko im pravi marketing, njima su non stop karte na "akciji". Lepo mogu po 3 karte sa svakog leta da daju po 30 evra da stvarno naprave neku akciju. Ili klosari za dan zaljubljenih dvoje za cenu jedne karte, a regularnu cenu napumpali i kao popust.

Čitao sam na B92 komentarima skoro u vezi toga, naravno, nisam proveravao lično jer sam prilično daleko od Air Serbia. Da li oni stvarno rade na takav ....ski način, kao oglašavaju akcije, a od akcije ni traga ni glasa? Ne bi me čudilo nimalo.

Čitao sam na B92 komentarima skoro u vezi toga, naravno, nisam proveravao lično jer sam prilično daleko od Air Serbia. Da li oni stvarno rade na takav ....ski način, kao oglašavaju akcije, a od akcije ni traga ni glasa? Ne bi me čudilo nimalo.

To prosto nije tačno. Naši ljudi obično postavljaju drugima, a naročito u komentarima na B92, neverovatno visoka očekivanja. Ljudi se žale jer nema karata za Pariz za Novu godinu po promotivnim cenama, ili za Amsterdam za Uskrs. I eto prevare. A uglavnom je sasvim dovoljno da pročitate koji su blackout dates ili da je količina karata po tim cenama (odnosno, za verzirane - u tim booking klasama) ograničena. Nema promocije za koju ja nisam našao karte po oglašenim cenama, naravno, ne za svaki let - što je valjda i normalno.

Da li su cene za vreme akcija dramatično niže? To je drugo pitanje. Kada su ove jeftinije destinacije u pitanju (Rim, Solun, Varšava, recimo), popust bude veoma mali, 5-10-15 evra, ne više, u odnosu na redovne cene. Kod skupljih, to ume da bude ozbiljnije (recimo, ja sam platio Stokholm 24.600, a eno ga sada na promo za 20.400 - viđao sam i promocije za 139 evra). Tel Aviv ponekada bude na zaista dobrom popustu, Abu Dabi isto, Bejrut malo ređe. 

Hehe, sad ne znam kome da verujem, veruovicu i komentatorima na B92, ili tebi. :) Najbolje da proverim lično.

Mada, na osnovu ovoga što pišeš, po meni to nije nikakva akcija i promocija, ok, možda tebi jeste. Ne vidim razliku između 90 i 100eur, ali vidim između 50 i 100.  

Isto Pegaz, gledam kao daje neke popuste 20%, pre popusta vidim let Beograd - Istanbul povratna oko 96 eur, posle sa ''popustom'' isti let 106 eur... Ne mogu da kažem kako sam loše gledao, imam iskustva sa kupovinom avio-karata. To su one naše klasične navlakuše i prevare, tipa u supermarketima dignu cenu u nebo pa je posle spuste na staru i kao daju popust...

Na kraju se sve ponovo svodi na onu staru: Istina je u očima onoga ko gleda.

LOT,  Beograd - NYC (JFK) - 400eur, april, maj, jun. Na dosta sajtova.

Edited by traveleasy