Posted May 8, 2015 (edited) Moguce da mora da se plati samo kreditnom karticom, a tvoja kineska je debitna, pa zato ne prolazi? Ako nije to, vec samo do interneta, onda je lako - posalji nekom od poverenja u Srbiji svoje podatke, ukljucujuci podatke o kartici, pa nek ti taj neko kupi karte iz Srbije i samo ti forvarduje mejl. Edited May 8, 2015 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 Moguce da mora da se plati samo kreditnom karticom, a tvoja kineska je debitna, pa zato ne prolazi? Ako nije to, vec samo do interneta, onda je lako - posalji nekom od poverenja u Srbiji svoje podatke, ukljucujuci podatke o kartici, pa nek ti taj neko kupi karte iz Srbije i samo ti forvarduje mejl.Pa ima i on srpsku karticu, koja izgleda radi, ali nece da ga pljackaju 3%. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 (edited) Verovali ili ne, pokušali smo jednom (više se stvarno ne sećam na kom sajtu je bilo, jer ono, svaki dan proveravamo njih 5-6, pogubi se čovek) da platimo i Intesinom, čak i sa ta 3%, procesuirali do kraja, kliknuli na PLATI, i žao nam je, ali ni tako nećemo da vam prodamo kartu! Ovde je prosto nemoguće da saznate informaciju da li je kartica debitna ili kreditna (trebaće vam tona živaca i vremena za taj poduhvat), ali sam prilično siguran da je debitna. Mislim, ko bi dao kreditnu karticu strancu? Zapravo, pretpostavljam da postoji način da je dobiješ nekako, ali da treba da prilažeš krvnu grupu prababe itd... Pitam pre neki dan Kineza koji jako fino zna engleski, tj. objašnjavam mu da mi pogleda u bankama razliku između tih kartica... džaba, belo me gleda čovek i posle 10 minuta objašnjavanja, tako da, batalio sam to. Našao sam ljude koji će da reaguju kada se ukaže potreba, i eto...PS Sad sam malo guglao i video. Te sa 16 cifara jesu kreditne i dobiti ih kao stranac je prilično zeznuta procedura, lakše se dobija nemačko državljanstvo. Edited May 8, 2015 by Tales Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 Cekaj kako ne znas da l imas kredintu karticu ili ne? To znas od vrste racuna. Ne znam koji status imas tamo ali nikako ne mozes da dobijes kreditnu karticu ako nisi drzavljanin ni ovde, zamisli odes u minus par hiljada i samo se vratis kuci, kad ce da naplate dug... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 Pa znam da nikako ne mogu da imam kreditnu ovde, a nemam ni želju da je imam, iskreno. Inače, nikada je nisam ni imao u Srbiji. Ovde je zajebancija što izmišljaju toplu vodu sa tim 19-cifarnim karticama. Na njima nema one tri cifre pozadi, te se sve vrši preko mobilnog telefona (kada online kupuješ nešto), što nije slučaj kod nas u Evropi, jelte. A da cirkus bude još veći, kineski broj je sam po sebi neaktivan u inostranstvu (moraš da odeš kod operatera i aktiviraš roming, a to se radi tako što koliko sam skapirao staviš neku ludu cifru kredita). U prevodu - vrlo limitiran sistem za worldwide korišćenje ako nisi neki bogataš ili rasipnik. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 (edited) Ne znam koji status imas tamo ali nikako ne mozes da dobijes kreditnu karticu ako nisi drzavljanin ni ovde, zamisli odes u minus par hiljada i samo se vratis kuci, kad ce da naplate dug...Ne znam da li si mislio generalno, ali, ja recimo, imam brazilsku kreditnu karticu, ne mislim da je to nekakav problem. Jer, da bi otvorio racun u banci kao stranac, moras da imas neki dokaz o primanjima. A to onda bude garancija da neces napraviti ne-znam-kakav dug i pobeci. A i ne daju ti oni ekstremno velik limit, pa i ne mozes puno da ih ostetis. A kreditnu karticu imam ovde zato sto je neophodna, jer se sva placanja na netu obavljaju iskljucivo kreditnom karticom. Naravno, bez preke potrebe je nikad ne bih vadio, jer ima godisnje odrzavanje koje kosta. Ali, okrenes call centar i kazes da neces da placas odrzavanje, jer na trzistu ima i boljih kartica, a ti bi ipak zeleo da ostanes lojalan banci, blabla, i oni ti ukinu to, ocas posla i izadje te gratis Eto kako funkcionise Ovde je zajebancija što izmišljaju toplu vodu sa tim 19-cifarnim karticama. Na njima nema one tri cifre pozadi, te se sve vrši preko mobilnog telefona (kada online kupuješ nešto), što nije slučaj kod nas u Evropi, jelte.Intuicija mi govori da prvih 16 cifara te kartice predstavlja redovan broj kartice, a preostala 3 su CVV2 kod Edited May 8, 2015 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 . A kreditnu karticu imam ovde zato sto je neophodna, jer se sva placanja na netu obavljaju iskljucivo kreditnom karticom.Moguće je plaćanje preko neta i debitnom karticom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2015 Govorim o placanju u Brazilu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 (edited) Intuicija mi govori da prvih 16 cifara te kartice predstavlja redovan broj kartice, a preostala 3 su CVV2 kod Kina je uvek puna iznenađenja. Nisu, uzela je cura jednom tu karticu sa 19 cifara i sa još 3 komada pozadi. I to povodom pay-pala, kada je otvarala nalog ovde.A u pravi si u vezi sa kreditnom karticom, to bi otprilike bio uslov svuda u svetu (ok, u normalnim zemljama ), jedino se količina papirologije i izgled kartica razlikuju. Edited May 9, 2015 by Tales Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Aha, evo novog raporta. Pokušao rođak sa Tajvana da kupi preko Aeroflota kartu u juanima, pa onda u evrima, oba puta javlja: ATTENTION!Your reservation can’t be paid.Toliko su ozbiljni.Ali, na preporuku Dragančeta probasmo Nemce, kayak.de. Probasmo i UK kayak i ostale, ali su karte skuplje za 50 eur od nemačkog kayaka. Elem, odemo na Seat24 kao najjeftiniju opciju, ma kakvi, i oni u Aeroflot style te zajebavaju. Onda idemo na opciju2 - Flugladen.de. Sve je prošlo glatko, jedino što smo morali da koristimo Google Translate pošto mnogo dobro znamo nemački. Jel neko koristio taj sajt ranije, ima li nešto da kaže? Stigao nam je odmah mailom rezervacioni broj. Kontam da kroz par dana treba i brojeve karata da pošalju? Valjda nema nekih dodatnih skrivenih troškova ili čega god? Koliko se sećam, kada sam jednom u životu kupio preko agenta, a to je bio orbitz, tako je bilo, prvo stigao broj rezervacije, pa kroz par dana potvrda od kompanija o kartama, kako li se već to zove.Eto, pola sage je verujem gotovo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Ok je sajt, skoro sam kupovao kartu preko njih.Jedini dodatni trosak je bio za placanje karticom, nekih 18 evra cini mi se.Potvrda rezervacije i e-karta stigli 10-ak minuta nakon placanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Hvala druže. Mi platismo intezinom viza, tamo pisalo visa kreditna, iako je ova debitna, nije bio problem. 9 eur mislim da nam je nadodalo. Isto stigla potvrda rezervaccije i e-karta ubrzo, samo sve na nemačkom. Malo sam bistrio te agente avio karata, preko gugla. Za neke od njih tipa cheaptickets.com čini mi se, napsovaše ih ljudi, navodno ti prodaju kartu, pa te posle zovu telefonom (!?!) da ti traže nekakve dodatne pare kako bi ti dali kartu... ako sam to dobro skapirao. Da li takve stvari zaista postoje sa tim agentskim sajtovima pa se valja dobro raspitati ili...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Niko te ne zove telefonom sa tog sajta, ne znam ko ti je to rekao. 3 karte za US smo kupili, nikakvih problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Kad sam ja placao bila je ista taksa za sve kartice a bice da je onda 9e po karti (ja sam kupovao 2).Imas tamo broj karte pa pogledaj na checkmytrip.com da li je sve regularno, trebalo bi da se pojavi odmah.Nemaju sta da te zovu, platio si i to je to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2015 Onda idemo na opciju2 - Flugladen.de. Sve je prošlo glatko, jedino što smo morali da koristimo Google Translate pošto mnogo dobro znamo nemački. Jel neko koristio taj sajt ranije, ima li nešto da kaže? Stigao nam je odmah mailom rezervacioni broj. Kontam da kroz par dana treba i brojeve karata da pošalju? Valjda nema nekih dodatnih skrivenih troškova ili čega god? Koliko se sećam, kada sam jednom u životu kupio preko agenta, a to je bio orbitz, tako je bilo, prvo stigao broj rezervacije, pa kroz par dana potvrda od kompanija o kartama, kako li se već to zove.https://www.klubputnika.org/forum/topic/3464-jeftine-avio-karte/?p=161685Mada će kod tebe biti sve 0k. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2015 Da, upravo sam čitao o ovome ranije što pominješ Peđa, prvo tu na topiku, a onda i juče malo guglao. Što se tiče našeg leta, utakmica nije gotova dok sudija ne da kraj. Evo šta se dešava. Očito da je stigla potvrda od njih posle leta mailom, a onda i broj rezervacije koju možemo proveriti na Aeroflotovom sajtu. Odem sad da proverim i ima šta da vidim: nekako svetlijim tonom su prikazani letovi 2, 3 i 4 (Moskva-BG, BG- Moskva i Moskva-Šangaj), a pre toga su zatamnjena dva leta koja oba nemaju veze sa letom koji smo bukirali, a to je Šangaj-Moskva (to je, jelte, prva polovina prve karte, Šangaj-Beograd). Zatamnjena su dva fizička ponuđena leta, a to je ustvari jedan let, jer su oba ista, i to Xi An Xiguan - Moscow, dakle nema veze sa Šangajem, a drugo, zatamnjeno je. Da li to agencija upravo radi na potvrdi karte iz Šangaja pa nešto random bezveze nudi ili o čemu se tu već radi? Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 Jel moguće da niko nema neki savet na ovo? Evo, prošlo je već 5 dana, i dalje je ista meta, isto odstojanje, prvi let prazan, ostala 3 ok. Poslali smo im mail već 3x u 3 dana, boli ih uvo da odgovore... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 Moguce da taj let ne postoji vise, tj da je ukinut iz nekog razloga ili mu je promenjena satnica, ili je doslo do overbookinga. Onda su probali da te stave na neki drugi alternativni let, ali i tu cekaju jos potvrdu. Proveri online na njihovom sajtu da li je moguce bukirati samo taj let za taj dan koji zelis.Ti svakako nisi duzan da prihvatis neku opciju koju ti oni nametnu ukoliko su oni otkazali let, vec treba da ih kontaktiras za koji dan, po mogucnosti telefonom i vidis ocemu se radi. Ako je zamenjen let, trazi najbolju mogucu opciju za sebe, cak i preko druge kompanije, jer na to imas pravo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 Jesi gledao checkmytrip? Da li tamo prikazuje ispravne letove? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 Sad sam opet malo uporedio tvoje letove, Tales. Tvoj let Sangaj-Moskva ima tehnicko sletanje u Xi An-u, aerodrom XIY. Iz nekog razloga, a verujem da je jedan od onih koje sam naveo u prethodnom postu, u sistemu stoji da taj deo leta Xi An-Moskva nije potvrdjen. Tako da, nije bas da je neki levi let, ipak je to segment tvog leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 @Tales: najbolje bi ti bilo da pozoves Aeroflot i potvrdis sta ti je sa kartom.Ako vec zelis da se zanimas [i da cujes nas savet], okaci screenshots [bez tvojih licnih podataka i rezervacija i brojeva karata] sta si kupio, sta vidis na Aeroflot sajtu, a najbolje bi bilo ako mozes da vidis na http://saudiairlines.com/ >> Manage My booking, koristeci broj karte [pocinje sa 555- ako ju je izdao Aeroflot] i das screenshot toga [jer se tu tacno vidi status svakog kupona unutar rezervacije]. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2015 Jeftini letovi easy-jetom iz Bazela za Fuerteventuru u junu......povratak moze biti sa Lanzarotea preko Madrida do Budimpeste...Ali sa nocenjem u Bazelu i u povratku u Madridu...ako nekom odgovara...http://www.easyjet.com/EN/Booking.mvc Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 Jesi gledao checkmytrip? Da li tamo prikazuje ispravne letove?Hvala na ovome, nisam znao za ovaj sajt, super je!Draganče i ostali, da, sad sam proverio na checkmytrip, u pravu si. Fora je što je na Aeroflotovom sajtu to dosta konfuzno, ne piše Šangaj - Xian - Moskva, već samo Xian-Moskva. Naravno, piše i unconfirmed, što znači da već sedam dana stoji tako, ne sviđa mi se to. Ni na jedan mail nisu odgovorili...BTW, prilikom kupovine karata nigde nisu pominjali taj stopover, odjednom se pojavio. Nije to fino od njih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 BTW, prilikom kupovine karata nigde nisu pominjali taj stopover, odjednom se pojavio. Nije to fino od njih.Nije u pitanju stopover, vec 'technical stop'. Obicno oko sat vremena, najcesce putnici sa prvog dela leta ne moraju ni da izlaze iz aviona. Nekad je samo da se uzme dodatno gorivo, nekad i dodatni putnici.Zavisi od sajta do sajta, ali taj 'technical stop' je mogao da bude prikazan kao (1), sitnim slovima [nekad napisu gde je, nekad ne]. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 Stopover ili technical stop, okreni-obrni, poenta je ista, seckaš putovanje i gubiš vreme nepotrebno. Jms je potvrdio da karta ne može biti prodata, video sam ja od početka da tu nisu čista posla, nego eto, uzdržavao sam se od komentara jer nemam iskustva preko tih agencijskih kupovina.Ispada da smo naleteli na istu minu kao Draganče nedavno. Nije mi jasno kako to prodaju karte koje nemaju? Verujem da imaju dil sa kompanijom da im prodaju karte i dobiju neki procenat... ili kako već to ide. Moguće i da je tipa ostala još jedna karta i prodata baš između naše kupovine i njihove kupovine od Aeroflota. Ali verovatnoća za tako nešto se može izraziti u promilima.Mene, pored toga što prodaju karte koje nemaju, još više izluđuje totalna neprofesionalnost. Neko ti šalje 4 dana uzastopce isti mail i tebe boli uvo da odgovoriš, a tvoja je greška i ti si zapravo dužan da prvi reaguješ i kontaktiraš nas! Ajde da su to neki Balkanci ili Azijati, ali pedantni i profi Nemci... to mi je neshvatljivo.I danas smo im poslali mail, verujem da znate kako će da se završi. Poslali smo i Aeroflotu u Šangaju mail, odgovorili nam, upravo im šaljemo podatke da provere. Mada, po mojoj logici, valjda treba za to da se pita agent, a ne Aeroflot, šta znam... Šta dalje da radimo, imate li predlog? Nadam se da neće da se završi pozivanjem Nemaca i dodatnim komplikovanjem situacije?Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites