Posted February 6, 2013 WOW Sreda ove nedelje je za NY. Povratna karta sa svim taxama za 564e, iz Beograda i Zagreba za putovanja do 23.06.2013. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2013 Koji datumi? Ja putujem marta, ali ponuda vazi za letove u aprilu, maju... Ne pise do kada traje akcija. Uslov je da se provede jedna subota na destinaciji. Odredjeni dani su u ponudi: http://booking.swiss.com/web/Offers/from-Belgrade-BEG-to-Lisbon-LIS.html?i=qNa1 U jednom pravcu karta je 84 evra. Ima jos zanimljivih ponuda: http://booking.swiss.com/web/Swiss-Offers/Serbia.html npr. Paris 177e, Madrid 166e, Barsa 184e. Ne putujem cesto avionom, ne znam kako se krecu cene, ali meni ovo deluje povoljno. Ako nije, izvinjavam se na laznoj uzbuni . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2013 Ja sam pratio ovih dana za prvu polovinu juna i cene su oko 200e, ali za najbrzu varijantu tj oko 6 sati od BG do LIS i za 6 sati nazad. Jeftinije varijante su samo sa spavanjem u Cirihu a to mi ne odgovara. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2013 Ja sam pratio ovih dana za prvu polovinu juna i cene su oko 200e, ali za najbrzu varijantu tj oko 6 sati od BG do LIS i za 6 sati nazad. Jeftinije varijante su samo sa spavanjem u Cirihu a to mi ne odgovara. Da, upravu si. Provodimo 12h izmedju letova u Cirihu. Mi smo studenti i vodili smo se logikom da je bolje da prespavamo na aerodromu i nocimo dva dana vise u Lisabonu za te pare. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2013 Podrzavam Ja idem s klincima pa je sve drugacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2013 Steta sto ne mogu da se kupe karte samo u jednom pravcu... Jurim Pariz-Bg pocetkom jula nista ne mogu da nadjem da valja... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2013 ima nekih vaučera za swissair sa popustom http://www.swiss.com/web/EN/various/voucher/Pages/valentine_voucher.aspx?1360142907258&Country=ROW&WT.mc_id=NLRS1306&WT.sect=all&WT.rem=all&country=RS〈=1 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2013 jos uvek Turkis ima dosta akcija Istanbul-Ouagadougou (Burkina Faso) 220 eura ostalo jos par datuma u martu (7, 9, 11) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2013 mada nam ne bi falilo nista ni do maldiva za 444e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2013 Def expedia, mozda i neki drugi sajtovi. AF Premium Eco BUD-SCL €590ai Outbound flight has to be between 1 Jul and 20 Aug. It can also be between 22 Dec and 31 Dec. And for 75 EUR you can make it work for EZE and some other SAm destinations. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2013 samo da vas pitam kakva su vam iskustva sa agencijom edreams.com (jel putovao ko )? trebao bih za par mjeseci da idem za London , najvise bi mi odgovaralo iz Dubrovnika , pa ako imate kakvih zanimljivih savjeta kako , molim vas recite mi , posto nikad se prije nisam bavio kupovanjem karata preko interneta . Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2013 ima nekih vaučera za swissair sa popustom http://www.swiss.com/web/EN/various/voucher/Pages/valentine_voucher.aspx?1360142907258&Country=ROW&WT.mc_id=NLRS1306&WT.sect=all&WT.rem=all&country=RS〈=1 Hvala puno za ovo ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2013 Def expedia, mozda i neki drugi sajtovi. AF Premium Eco BUD-SCL €590ai Outbound flight has to be between 1 Jul and 20 Aug. It can also be between 22 Dec and 31 Dec. And for 75 EUR you can make it work for EZE and some other SAm destinations. Ima li način da se uzme BUD-SCL-EZE-BUD preko nekog sajta, kakvog god... ITA mi daje cenu koju želim, imam letove i sve što treba, ali nijedan sajt ne mogu da nateram da mi izbaci takvo rutiranje, pretpostavljam zato što EZE računa kao stopover na SCL-BUD, i to od 10 dana, pa nije lako Neki savet? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2013 Ima li način da se uzme BUD-SCL-EZE-BUD preko nekog sajta, kakvog god... ITA mi daje cenu koju želim, imam letove i sve što treba, ali nijedan sajt ne mogu da nateram da mi izbaci takvo rutiranje, pretpostavljam zato što EZE računa kao stopover na SCL-BUD, i to od 10 dana, pa nije lako Neki savet? Posalji mi routing i datume na PM pa cu da pogledam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2013 samo da vas pitam kakva su vam iskustva sa agencijom edreams.com (jel putovao ko )? trebao bih za par mjeseci da idem za London , najvise bi mi odgovaralo iz Dubrovnika , pa ako imate kakvih zanimljivih savjeta kako , molim vas recite mi , posto nikad se prije nisam bavio kupovanjem karata preko interneta . Pozdrav Putovao sam ja u nekoliko navrata uglavnom za Moskvu. Iskustva su pozitivna. Uvek sam pronalazio karte za Moskvu ispod 200 evra istina sa 1 presedanjem pa i u glavnoj sezoni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Zasto postoje sve te silne agencije za prodaju avio karata? Zasto bih zvao, cimao se i isao do njih ako jednostavno mogu sam da kupim kartu preko interneta iz topline svog doma... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Zasto postoje sve te silne agencije za prodaju avio karata? Zasto bih zvao, cimao se i isao do njih ako jednostavno mogu sam da kupim kartu preko interneta iz topline svog doma... eDreams je online agencija - i kod njih se karte kupuju iz topline doma svog. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Zasto postoje sve te silne agencije za prodaju avio karata? Zasto bih zvao, cimao se i isao do njih ako jednostavno mogu sam da kupim kartu preko interneta iz topline svog doma... eDreams je online agencija - i kod njih se karte kupuju iz topline doma svog. Mislio sam na razne AeroGage, FlyFly itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Moja pretpostavka je da postoje zbog profita. Svog a ne naseg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Moja pretpostavka je da postoje zbog profita. Svog a ne naseg A i nema svako pristup internetu, ili mogucnost placanja preko istog. Plus ako je agent dobar, 25 evra ti moze obezbediti kartu koju OTAs [online travel agents] i ne mogu [komplikovane rute, multi-class itinerary i slicno]. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 ako neko naleti na povoljnu varijantu za Barselonu u martu nek javi molim vas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 ako neko naleti na povoljnu varijantu za Barselonu u martu nek javi molim vas Sta si ti nasao/la za sada i koliko ti je povoljno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 Budapest - Barsa (BCN) ryan 20 mart 37 evra ----------------------------- povratak ili ryan Budapest ili: Barsa (BCN) - Temišvar (wizz) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2013 nasla sam wizz iz Temisvara oko 120e ispadne Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2013 Туркиш избацује на по пар сати дневно Рим-Момбаса-Рим 472е, вечерас су термини 1-16.08 и 1-18.08... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites